Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για το Δίλημμα των Εκλογών στο MEGA

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος για το Μνημόνιο και το Δίλημμα των Εκλογών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο «MEGA» στις 29/10/2010.

Ε. Στυλιανίδης:

«Οι εκλογές είναι απολύτως πολιτικές και πολιτικά συμπεράσματα θα βγουν, διότι κρίνεται η πολιτική του Μνημονίου και το μείγμα της πολιτικής που συνειδητά η ίδια η Κυβέρνηση έχει επιβάλλει στον ελληνικό λαό. Αλλά άλλο είναι να απειλεί ο Πρωθυπουργός την εσωκομματική του αντιπολίτευση πρωτευόντως αλλά και τον ελληνικό λαό ότι θα προχωρήσει σε βουλευτικές εκλογές την επόμενη μέρα. Εμείς σηκώνουμε το γάντι και λέμε όποτε θέλει, όποτε θέλει στο λαό. Αλλά είναι διαφορετικό αυτό και διαφορετικό να εκβιάζει ένα αποτέλεσμα για να κινητοποιήσει τους δικούς του οπαδούς, επειδή του έχουν γυρίσει την πλάτη γιατί δεν κάνει σωστή πολιτική στο λαό»

«Είναι σαφές ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό. Είναι απεγνωσμένη η κίνηση αυτή για να προκαλέσει συσπείρωση των οπαδών της. Ο πανικός προκύπτει από τη σαφή αντίδραση των λαϊκών και κοινωνικών ομάδων, οι οποίες δοκιμάζονται επειδή επέλεξε λάθος μείγμα πολιτικής. Είναι σαφές αυτό. Από εκεί και μετά, όλα τα υπόλοιπα που κάνει αυτή τη στιγμή ο Πρωθυπουργός, κατά τη γνώμη μου, είναι επικίνδυνα, διότι βάζει ψευτοδιλήμματα και προσπαθεί να εκβιάσει την αγορά, να φοβίσει την αγορά γιατί έτσι νομίζει ότι «θα γυρίσει το ποτάμι πίσω». Δε γυρίζει όμως πίσω, δε γυρίζει»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.