Περιοδεία στους οικισμούς του δήμου Ν. Σιδηροχωρίου, Άγιοι Θεόδωροι, Νέα Αδριανή, Παγούρια και Ν. Σιδηροχώρι

Σε μεγάλες και ενθουσιώδεις συγκεντρώσεις στους οικισμούς του δήμου Ν. Σιδηροχωρίου, Άγιοι Θεόδωροι, Νέα Αδριανή, Παγούρια και Ν. Σιδηροχώρι μίλησε ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών και υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.


Στις συγκεντρώσεις ο κόσμος προσήλθε με μεγάλο ενθουσιασμό για να εκφράσει τη στήριξη στο πρόσωπό του και στη δυναμική προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και χρόνια για να ολοκληρώσει έργα στην περιοχή τα οποία επί πολλές δεκαετίες είχαν παραμείνει μόνο υποσχέσεις.


Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αφού εξήγησε τα οφέλη στον αγροτικό τομέα από τις πολιτικές παρεμβάσεις που έκανε το προηγούμενο διάστημα, αναφέρθηκε σε σημαντικές παρεμβάσεις με υλοποίηση έργων στην ευρύτερη περιοχή όπως είναι ο δρόμος Ν. Σιδηροχωρίου – Κομοτηνής, η αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης του οικισμού των Αγίων Θεοδώρων και η σύνδεσή του με το δίκτυο ύδρευσης της Κομοτηνής, η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος με οκταπλάσιο ποσό αγροτικών αποζημιώσεων οι οποίες την περίοδο 1999-2004 ήταν μόλις 12 εκ ευρώ ενώ την περίοδο 2004-2009 έφτασαν περίπου τα 90 εκ. ευρώ

Επίσης, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης υπενθύμισε ότι οι συμπατριώτες του έκαναν μεγάλο αγώνα για να μπορέσουν να κτίσουν μια καλύτερη πατρίδα εδώ στη Θράκη όταν ήρθαν από τις αλησμόνητες πατρίδες τους. Είναι πολύ σημαντικό να δίνεται η δυνατότητα στην περιοχή αυτή μετά από 50 χρόνια παραγκωνισμού και υποβάθμισης να έχει τους δικούς της εκπροσώπους στην κεντρική κυβέρνηση. Κέρδισε το διπλό στοίχημα, πρώτον να αποδείξει ότι οι Θράκες μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικούς ρόλους επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα για την Ελλάδα και δεύτερον να δώσει στην περιοχή αυτά τα οποία της όφειλε η πολιτεία για πάρα πολλά χρόνια.


Οι κάτοικοι των οικισμών που προσήλθαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αγκάλιασαν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη δηλώνοντάς του εκ νέου υποστήριξη και εμπιστοσύνη πιο ισχυρή από κάθε άλλη φορά. Ο ίδιος είπε ότι αυτή τη φορά απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας. Τους ζήτησε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προτάξουν τα συμφέροντα του τόπου έναντι των προσωπικών και μικροκομματικών λογικών.

Τους ζήτησε να αθροίσουν τις δυνάμεις τους ώστε αυτό το έργο να μπορέσει να συνεχιστεί την επόμενη μέρα και η ανταπόκριση υπήρξε ιδιαιτέρως θερμή. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πάρα πολλές γυναίκες και άνδρες από αυτά τα χωριά που στο παρελθόν είχαν ενσυνείδητα ψηφίσει άλλους πολιτικούς χώρους έσπευσαν να δηλώσουν τη στήριξη τους αναγνωρίζοντας το μεγάλο έργο που έγινε και δηλώνοντας ότι αυτή η εκλογή είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Ο τόπος πρέπει να έχει τον δικό τους εκπρόσωπο. Οι Ροδοπίτες δεν θα επιτρέψουν σε κανένα ξένο επισκέπτη να στερήσει τη δίκαιη εκπροσώπηση του νομού. Δεν θα επιτρέψουν τη χειραγώγηση του εκλογικού σώματος. Δε θα επιτρέψουν να επαναληφθεί η αδικία του 1996 που δεν άφησε το νομό να εκπροσωπηθεί από αυτόν που οι Ροδοπίτες επέλεξαν.

Θα συσπειρωθούν και θα κινητοποιηθούν όλοι μαζί για να δώσουν την απάντηση στις 4 Οκτωβρίου.

Το κλίμα υπήρξε ιδιαιτέρως συγκινησιακό αφού όλοι οι συμπατριώτες του υποψήφιου βουλευτή και δημότες Ν. Σιδηροχωρίου αναγνώρισαν τη νέα πορεία στην οποία μπήκε ο τόπος και την ανάγκη αυτή η πορεία να συνεχιστεί. Ουσιαστικά ανταποκρίθηκαν θερμά στην απόφαση του Ευριπίδη Στυλιανίδη να συνεχίσει πιο δυνατά την προσπάθεια του.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».