Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για την Οικονομική Πολιτική της Κυβέρνησης στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Τηλέμαχος Χυτήρης μιλούν για την Οικονομική Πολιτική της Κυβέρνησης στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τον Γ. Οικονομέα και τον Δ. Καμπουράκη στο «MEGA» στις 30/05/2011.

Ε. Στυλιανίδης:

«Μπορούσαμε να δανειστούμε από τις αγορές 54,3 δις με 6,2% επιτόκιο το Φεβρουάριο του 2010 προσφορά την οποία ο κ. Παπανδρέου απέρριψε λέγοντας ότι έχει το πιστόλι γεμάτο πάνω στο τραπέζι, στη συνέχεια υπέγραψε το Μνημόνιο εκχωρώντας εθνική αρμοδιότητα στα ξένα κέντρα και αυτή τη στιγμή έχει εγκλωβίσει όλη τη χώρα σε μία περιδίνηση από την οποία προσπαθεί να βγει εκτελώντας τους Έλληνες»

«Είστε κοινοβουλευτική πλειοψηφία, έχετε τη δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις, ενάμιση χρόνο κάθεστε και κοιτάτε, δεν έχετε κάνει ούτε μία αποκρατικοποίηση το μόνο που κάνετε είναι να περικόπτεται την αγοραστική δύναμη του Έλληνα και να τον οδηγείτε στη φτώχεια»

«Εμείς έχουμε υπολογίσει ότι μπορείς να μειώσεις το έλλειμμα σε λιγότερο χρόνο από ό,τι εσείς υπολογίζετε με λιγότερα θύματα»

«Ζητούμε επαναδιαπραγμάτευση με συναίνεση όλων των πολιτικών παρατάξεων. Ο κ. Παπανδρέου τι λέει; Να πάτε να συζητήσετε με αυτούς που πραγματικά κυβερνούν. Να πάτε να συζητήσετε με την Τρόικα λέει να διαπραγματευτείτε για το φορολογικό. Σας θυμίζω ότι και των Ιρλανδών τους ζητούσαν να αυξήσουν τους φορολογικούς συντελεστές αλλά για να προασπίσουν την αυτονομία και την προοπτική της οικονομίας τους διαπραγματεύτηκαν και το πέτυχαν»

«Το Σύνταγμα είναι ένα κίνημα λαϊκό αυθόρμητο το οποίο εγώ το κοιτάω με θαυμασμό, δηλαδή βλέπω ότι εκεί συμμετέχουν άνθρωποι από όλα τα κόμματα χωρίς προκαταλήψεις, οι οποίοι δηλώνουν την αγωνία τους για αυτό που συμβαίνει»

«Εμείς κάναμε σημαντικά λάθη αλλά κάναμε και σημαντικά καλά στα οποία δεν βρήκαμε τη συμπαράσταση κανενός. Το λιμάνι του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης σήμερα θα ήταν αποκρατικοποιημένα. Όπως λυτρωθήκαμε από την Ολυμπιακή θα μπορούσαμε να λυτρωθούμε και από τον ΟΣΕ γλιτώνοντας 2,5 εκ. Ευρώ την ημέρα»

«Το πρόβλημα των τεχνοκρατών και των μορφωμένων και καλλιεργημένων ανθρώπων που γνωρίζουν καλά τη θεωρία είναι ότι τους είναι δύσκολο να συλλάβουν ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή οικογένειες που τα βγάζουν πέρα με 1000 Ευρώ το μήνα. Και αυτό είναι πολύ κρίσιμο για την τελική πολιτική απόφαση. Το φίλτρο πρέπει να είναι ο πολιτικός ο οποίος βρίσκεται κάθε μέρα αντιμέτωπος με το πρόβλημα της κοινωνίας»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».