Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για την Οικονομική Πολιτική της Κυβέρνησης στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Τηλέμαχος Χυτήρης μιλούν για την Οικονομική Πολιτική της Κυβέρνησης στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τον Γ. Οικονομέα και τον Δ. Καμπουράκη στο «MEGA» στις 30/05/2011.

Ε. Στυλιανίδης:

«Μπορούσαμε να δανειστούμε από τις αγορές 54,3 δις με 6,2% επιτόκιο το Φεβρουάριο του 2010 προσφορά την οποία ο κ. Παπανδρέου απέρριψε λέγοντας ότι έχει το πιστόλι γεμάτο πάνω στο τραπέζι, στη συνέχεια υπέγραψε το Μνημόνιο εκχωρώντας εθνική αρμοδιότητα στα ξένα κέντρα και αυτή τη στιγμή έχει εγκλωβίσει όλη τη χώρα σε μία περιδίνηση από την οποία προσπαθεί να βγει εκτελώντας τους Έλληνες»

«Είστε κοινοβουλευτική πλειοψηφία, έχετε τη δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις, ενάμιση χρόνο κάθεστε και κοιτάτε, δεν έχετε κάνει ούτε μία αποκρατικοποίηση το μόνο που κάνετε είναι να περικόπτεται την αγοραστική δύναμη του Έλληνα και να τον οδηγείτε στη φτώχεια»

«Εμείς έχουμε υπολογίσει ότι μπορείς να μειώσεις το έλλειμμα σε λιγότερο χρόνο από ό,τι εσείς υπολογίζετε με λιγότερα θύματα»

«Ζητούμε επαναδιαπραγμάτευση με συναίνεση όλων των πολιτικών παρατάξεων. Ο κ. Παπανδρέου τι λέει; Να πάτε να συζητήσετε με αυτούς που πραγματικά κυβερνούν. Να πάτε να συζητήσετε με την Τρόικα λέει να διαπραγματευτείτε για το φορολογικό. Σας θυμίζω ότι και των Ιρλανδών τους ζητούσαν να αυξήσουν τους φορολογικούς συντελεστές αλλά για να προασπίσουν την αυτονομία και την προοπτική της οικονομίας τους διαπραγματεύτηκαν και το πέτυχαν»

«Το Σύνταγμα είναι ένα κίνημα λαϊκό αυθόρμητο το οποίο εγώ το κοιτάω με θαυμασμό, δηλαδή βλέπω ότι εκεί συμμετέχουν άνθρωποι από όλα τα κόμματα χωρίς προκαταλήψεις, οι οποίοι δηλώνουν την αγωνία τους για αυτό που συμβαίνει»

«Εμείς κάναμε σημαντικά λάθη αλλά κάναμε και σημαντικά καλά στα οποία δεν βρήκαμε τη συμπαράσταση κανενός. Το λιμάνι του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης σήμερα θα ήταν αποκρατικοποιημένα. Όπως λυτρωθήκαμε από την Ολυμπιακή θα μπορούσαμε να λυτρωθούμε και από τον ΟΣΕ γλιτώνοντας 2,5 εκ. Ευρώ την ημέρα»

«Το πρόβλημα των τεχνοκρατών και των μορφωμένων και καλλιεργημένων ανθρώπων που γνωρίζουν καλά τη θεωρία είναι ότι τους είναι δύσκολο να συλλάβουν ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή οικογένειες που τα βγάζουν πέρα με 1000 Ευρώ το μήνα. Και αυτό είναι πολύ κρίσιμο για την τελική πολιτική απόφαση. Το φίλτρο πρέπει να είναι ο πολιτικός ο οποίος βρίσκεται κάθε μέρα αντιμέτωπος με το πρόβλημα της κοινωνίας»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.
24 Φεβρουάριος 2020 - 10:37πμ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού του Κοινοβουλίου εκλήθησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ν. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας καθηγητής κ. Καζάζης προκειμένου να παρουσιάσουν το σημαντικό έργο που κάνουν στο εξωτερικό τα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε με τους Έλληνες Βουλευτές αίσθησή έκανε η ουσιαστική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ροδόπη την οποία συμμερίστηκαν και αρκετοί συνάδελφοι του. Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης τόνισε:
17 Φεβρουάριος 2020 - 12:40μμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 12:18μμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου