Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για το θέμα της Συναίνεσης στην εκπομπή «ΝΕΤ WEEK»

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλάει για το θέμα της Συναίνεσης στην εκπομπή «NET WEEK» με την Έλλη Στάη στη «ΝΕΤ» στις 17/05/2011.

Ε. Στυλιανίδης:

«Να δώσουμε συναίνεση εκεί πραγματικά που βλέπουμε ότι η πολιτική είναι σωστή και φέρνει αποτελέσματα. Επειδή αυτό δεν το είδαμε, αντιθέτως είδαμε αδιέξοδες πολιτικές 1.5 χρόνο, έλλειψη σχεδίου και φοβερά κενά στην εκτέλεση των πολιτικών αυτών, εμείς καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση στο “Ζάππειο 2”… και καλέσαμε σε συναίνεση πάνω σε μια συγκεκριμένη πρόταση που δεν το έχει κάνει ποτέ αξιωματική αντιπολίτευση σε αυτόν τον τόπο»

«Οι δανειστές θέλουν τα λεφτά τους, εμείς θέλουμε τα συμφέροντα της χώρας μας, δεν ταυτίζονται πάντα αυτά τα δύο. Εάν διαπραγματευόμασταν αποτελεσματικότερα, είναι βέβαιο ότι θα μπορούσαμε να βρούμε μια συνισταμένη. Εδώ δεν υπήρχε καν διαπραγμάτευση»

«Ένα κόμμα είναι τίμιο και με τους οπαδούς του και με την κοινωνία, όταν την παραμονή των εκλογών καταθέτει με πληρότητα τη γνώση της πραγματικότητας που διαθέτει και την επομένη ακολουθεί με συνέπεια τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει. Στην περίπτωση της σημερινής Κυβέρνησης έχουμε το ακριβώς αντίθετο. Και τώρα έρχεται να ζητήσει συναίνεση πάλι επί λάθους. Ε, δεν μπορούμε να συμπράξουμε εμείς σε μια πολιτική ένοχη και αδιέξοδη, γι’ αυτό και αντιπροτείνουμε»

«Είναι η πρώτη φορά που κράτος κάνει ενυπόθηκο το δανεισμό του βάζοντας ως εγγύηση την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου. Δεν έχει προηγούμενο ιστορικό αυτό που έκανε η Κυβέρνηση με τις δανειακές συμβάσεις»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
8 Σεπτέμβριος 2020 - 4:55μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ

Με δεδομένο το πρόβλημα που προέκυψε στη Ροδόπη και πανελλαδικά με τη λειτουργία τον ΚΔΑΠ λόγω της αυξημένης ζήτησης από οικογένειες που έχουν ανάγκη για τα παιδιά τους, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε παρέμβαση στο αρμόδιο υπουργείο ενημερώνοντας για την ένταση του προβλήματος στο νόμο Ροδόπης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να αντιμετωπίσει το ζήτημα.
3 Σεπτέμβριος 2020 - 2:41μμ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 2019 ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα παραδόθηκε η νέα επιστημονική μελέτη του Βουλευτή Ροδόπης και Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
24 Αύγουστος 2020 - 6:09μμ

Ευριπίδης Στυλιανίδης προς Πρυτανικές Αρχές ΔΠΘ: «Οι φοιτητές πρέπει να έλθουν πάλι στην Κομοτηνή»

Σημαντική συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρώην Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Καθηγητή κ. Αλέκο Πολυχρονίδη και τους Αντιπρυτάνεις κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και κ. Φώτη Μάρη.
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.