Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για την Οικονομική Πολιτική της Κυβέρνησης στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Τηλέμαχος Χυτήρης μιλούν για την Οικονομική Πολιτική της Κυβέρνησης στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τον Γ. Οικονομέα και τον Δ. Καμπουράκη στο «MEGA» στις 30/05/2011.

Ε. Στυλιανίδης:

«Μπορούσαμε να δανειστούμε από τις αγορές 54,3 δις με 6,2% επιτόκιο το Φεβρουάριο του 2010 προσφορά την οποία ο κ. Παπανδρέου απέρριψε λέγοντας ότι έχει το πιστόλι γεμάτο πάνω στο τραπέζι, στη συνέχεια υπέγραψε το Μνημόνιο εκχωρώντας εθνική αρμοδιότητα στα ξένα κέντρα και αυτή τη στιγμή έχει εγκλωβίσει όλη τη χώρα σε μία περιδίνηση από την οποία προσπαθεί να βγει εκτελώντας τους Έλληνες»

«Είστε κοινοβουλευτική πλειοψηφία, έχετε τη δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις, ενάμιση χρόνο κάθεστε και κοιτάτε, δεν έχετε κάνει ούτε μία αποκρατικοποίηση το μόνο που κάνετε είναι να περικόπτεται την αγοραστική δύναμη του Έλληνα και να τον οδηγείτε στη φτώχεια»

«Εμείς έχουμε υπολογίσει ότι μπορείς να μειώσεις το έλλειμμα σε λιγότερο χρόνο από ό,τι εσείς υπολογίζετε με λιγότερα θύματα»

«Ζητούμε επαναδιαπραγμάτευση με συναίνεση όλων των πολιτικών παρατάξεων. Ο κ. Παπανδρέου τι λέει; Να πάτε να συζητήσετε με αυτούς που πραγματικά κυβερνούν. Να πάτε να συζητήσετε με την Τρόικα λέει να διαπραγματευτείτε για το φορολογικό. Σας θυμίζω ότι και των Ιρλανδών τους ζητούσαν να αυξήσουν τους φορολογικούς συντελεστές αλλά για να προασπίσουν την αυτονομία και την προοπτική της οικονομίας τους διαπραγματεύτηκαν και το πέτυχαν»

«Το Σύνταγμα είναι ένα κίνημα λαϊκό αυθόρμητο το οποίο εγώ το κοιτάω με θαυμασμό, δηλαδή βλέπω ότι εκεί συμμετέχουν άνθρωποι από όλα τα κόμματα χωρίς προκαταλήψεις, οι οποίοι δηλώνουν την αγωνία τους για αυτό που συμβαίνει»

«Εμείς κάναμε σημαντικά λάθη αλλά κάναμε και σημαντικά καλά στα οποία δεν βρήκαμε τη συμπαράσταση κανενός. Το λιμάνι του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης σήμερα θα ήταν αποκρατικοποιημένα. Όπως λυτρωθήκαμε από την Ολυμπιακή θα μπορούσαμε να λυτρωθούμε και από τον ΟΣΕ γλιτώνοντας 2,5 εκ. Ευρώ την ημέρα»

«Το πρόβλημα των τεχνοκρατών και των μορφωμένων και καλλιεργημένων ανθρώπων που γνωρίζουν καλά τη θεωρία είναι ότι τους είναι δύσκολο να συλλάβουν ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή οικογένειες που τα βγάζουν πέρα με 1000 Ευρώ το μήνα. Και αυτό είναι πολύ κρίσιμο για την τελική πολιτική απόφαση. Το φίλτρο πρέπει να είναι ο πολιτικός ο οποίος βρίσκεται κάθε μέρα αντιμέτωπος με το πρόβλημα της κοινωνίας»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.