Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για τη Συναίνεση που ζητάει η Κυβέρνηση στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα - MEGA

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο «MEGA» στις 26/05/2011 με αφορμή την αυριανή έκτακτη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας λόγω των πιέσεων που ασκούνται από την Τρόικα για πολιτική συναίνεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου των 110 δις.

Ε. Στυλιανίδης:

«Το τελευταίο πράγμα που θέλουν να δουν οι πολίτες είναι μία Κυβέρνηση που την εξέλεξαν με 11% διαφορά αντί να κυβερνά και να αποφασίζει να ψάχνει τρόπους να στήνει επικοινωνιακά παιχνίδια, τη μία μιλώντας για δημοψηφίσματα, την άλλη για εκβιαστικά διλήμματα, που αγγίζουν το ευαίσθητο ζήτημα αν θα μείνουμε στην Ευρωζώνη ή όχι. Δεν σώζεται η Ελλάδα, όταν εκτελούμε τους Έλληνες και αυτή τη στιγμή η Κυβέρνηση με την πολιτική που έχει εφαρμόσει εκτελεί το μέσο Έλληνα. Βρίσκεται απέναντι στις χιλιάδες νέων που έχουν κατακλύσει τις πλατείες αγανακτισμένοι διαμαρτυρώμενοι γιατί δεν αποφασίζει κανείς σε αυτόν τον τόπο»

«Η συναίνεση στο σωστό είναι εθνική ενότητα. Η συναίνεση στο λάθος είναι συνενοχή. Το ότι δεν επευτεύχθησαν οι στόχοι σημαίνει ότι κάποιοι κάνανε λάθος επιλογές. Αυτά τα λάθη δεν τα διορθώνουν. Τι θέλετε να νομιμοποιήσουμε αυτά τα λάθη περαιτέρω; Δεν πρόκειται να το κάνουμε»

«Η άποψη μας είναι καθαρή υπέρ των προμελετημένων και στοχευμένων αποκρατικοποιήσεων. Από κει και μετά όμως ο τρόπος με τον οποίον χειρίζεται το ζήτημα η Κυβέρνηση είναι εγκληματικός»

«Εμείς δώσαμε στο Ζάππειο ΙΙ μία ξεκάθαρη συνταγή για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστούνε τα ζητήματα και πιστεύουμε ότι με αυτή τη συνταγή οι στόχοι θα έρθουν κοντύτερα. Η Κυβέρνηση επιμένει σε ένα λάθος που εξουθενώνει το μέσο Έλληνα και τινάζει στον αέρα την ελληνική οικονομία. Σε αυτό δεν πρόκειται να συναινέσουμε. Διότι πιστεύουμε ότι η συναίνεση στο λάθος είναι συνενοχή. Πώς θα μαζέψουν λεφτά από ανθρώπους που δεν έχουν λεφτά; Από ανθρώπους που δεν μπορούν να επιβιώσουν;»

«Εγκλωβίσατε τη χώρα σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο χρησιμοποιώντας το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και μετά, επί έξι μήνες παραλύσατε το κράτος για να καταστήσετε στο τέλος ενυπόθηκο τον δανεισμό»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.