Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για τη Νομιμοποίηση των Μεταναστών της ΥΠΑΤΙΑΣ στη ΝΕΤ

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Χρήστος Πρωτόπαπας μιλούν για τη Νομιμοποίηση των Μεταναστών της ΥΠΑΤΙΑΣ στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» με τον Κ. Αρβανίτη και τη Μ. Κατσίμη στη «ΝΕΤ». Παρεμβαίνει τηλεφωνικά ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. 10/03/2011

Ε. Στυλιανίδης:

«Ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίστηκε το συγκεκριμένο ζήτημα από την πολιτεία και από την Κυβέρνηση είναι απαράδεκτος. Συνιστά διεθνή πρόσκληση των λαθρομεταναστών να έρθουν στην Ελλάδα για να νομιμοποιηθούν. Όταν ένα συντεταγμένο κράτος υποχωρεί έτσι σε εκβιασμούς, ουσιαστικά δείχνει αδυναμία και δείχνει ότι είναι η αχίλλειος πτέρνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

«Κατά τη γνώμη μου, δείχνει μια πολιτεία η οποία είναι ακυβέρνητη, δείχνει μια πολιτεία η οποία ουσιαστικά στέλνει το μήνυμα σε όλους τους μετανάστες, ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει αναστάτωση στην Αφρική, να έρθουν στην Ελλάδα, να κάνουν μια απεργία πείνας, να εκβιάσουν και έτσι να πάρουν αυτά τα οποία θέλουν»

«Η άποψή μας είναι ότι την ίδια ώρα που πάνε να εκβιάσουν το ελληνικό κράτος, να μπουν στο αεροπλάνο και με έξοδα του ελληνικού κράτους να επαναπροωθηθούν στη χώρα από την οποία ήρθαν»

«Κ. Ραγκούση, χθες 3 Υπουργοί ξεφτιλιστήκατε ενώπιον κάποιων ανθρώπων που αποφάσισαν να εκβιάσουν το ελληνικό κράτος. Δηλαδή, ένα μήνα πριν δεν ίσχυαν αυτά που λέτε τώρα; Γιατί δεν αποδέχθηκαν τότε τη νομοθεσία που λέτε και την αποδέχθηκαν χθες το βράδυ;… Ως Έλληνας πολίτης νιώθω προσβεβλημένος από αυτό το οποίο έγινε»

«Κ. Πρωτόπαππα, βλέπετε ότι η κριτική είναι άδικη, όταν ένα θέμα το έχετε γιγαντώσει και το έχετε συντηρήσει τόσο καιρό; Δεν πρέπει να γίνεται κριτική γι’ αυτό; Όταν έγινε η εκδήλωση στην Κρήτη δεν μπορούσε να μπλοκαριστεί εκεί το θέμα; Έπρεπε να φτάσει στη Νομική, να αναστατώσει το Πανεπιστήμιο, να αναστατώσει όλη την κοινωνία, να γίνει πρώτη είδηση, να διαφημιστεί διεθνώς και τώρα να δοθεί η λύση; Αφού την είχατε γιατί δεν τη δίνατε από την αρχή;»

«Αυτό το οποίο μένει ως γεύση στο τέλος και το κεντρικό μήνυμα το οποίο εκπέμπεται από όλη αυτή τη διαχείριση είναι ότι όποιος θέλει, έρχεται στην Ελλάδα, πιέζει, λέει να μην υπάρξει νεκρός και διαλύει σταδιακά τον ιστό της χώρας. Το μήνυμα δηλαδή είναι: από την Ελλάδα μπαίνεις μέσα στην Ευρώπη, ενώ από αλλού δεν μπορείς να μπεις»

«Εδώ δεν εκβιάστηκε δηλαδή η Κυβέρνηση; Με συγχωρείτε, εδώ οργανωμένα μετακινήθηκαν, μπήκαν οι συνιστώσες, απείλησαν με ανθρώπινη ζωή, παρέλυσαν το Πανεπιστημιακό Άσυλο, παρέλυσε η Αστυνομία η οποία τους συνόδευε από την Κρήτη ως εδώ, κατέλαβαν ένα κτήριο 1 μήνα, όλη η διεθνής κοινότητα συζητά για το ότι στην Ελλάδα πιέζουν και παίρνουν αυτό που θέλουν και δεν υπάρχει θέμα; Δεν πήραν τη Νομιμοποίηση, αλλά έστειλαν μήνυμα ότι από εδώ μπορείς να επιτυγχάνεις στόχους, αυτή είναι η αδυναμία η οποία βγάζουμε»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
8 Σεπτέμβριος 2020 - 4:55μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ

Με δεδομένο το πρόβλημα που προέκυψε στη Ροδόπη και πανελλαδικά με τη λειτουργία τον ΚΔΑΠ λόγω της αυξημένης ζήτησης από οικογένειες που έχουν ανάγκη για τα παιδιά τους, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε παρέμβαση στο αρμόδιο υπουργείο ενημερώνοντας για την ένταση του προβλήματος στο νόμο Ροδόπης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να αντιμετωπίσει το ζήτημα.
3 Σεπτέμβριος 2020 - 2:41μμ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 2019 ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα παραδόθηκε η νέα επιστημονική μελέτη του Βουλευτή Ροδόπης και Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
24 Αύγουστος 2020 - 6:09μμ

Ευριπίδης Στυλιανίδης προς Πρυτανικές Αρχές ΔΠΘ: «Οι φοιτητές πρέπει να έλθουν πάλι στην Κομοτηνή»

Σημαντική συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρώην Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Καθηγητή κ. Αλέκο Πολυχρονίδη και τους Αντιπρυτάνεις κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και κ. Φώτη Μάρη.
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.