Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για τη Συναίνεση που ζητάει η Κυβέρνηση στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα - MEGA

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο «MEGA» στις 26/05/2011 με αφορμή την αυριανή έκτακτη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας λόγω των πιέσεων που ασκούνται από την Τρόικα για πολιτική συναίνεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου των 110 δις.

Ε. Στυλιανίδης:

«Το τελευταίο πράγμα που θέλουν να δουν οι πολίτες είναι μία Κυβέρνηση που την εξέλεξαν με 11% διαφορά αντί να κυβερνά και να αποφασίζει να ψάχνει τρόπους να στήνει επικοινωνιακά παιχνίδια, τη μία μιλώντας για δημοψηφίσματα, την άλλη για εκβιαστικά διλήμματα, που αγγίζουν το ευαίσθητο ζήτημα αν θα μείνουμε στην Ευρωζώνη ή όχι. Δεν σώζεται η Ελλάδα, όταν εκτελούμε τους Έλληνες και αυτή τη στιγμή η Κυβέρνηση με την πολιτική που έχει εφαρμόσει εκτελεί το μέσο Έλληνα. Βρίσκεται απέναντι στις χιλιάδες νέων που έχουν κατακλύσει τις πλατείες αγανακτισμένοι διαμαρτυρώμενοι γιατί δεν αποφασίζει κανείς σε αυτόν τον τόπο»

«Η συναίνεση στο σωστό είναι εθνική ενότητα. Η συναίνεση στο λάθος είναι συνενοχή. Το ότι δεν επευτεύχθησαν οι στόχοι σημαίνει ότι κάποιοι κάνανε λάθος επιλογές. Αυτά τα λάθη δεν τα διορθώνουν. Τι θέλετε να νομιμοποιήσουμε αυτά τα λάθη περαιτέρω; Δεν πρόκειται να το κάνουμε»

«Η άποψη μας είναι καθαρή υπέρ των προμελετημένων και στοχευμένων αποκρατικοποιήσεων. Από κει και μετά όμως ο τρόπος με τον οποίον χειρίζεται το ζήτημα η Κυβέρνηση είναι εγκληματικός»

«Εμείς δώσαμε στο Ζάππειο ΙΙ μία ξεκάθαρη συνταγή για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστούνε τα ζητήματα και πιστεύουμε ότι με αυτή τη συνταγή οι στόχοι θα έρθουν κοντύτερα. Η Κυβέρνηση επιμένει σε ένα λάθος που εξουθενώνει το μέσο Έλληνα και τινάζει στον αέρα την ελληνική οικονομία. Σε αυτό δεν πρόκειται να συναινέσουμε. Διότι πιστεύουμε ότι η συναίνεση στο λάθος είναι συνενοχή. Πώς θα μαζέψουν λεφτά από ανθρώπους που δεν έχουν λεφτά; Από ανθρώπους που δεν μπορούν να επιβιώσουν;»

«Εγκλωβίσατε τη χώρα σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο χρησιμοποιώντας το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και μετά, επί έξι μήνες παραλύσατε το κράτος για να καταστήσετε στο τέλος ενυπόθηκο τον δανεισμό»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.
21 Ιουνίου 2020 - 10:32μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η Επιτροπή Ελληνοκορεατικής Φιλίας συναντήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας στην Ελλάδα και αντάλλαξαν απόψεις για την εντατικοποίηση των διμερών σχέσεων επ´ ευκαιρία των 60 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων.
18 Ιουνίου 2020 - 12:41μμ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.