Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Σωκράτης Ξυνίδης στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» με τη Ρ. Μπιζόγλη και τον Π. Δούκα στη «ΝΕΤ» στις 13/07/2010.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Τους τελευταίους 10 μήνες έχει απολύσει με άμεσο ή έμμεσο τρόπο πάνω από 150.000 άτομα και μάλιστα αυτά τα άτομα τυγχάνει να είναι εκπρόσωποι της γενιάς των 700 ευρώ, την οποία βροντόφωνα πριν τις εκλογές υπερασπίζονταν.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Παραδείγματος χάριν αιφνιδιαστικά η Κυβέρνηση δίωξε τους εργαζόμενους των STAGE πάνω από 70.000 άτομα, παιδιά που ουσιαστικά δούλευαν για 600 ευρώ ...

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Όταν λέτε αιφνιδιαστικά τι εννοείτε κ. Στυλιανίδη;

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Δεν το δήλωσε προεκλογικά.

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Μάλιστα.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Κατήγγειλε προεκλογικά την ομηρία των παιδιών αυτών στα 600 ευρώ, δημιούργησε ψευδώς την ελπίδα ότι τα παιδιά αυτά θα αξιοποιηθούν την επόμενη μέρα διαφορετικά και τους έστειλε στο τέλος στην ανεργία.

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Έπρεπε δηλαδή να τους μονιμοποιήσει;

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Όχι δεν λέω αυτό. Αλλά θα μπορούσε όμως να αναγνωρίσει την προϋπηρεσία τους και την εκπαιδευτική θητεία.

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Με μοριοδότηση λέτε.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Με μοριοδότηση, αξιοποιώντας την αντικειμενικότητα του ΑΣΕΠ. Κατά αντίστοιχο τρόπο είχαμε μια συμπεριφορά τέτοια στον εκπαιδευτικό κόσμο και θα επιμείνω εκεί.

Ενώ είχε δημιουργηθεί ένα σύστημα για το 24μηνο των εκπαιδευτικών που τους έδινε μόρια προϋπηρεσίας όταν αποφάσιζαν οι ίδιοι να υπηρετήσουν σε ακριτικές περιοχές ή σε απομονωμένα σχολεία της χώρας, καλύπτοντας λειτουργικές ανάγκες του εκπαιδευτικού συστήματος, ο νόμος της κας Διαμαντοπούλου κατάργησε ουσιαστικά αυτά τα αντικειμενικά κριτήρια προϋπηρεσίας, αδικώντας όλα αυτά τα παιδιά που τα προηγούμενα χρόνια δούλεψαν με πολύ λίγες αποδοχές, μακριά από τις οικογένειές τους, για να μπορέσουν να αποκτήσουν μια οργανική θέση μετά από 24 μήνες προϋπηρεσίας.

Εγώ πιστεύω ότι το μίγμα πολιτικής που ακολουθεί η Κυβέρνηση είναι λάθος και γι' αυτό ακριβώς και η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της ο Αντώνης Σαμαράς πριν από μερικές μέρες, άρχισε να οριοθετεί με σαφήνεια τη «Στρατηγική της Ελπίδας», όπως εμείς την αποκαλούμε, δηλαδή την εναλλακτική πολιτική, που έρχεται ως απάντηση σε αυτό το οποίο εκδηλώνει η Κυβέρνηση, κυρίως μετά τις εκλογές.

Τι είναι αυτή η πολιτική; Πρώτα απ' όλα δεν αρνείται τη σκοπιμότητα και τη σημασία όλων των μέτρων που έχουν παρθεί για την εξυγίανση της οικονομίας, βεβαίως ανταποκρίνεται στο κοινωνικό κάλεσμα για αντικειμενικοποίηση των προσλήψεων, εξυγίανση του δημόσιου τομέα και τα λοιπά, αλλά επιμένει στην αναπτυξιακή διάσταση η οποία λείπει κατά τη γνώμη μου από την πολιτική που εφαρμόζει η Κυβέρνηση και τη θεωρεί ένα δρόμο, ο οποίος θα μας οδηγήσει γρήγορα στην έξοδο από την εποπτεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Μέσα από την περιουσία του κράτους όμως, από την εκμετάλλευση της περιουσίας του κράτους.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Ένα στοιχείο είναι αυτό, δηλαδή η αξιοποίηση των 300 δις της περιουσίας του κράτους, η οποία παραμένει αναξιοποίητη.

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Και αποδίδει μέχρι σήμερα αν θυμάμαι 30 δις ευρώ, έλεγε ο κ. Σαμαράς.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Αποδίδει πολύ λιγότερο από τις πραγματικές της δυνατότητες. Επίσης ένα άλλο στοιχείο είναι οι στοχευμένες και γρήγορες αποκρατικοποιήσεις, οι οποίες δεν αποτελούν ξεπούλημα των ασημικών όπως κάποτε έλεγε το ΠΑΣΟΚ, αλλά την εφαρμογή μιας νέας σύγχρονης νοοτροπίας για ένα μικρότερο, ευέλικτο και ρυθμιστικό θα έλεγα εγώ κράτος, το οποίο δεν ασκεί δουλειά επιχειρηματία, αλλά αφήνει την αγορά να λειτουργήσει θετικά, δημιουργώντας περισσότερα έσοδα τα οποία μπορούν να αναδιανεμηθούν με δίκαιο τρόπο.

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Κύριε Στυλιανίδη, θα ήθελα ένα σχόλιο γι' αυτό το Φόρουμ της κας Μπακογιάννη, γιατί χτες έβλεπα ότι η Ρηγίλλης δεν το σχολίασε. Αυτή την κίνηση της κας Μπακογιάννη και θα ήθελα το δικό σας σχόλιο. Είπε διάφορα και ενδιαφέροντα, μεταξύ άλλων είπε η κα Μπακογιάννη ότι η Νέα Δημοκρατία επενδύει στην κατάρρευση της Ελλάδας.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Ούτε εγώ θα ήθελα να το σχολιάσω και θα σας πω γιατί. Διότι ο κάθε Έλληνας πολίτης και κυρίως ο κάθε πολιτικός, έχει τη δυνατότητα να διατυπώνει τις απόψεις του ιδιαίτερα όταν κινείται αυτόνομα και μεμονωμένα. Από εκεί και μετά εμείς ως πολιτικό Κόμμα ένα στόχο έχουμε: πρώτα απ' όλα να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος και να καταθέσουμε δημόσια, όπως αρχίσαμε ήδη να το κάνουμε, μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας, που θα συντηρήσει την ελπίδα του ελληνικού λαού.
Ήδη αυτή η πρόταση σε αδρές γραμμές έχει διατυπωθεί και θα εξειδικεύεται το επόμενο διάστημα περισσότερο, δηλαδή τώρα μιλήσαμε για τη «Στρατηγική της Ελπίδας» και στο επόμενο διάστημα θα μιλούμε για την «Ελπίδα της Στρατηγικής». Δηλαδή πόσο σημαντικό είναι τη σημερινή συγκυρία τα Κόμματα πρώτα απ' όλα αυτά που λένε πριν τις εκλογές να τα εφαρμόζουν την επόμενη και πόσο σημαντικό επίσης και χρήσιμο είναι, πριν τις εκλογές τα Κόμματα να λένε συγκεκριμένα πράγματα που μπορούν να υλοποιηθούν σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και να επιφέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα για τους Έλληνες πολίτες.

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Σε αυτή τη «Στρατηγική της Ελπίδας» έχει χώρο η κα Μπακογιάννη; Θα μπορούσε να επιστρέψει;

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εγώ ...

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Επειδή προσπεράσατε τον πρώτο σκόπελο, για να πάμε στο δεύτερο.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Νομίζω ότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το τι επιθυμεί ο καθένας. Εξαρτάται κυρίως από τη σύγκλιση σε βασικά ζητήματα αρχών και ιδεολογικών προσεγγίσεων, μια σύγκλιση η οποία κατά την τελευταία εξέλιξη όταν έγινε η ψήφιση αυτού του μίγματος πολιτικής από την Κυβέρνηση, δεν υπήρξε.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Ο Αντώνης Σαμαράς ουσιαστικά παραθέτοντας πραγματικά στοιχεία βγαλμένα μέσα από τις μελέτες που έχουν γίνει όλο το διάστημα αυτό, είτε κυβερνητικών πηγών είτε δικών μας πηγών, ουσιαστικά απέδειξε ποια ήταν η εικόνα της πραγματικής οικονομίας πριν υπερβάλλει το ΠΑΣΟΚ, συκοφαντώντας κατά τη γνώμη μου, τη χώρα, για να ωφεληθεί κομματικά στο εσωτερικό του.

Αποκατέστησε την αλήθεια για την περίοδο Καραμανλή, παραδέχτηκε ποια λάθη έχουν γίνει και είπε ότι σε αυτά τα λάθη πάνω, θα χτίσουμε εναλλακτικές πολιτικές που θα διορθώνουν τον κακό μας εαυτό, την ίδια όμως αποκατέστησε και την αλήθεια όσον αφορά θετικά πράγματα που έχουν γίνει και τα πραγματικά νούμερα, τα οποία κατά τη γνώμη μου παρουσιάστηκαν υπερβολικά, για να εμφανίσουν στη συνέχεια ως πρόοδο το αυτονόητο.

Τώρα, από εκεί και μετά θα μου επιτρέψετε να πω ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο Κόμμα, το οποίο απευθύνεται σε όλο το φάσμα από τις παρυφές της άκρας Δεξιάς -χωρίς να μπαίνει σε αυτό το χώρο που είναι αδιέξοδος- μέχρι το λεγόμενο μεσαίο χώρο, δηλαδή το κοινωνικό Κέντρο, στο οποίο οι μετριοπαθείς αντιλήψεις αναζητούν ...

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Μεγάλη συζήτηση ήταν αυτό για το που εκτείνεται η Νέα Δημοκρατία, θα το θυμάστε. Για «τα θολά νερά», για το «που ψαρεύει η Νέα Δημοκρατία» και τα λοιπά.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Εγώ θεωρώ ότι όταν έχεις σαφή και συγκεκριμένη πρόταση για τα βασικά θέματα που είναι η Δημόσια Διοίκηση, είναι η οικονομία, είναι η εξωτερική πολιτική τότε μπορείς να συνθέσεις πραγματικά γόνιμες απόψεις και βεβαίως σε ένα μεγάλο Κόμμα εξουσίας, όπως συνηθίζουν να λέγονται αυτά τα Κόμματα, κατά τη γνώμη μου χωρούν όλοι, αρκεί να υπάρχει αλληλοσεβασμός και να γίνεται στο τέλος η σύνθεση.

Εμείς λοιπόν απευθυνόμαστε σε όλους. Τώρα όλα αυτά τα παιχνίδια που πάνε να στηθούν επικοινωνιακά το τελευταίο διάστημα για να απομειωθεί η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να διευρύνει τους ορίζοντές της και να αποτελέσει την εναλλακτική διακυβέρνηση...

Π. ΔΟΥΚΑΣ: Δημοσκοπικά δεν τους διευρύνει όμως κ. Στυλιανίδη. Είναι κάτω από διψήφιο.

ΕΥ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Με συγχωρείτε, είναι η πλέον ακατάλληλη περίοδος για να βασίζεται κανείς στα δημοσκοπικά ευρήματα. Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα που μπορεί στη σημερινή συγκυρία να βγάλει κανείς από τις δημοσκοπήσεις είναι η απαξίωση του πολιτικού κόσμου συνολικά και αυτό αφορά και την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση και η αναζήτηση...

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Και ο κανένας όπως λέμε.

ΕΥ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Και ο κανένας. Η αναζήτηση δηλαδή από τους πολίτες να βρουν μια πειστική πρόταση που θα λέει συγκεκριμένα πράγματα για τις λύσεις των προβλημάτων που απασχολούν τον μέσο Έλληνα.

ΕΥ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Επί 7 μήνες το ΠΑΣΟΚ δεν προχώρησε σε αλλαγές διοικήσεων διότι ακριβώς έδειξε ανετοιμότητα στο να βάλει γρήγορα να δουλέψει η κρατική μηχανή και αυτό στοίχισε στο κράτος πάρα πολύ ακριβά.

Δεύτερον, άφησε τις παλιές διοικήσεις γιατί έπρεπε να καλύψει αυτό το κενό αλλά την ίδια στιγμή τους απαγορεύουν να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε απόφαση προμήθειας, αναδιοργάνωσης, λειτουργίας...

Σ. ΞΥΝΙΔΗΣ: Εκεί που κάνανε πάρτι στα νοσοκομεία εννοεί ο κ. Στυλιανίδης.

ΕΥ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Ένα λεπτό κ. Ξυνίδη. Εδώ πέρα πρέπει να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι. Όταν έχεις διοικητή π.χ. της ΕΘΕΛ που ανήκει στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας ή του ΟΑΣΑ και του απαγορεύεις ή του ΟΣΕ και του απαγορεύεις να λειτουργήσει για 7 μήνες φτάνουμε στο...

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Πώς του απαγορεύεις; Πώς όμως;

ΕΥ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Με εγκύκλιο, με υπουργική απόφαση και του λες δεν θα υπογράψει καμία διακανονιστική πράξη ώσπου να πάρει νεώτερες εντολές από την πολιτική ηγεσία. Πού φτάνουμε; Να έχουμε 1,5 μήνα απλήρωτους υπαλλήλους αυτή τη στιγμή σε πάρα πολλά Υπουργεία και σε πάρα πολλούς Οργανισμούς.

ΕΥ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Εμείς ήμασταν αυτοί δια του κ. Παυλόπουλου που μονιμοποιήσαμε και ελεγχθήκαμε γι΄ αυτό από τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας 35.000 συμβασιούχους που το ΠΑΣΟΚ με κομματικά κριτήρια είχε προσλάβει την προηγούμενη περίοδο, άρα δεν είχαμε καμία διάθεση διώξεων και αυτό αν θέλετε το αποδείξαμε στην πράξη.

Αυτή τη στιγμή όμως βλέπουμε μια συστηματική πολιτική, η οποία στοχευμένα χτυπά συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες προσπαθώντας να τις υποτάξει. Και αν στο ΠΑΣΟΚ ήθελε προγραμματικά τέλος πάντων με συνέπεια να λειτουργήσει έτσι, όφειλε να πει σε όλες αυτές τις κοινωνικές ομάδες πριν τις εκλογές ποιες είναι οι προθέσεις του και όχι να τις εξαπατά δημιουργώντας ελπίδες προκειμένου να πάρει τη ψήφο.

ΕΥ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Οι προσλήψεις όμως οι οποίες αυτή τη στιγμή στοχευμένα διώκονται αν θέλετε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στις περισσότερες εκ των περιπτώσεων μπορώ να σας αποδείξω ότι είναι λειτουργικές. Δηλαδή σας ανέφερα προηγουμένως τους αναπληρωτές καθηγητές. Ξέρετε τι είναι να είστε μάνα παιδιού, να ζείτε σε ένα απομονωμένο νησί του ανατολικού Αιγαίου και να έρχεται δάσκαλος στο σχολειό τον μήνα Νοέμβριο ή τον μήνα Δεκέμβριο;

Τώρα που καταργεί το κίνητρο στο νέο εκπαιδευτικό να πάει να λειτουργήσει εκεί ως αναπληρωτής και τον εγκλωβίζει στην ανασφάλεια επαναφέροντας το καθεστώς που υπήρχε πριν τη μεταρρύθμιση που κάναμε εμείς θα το πληρώσει.

Ρ. ΜΠΙΖΟΓΛΗ: Μάλιστα. Να μας απαντήσει ο κ. Ξυνίδης για να ολοκληρώσουμε.

Π. ΔΟΥΚΑΣ: Εσείς συμφωνείτε δηλαδή με τον αριθμό των αποσπασμένων που αφήσατε στο Υπουργείο Παιδείας;

ΕΥ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Που αφήσαμε; Που κληρονομήσαμε θέλετε να πείτε γιατί εγώ προσπάθησα να εξορθολογήσω αυτό το νούμερο και αποδείχθηκε ότι από το management που κάναμε τουλάχιστον τη χρονιά εκείνη δεν είχαμε λειτουργικά κενά και αυτό το ομολογεί το σύνολο του εκπαιδευτικού κόσμου ότι τη χρονιά ΄8 - '9 ήταν η πιο εύρυθμη από άποψη λειτουργίας χρονιά στο Υπουργείο Παιδείας.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.