Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για την Αποχώρηση της ΝΔ από την Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπέδι στην εκπομπή «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλάει για την Αποχώρηση της ΝΔ από την Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπέδι στην εκπομπή «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» με το Β. Λυριτζή και το Δ. Οικονόμου στo «ΣΚΑΪ» στις 01/09/2010.

Ε. Στυλιανίδης:

«Όταν ολοκληρώθηκε η Πρώτη Εξεταστική και μετά και αποφασίστηκε από τη νέα κυβερνητική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ η σύσταση Δεύτερης Εξεταστικής, εμείς εύλογα ρωτήσαμε γιατί. Εφόσον έχει γίνει η δουλειά, εφόσον το θέμα έχει πάρει το δρόμο του στη Δικαιοσύνη, τι θέλετε να βρείτε; Μας είπαν για 3 λόγους: Να αποτιμήσουμε εκ νέου τις αξίες των ανταλλαξίμων ακινήτων, να δούμε τις διαδρομές του χρήματος και να ελέγξουμε αυτές τις offshore που συνδέθηκαν με την υπόθεση του Βατοπεδίου, τις 11 ή 12 offshore, το μετοχικό τους κεφάλαιο και τη δράση τους. Αυτά τα θεωρήσαμε εύλογα και είπαμε να μπούμε στη Δεύτερη Εξεταστική.

Συνεχώς, κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Εξεταστικής, βάζαμε ερωτήματα για να απαντηθούν πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση και ποτέ μα ποτέ δεν πήραμε μια πειστική, ολοκληρωμένη απάντηση. Φτάσαμε να τελειώσει η Δεύτερη Εξεταστική και δεν απαντήθηκε ούτε ποια ήταν η διαδρομή του χρήματος, για να δούμε αν υπάρχει μαύρο ή πολιτικό χρήμα, ούτε έγινε εκ νέου η αποτίμηση των αξιών με επιστημονικό και διεθνώς αποδεκτό τρόπο, ούτε βεβαίως ελέγχθηκαν οι offshore για να δούμε το μετοχικό τους κεφάλαιο και τη σύνθεσή τους.

Μας λένε τότε ότι πάμε στην Προανακριτική για να δούμε αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων και να κερδίσουμε χρόνο, ώστε να έχουμε αυτές τις απαντήσεις. Η Προανακριτική τελειώνει σε λίγες μέρες και δεν έχουμε πάρει ακόμα απαντήσεις».

«Η Κυβέρνηση χρησιμοποίησε την υπόθεση του Βατοπεδίου για να έρθει στην εξουσία και προσπαθεί να την ξαναχρησιμοποιήσει για να εγκλωβίσει τη ΝΔ στο ρόλο του απολογούμενου. Εμείς σε αυτό το παιχνίδι δεν προτιθέμεθα να παίξουμε».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.