Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην εκπομπή «ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ»

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην εκπομπή «ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ» με την Α. Παναγιωταρέα στη «ΝΕΤ» στις 06/05/2010.

Ε. Στυλιανίδης:

«Η κ. Μπακογιάννη είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της όσον αφορά την ψηφοφορία και ο Α. Σαμαράς είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του έναντι στην κ. Μπακογιάννη λέγοντας ότι τίθεται θέμα ενότητας και συντεταγμένης στάσης απέναντι στο συγκεκριμένο Νομοσχέδιο

«Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί μας παραπέμπει πολλά χρόνια πίσω σε αντιπαραθέσεις άγονες και σε μια σύγκρουση μεταξύ των κομμάτων, η οποία δε διευκολύνει το Λαό να δει ότι μέσα στη Βουλή υπάρχουν τα ώριμα μυαλά και οι ψύχραιμες συνειδήσεις που μπορούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο

«Οι ευθύνες είναι απλωμένες παντού με πρώτες τις ευθύνες στους πολιτικούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι υπάρχουν σήμερα διατεταγμένοι δημοσιογράφοι, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, μουγκή πνευματική ηγεσία....»

«Ο κ. Σαμαράς στήριξε όλη τη διαπραγμετευτική προσπάθεια που έκανε το προηγούμενο διάστημα ο κ. Παπανδρέου, εγγυήθηκε ότι η συνέχεια της εφαρμογής των μέτρων δε θα διακοπεί. Διαφώνησε στο σημείο ότι δεν μπορούμε να ψηφίσουμε ένα Σχέδιο Νόμου που μας καθυβρίζει στο προοίμιό του. Ο κ. Παπανδρέου απάντησε ότι "Δεν το γράψαμε εμείς, μας το δώσανε οι Ξένοι". Αυτό είναι μια δήλωση προκλητική για Έλληνα Πρωθυπουργό. Θα μπορούσε να έχει διαχωριστεί πλήρως η επικύρωση της προσφυγής στο Μηχανσμό Προστασίας από τα αυστηρά μέτρα τα οποία πήγαν πακέτο για να εγκλωβιστεί για λόγους τακτικισμού η ΝΔ.»

«Η ΝΔ ήταν Κυβέρνηση με προθεσμία από την ώρα που το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να δημιουργήσει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.»

«Είναι ορισμένα απανωτά λάθη τα οποία έβλαψαν τις δυνατότητες να διαχειριστούμε αποτελεσματικά την τελευταία κρίση, για αυτό είχαμε αυτή τη μεταβολή της κρίσης ελλείματος σε κρίση δανεισμού. Η επίκληση του "Τιτανικού". Κανείς δε δανείζει καράβι που βουλιάζει και όταν ο καπετάνιος του το λέει, μόνος του κλονίζει την αξιοπιστία του.»

«Κανένας δεν αμφισβητεί ότι η Ελλάδα βρέθηκε ανάμεσα στη σύγκρουση δολλαρίου και ευρώ, κανείς δεν αμφισβητεί ότι η Ευρώπη έδειξε αδυναμία να αντιδράσει γιατί δεν είχε Σύνταγμα, δεν είχε συντεταγμένη ενιαία πολιτική εξουσία, δεν είχε εναρμονισμένη οικονομική πολιτική με την αντίστοιχη νομισματική πολιτική που επιβάλλει στα κράτη-μέλη, δεν είχε ευελιξία.»

«Η ευθύνη του ΠΑΣΟΚ εντοπίζεται στο ότι ανάμεσα στις 4 εναλλακτικές χώρες, τα 4 "peaks" όπως μας χαρακτήριζανε οι Β. Ευρωπαίοι, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιταλία, οι άλλες χώρες κάνανε κινήσεις αυτοπροστασίας και εμείς αυτοπροσφερθήκαμε ως θύμα. Βγήκαμε μόνοι μας και είπαμε ελάτε, γιατί στη μανία μας να συκοφαντήσουμε την προηγούμενη Κυβέρνηση, εγκλωβιστήκαμε σε ένα ρόλο άχαρο και πληρώνουμε το τίμημα.»

«Το δια ταύτα θα πρέπει να είναι πολύ πρακτικό, δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε για να διαφυλάξουμε και να πολλαπλασιάσουμε τον ελληνικό πλούτο με πολιτικές στις οποίες θα πρέπει να συναντηθούμε. Μέσα στο χώρο της πολιτικής και μέσα στο χώρο τον κοινωνικό, το δημοσιογραφικό, τον επιχειρηματικό υπάρχουν υγιή στοιχεία που μπορούν να συναντηθούν σε καινούριες ιδέες εφαρμοσμένης πολιτικής και να σκοτώσουμε ιδεοληψίες και προκαταλήψεις του παρελθόντος.»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.