Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για την Αντισυνταγματικότητα του Νόμου περί Ελληνικής Ιθαγένειας στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Χρήστος Πρωτόπαπας και ο Νίκος Σοφιανός μιλούν για το θέμα της Απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας (ΣΤΕ) για την Αντισυνταγματικότητα του Νόμου περί Ελληνικής Ιθαγένειας και για το θέμα της Νομιμοποίησης των Μεταναστών στην Ελλάδα στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» με τον Κ. Αρβανίτη και τη Μ. Κατσίμη στη «ΝΕΤ» στις 03/02/2011.

Ε. Στυλιανίδης:

«Θεωρώ ότι τα συμπεράσματα του Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας δικαιώνουν την προσέγγιση της ΝΔ και την κριτική που άσκησε ο Πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου Ραγκούση. Είχε τεθεί ζήτημα Αντισυνταγματικότητας και μάλιστα καταγγείλαμε την ευκολία με την οποία προέβλεπε το Νομοσχέδιο την απόδοση Ελληνικής Ιθαγενείας και το Δικαίωμα Ψήφου, την ίδια ώρα που αρνήθηκε η Κυβέρνηση να νομιμοποιήσει την Ψήφο των Ελλήνων Ομογενών»

«Το Συμβούλιο της Επικρατείας λέει ότι δεν μπορεί με τυπικά κριτήρια και μόνο να αποδίδεται η Ελληνική Ιθαγένεια, διότι η συνείδηση του να είσαι Έλληνας Πολίτης και να επηρεάζεις τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα σου, πρέπει να αξιολογείται με ουσιαστικά κριτήρια και αυτό είναι απολύτως λογικό, δεν είναι συντηρητικό. Είναι αυτό που έχουν όλα τα κράτη – έθνη σε όλο τον κόσμο»

«Σε λίγο καιρό θα έχουμε μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών από την Αίγυπτο, την Τυνησία, τη Β. Αφρική στην Ελλάδα… Η λαθρομετανάστευση είναι ένα προστάδιο για να νομιμοποιηθεί στη συνέχεια ο μετανάστης και μετά να γίνει Έλληνας πολίτης»

«Η Κυβέρνηση αφαίρεσε πλήρως το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες Ομογενείς να γίνουν Έλληνες Πολίτες, το αφαίρεσε πλήρως παρότι το προβλέπει το Σύνταγμα, και έδωσε με ιδιαίτερη ευκολία το δικαίωμα, ανεξέλεγκτα, με την προσκόμιση τυπικών πιστοποιητικών, κάποιος να αποκτά την Ελληνική Ιθαγένεια και μάλιστα αθρόα»

«Μπορεί να διαλύσουμε τη χώρα μας χωρίς να το καταλάβουμε. Απευθύνουμε με τη γενικότερη συμπεριφορά μας και την πολιτική που ακολουθούμε διεθνή πρόσκληση σε όλους τους λαθρομετανάστες να προσέλθουν στην Ελλάδα»

«Ο φράχτης δεν μπορεί να κρατήσει τους λαούς, τους λαούς που δοκιμάζονται δεν μπορεί να τους κρατήσει»

«Εδώ όχι μόνο ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου δίνουμε. Σε λίγο θα αποφασίζουν οι μη Έλληνες για την Ελλάδα. Δε γίνεται αυτό»

«Αν χαλαρώσετε το σύστημα στην Ελλάδα, η Ελλάδα θα γίνει ξέφραγκο αμπέλι»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.