Eπίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη στη λαϊκή αγορά και το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής και σε οικισμούς της περιοχής

Τη λαϊκή αγορά Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. νομού Ροδόπης και υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, συνοδευόμενος από ομάδα νεολαίων οι οποίοι διένειμαν το πρόγραμμά του. Είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους μικροπωλητές αλλά και πολύ κόσμο με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα της αγοράς και παρουσίασε τις προσπάθειες που έχει κάνει, προκειμένου να βελτιώσει την κατάσταση στην αγορά της Ροδόπης.

      Στη συνέχεια, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε το ολοκληρωθέν πλέον Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής για να κάνει την τελική επιθεώρηση. Πρόκειται για ένα κόσμημα της πόλης, το οποίο στοίχησε πάνω από 20 εκ. ευρώ και το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2007 και ολοκληρώθηκε τώρα. Το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, ένα κτίριο 750 θέσεων και με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, είναι το τρίτο μέγαρο μουσικής στην Ελλάδα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ποιοτική πολιτιστική ανάπτυξη  στο χώρο της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η Κομοτηνή είναι η τυχερή πόλη η οποία έχει τις δυνατότητες να αξιοποιεί αυτή την υποδομή, όχι μόνο για πολιτιστικές δράσεις αλλά βεβαίως και για συνέδρια, καθώς ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για να λειτουργεί και ως συνεδριακό κέντρο. Το έργο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις που έγιναν από την κυβέρνηση της Ν.Δ., το υπουργείο Πολιτισμού και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στην περιοχή, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ροδόπης, δημιουργώντας νέες προϋποθέσεις ποιότητας ζωής και δίνοντας την ευκαιρία να αναδειχθεί η τοπική καλλιτεχνική δημιουργία και όχι μόνο.


     Το απόγευμα, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε οικισμούς του δήμου Κομοτηνής όπου παρουσίασε όλες τις παρεμβάσεις που έγιναν για την ανάπτυξη του δήμου Κομοτηνής αλλά και του νομού Ροδόπης. Συγκεκριμένα, μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση στους οικισμούς Υφανταί, Μεγάλο και Μικρό Κρανοβούνιο και στην Παραδημή. Αίσθηση έκανε η μαζική συμμετοχή του κόσμου στην Παραδημή, από όπου κατάγεται ο παλαιότερος συνυποψήφιος του Ευριπίδη Στυλιανίδη, του οποίου οι πολιτικοί φίλοι και οπαδοί έσπευσαν πλέον να δηλώσουν την υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα του υπουργού και να στείλουν μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας για τη νίκη.  Στην Παραδημή δόθηκε η δυνατότητα στον Ευριπίδη Στυλιανίδη να περιγράψει όλα τα έργα που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή και να αναφερθεί στα ζητήματα των κτηνοτρόφων για τους οποίους έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση το ποσό των 40 εκ. ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν στις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν.

     Η βραδινή περιοδεία έκλεισε με ανοικτή συγκέντρωση στον οικισμό   Αμβροσίας, του δήμου Ιάσμου, όπου περιγράφησαν τα έργα που έχουν δρομολογηθεί ή υλοποιηθεί στον Ίασμο, όπως είναι το φράγμα του Ιάσμου, 47.5 εκ. ευρώ, το εμπορικό πάρκο επένδυσης 50 εκ. ευρώ που θα δημιουργήσει 1200 θέσεις εργασίας, οι βιοκλιματικές εργατικές κατοικίες στον Ίασμο, τα έργα οδοποιίας, ο εμπορευματικός σταθμός και η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος με μια σειρά από κρατικές επιχορηγήσεις οι οποίες εκτάκτως διασφαλίστηκαν για την περιοχή.

    Το ίδιο βράδυ έγιναν και τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Κομοτηνή, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα μέλη του ψηφοδελτίου και εκεί ο υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε την ευκαιρία να  παρουσιάσει κωδικά τις αλλαγές που επιτεύχθηκαν στο νομό Ροδόπης από τις παρεμβάσεις του τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και βασικά σημεία του προγραμματισμού του για την επόμενη κυβερνητική περίοδο.

   Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από όλες αυτές τις περιοδείες,  αλλά και από τον τρόπο που προσεγγίζουν οι κάτοικοι του νομού Ροδόπης τον υπουργό τους και υποψήφιο βουλευτή, είναι ότι αναγνωρίζουν ότι η παρουσία του συντοπίτη τους στην κυβέρνηση, μετά από 50 χρόνια, έχει αλλάξει το τοπίο και υπάρχει η απόφαση, αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί, με σκοπό τα έργα που έχουν ξεκινήσει να ολοκληρωθούν, ενώ νέα έργα που αναφέρονται στον προγραμματισμό να ξεκινήσουν να υλοποιούνται.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
8 Σεπτέμβριος 2020 - 4:55μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ

Με δεδομένο το πρόβλημα που προέκυψε στη Ροδόπη και πανελλαδικά με τη λειτουργία τον ΚΔΑΠ λόγω της αυξημένης ζήτησης από οικογένειες που έχουν ανάγκη για τα παιδιά τους, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε παρέμβαση στο αρμόδιο υπουργείο ενημερώνοντας για την ένταση του προβλήματος στο νόμο Ροδόπης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να αντιμετωπίσει το ζήτημα.
3 Σεπτέμβριος 2020 - 2:41μμ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 2019 ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα παραδόθηκε η νέα επιστημονική μελέτη του Βουλευτή Ροδόπης και Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
24 Αύγουστος 2020 - 6:09μμ

Ευριπίδης Στυλιανίδης προς Πρυτανικές Αρχές ΔΠΘ: «Οι φοιτητές πρέπει να έλθουν πάλι στην Κομοτηνή»

Σημαντική συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρώην Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Καθηγητή κ. Αλέκο Πολυχρονίδη και τους Αντιπρυτάνεις κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και κ. Φώτη Μάρη.
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.