Eπισκέφθηκε 19 χωριά της περιοχής Σαπών ο Ευριπίδης Στυλιανίδης
Αφού περιόδευσε στην αγορά των Σαπών συνομιλώντας με τους επαγγελματίες, επισκέφθηκε μέχρι στιγμής τους οικισμούς Αρσάκειο, Άμφια, Πρωτάτο, Λοφάριο, Αετόλοφος, Αετοκορυφή, Χαμηλό.
Επίσης, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε τους οικισμούς των δήμων Κομοτηνής, Μαρώνειας και Σαπών: Ανθοχώρι, Ροδίτης, Θρυλόριο, Καλλιθέα, Πάμφορο, Σαλμώνη, Στρύμη, Διώνη, Κρωβύλη και Ασκητές.
Ο υπουργός ενημερώθηκε από τους κατοίκους για τις ζημιές που υπέστη η παραγωγή τους από τα καιρικά φαινόμενα και τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.
Είναι σημαντικό, στην καρδιά του καλοκαιριού και παρά το βαρύ κυβερνητικό έργο (μεταρρύθμιση ΟΣΕ, σχέδιο-νόμου για τα καρτοκινητά, αναμόρφωση αστικών συγκοινωνιών Αθήνας, μετάβαση Ολυμπιακής Αεροπορίας κ.α.), ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν παραλείπει να ενδιαφέρεται συνεχώς και έμπρακτα για το νομό Ροδόπης, όχι μόνο με συστηματικές επισκέψεις στα χωριά, που συνεχίζονται, αλλά και με την πρόσφατη παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Σύγχρονης Ευρωπαϊκής Μειονοτικής Πολιτικής που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στη Θράκη.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ
5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ
7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ
