Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για την Αποχώρηση της ΝΔ από την Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπέδι στο ALTER

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλάει για την αποχώρηση της ΝΔ από την Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Βατοπεδίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με το Ν. Χατζηνικολάου στο «ALTER» στις 31/08/2010.

Ε. Στυλιανίδης:

«Όταν ρωτήσαμε την κυβερνητική πλειοψηφία για ποιο λόγο συστήνεται η δεύτερη Εξεταστική και γιατί συνεχίζεται η Προανακριτική μας είπε για 3 λόγους:
- Για να αποτιμηθούν εκ νέου οι αξίες των ανταλλαξίμων ακινήτων, για να διαπιστώσουμε αν υπάρχει σκάνδαλο τι μεγέθους είναι αυτό
- Για να δούμε τη διαδρομή του χρήματος και να δούμε αν υπάρχει μαύρο ή πολιτικό χρήμα
- Για να δούμε αν μέσα από την έρευνα των offshore εταιρειών και των μετοχικών τους κεφαλαίων, προκύπτουν ευθύνες πολιτικών ή άλλων προσώπων
Δυστυχώς, όσες φορές επαναφέραμε το ζήτημα, ποτέ μα ποτέ δεν πήραμε απάντηση».

«Θίγεται ο Νομικός μας Πολιτισμός και η ποιότητα της Δημοκρατίας μας, όταν καλούμαστε να διεξάγουμε εντός Κοινοβουλίου δίκη σκοπιμότητας και να μιλήσουμε για ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, χωρίς να υπάρχουν καν αποχρώσες ενδείξεις».

«Εμείς, σαν Επιτροπή της Βουλής, είχαμε ευθύνη να διερευνήσουμε τις ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων και για αυτά τα πολιτικά πρόσωπα δεν προκύπτουν τέτοιες ευθύνες. Εάν κάποιοι θέλουν να καταδικάζουν πολιτικούς αντιπάλους, για να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας ή της εθνικής πολιτικής, τότε θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εμείς δεν πρόκειται να παίξουμε άλλο αυτό το παιχνίδι κ. Χατζηνικολάου».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.