Δηλώσεις μετά τη Συνάντηση Λυκουρέντζου και Στυλιανίδη με τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Βατοπέδι

Αθήνα, 27/07/2010

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο βουλευτής Ροδόπης, μέλος της Προκαταρκτικής Επιτροπής για το Βατοπέδι, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκαν, σήμερα, τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Μετά την επίσκεψη, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Λυκουρέντζο, ήρθατε εδώ, είδατε τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για την υπόθεση Βατοπεδίου;

Α. ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ: Στηρίζουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτό εκφράζουμε με τη σημερινή μας συνεισφορά, με την κατάθεση εγγράφου του ΣΟΕ της 1ης Ιουλίου 2010. Καταγγέλλουμε την πολιτική σκευωρία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο μεθόδευσε τη σπίλωση της Νέας Δημοκρατίας και στηρίχθηκε στην απόκρυψη σημαντικών και αδιάσειστων στοιχείων. Τα εύλογα ερωτήματα, τα οποία γεννιούνται, αναμένουμε να απαντηθούν.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λίγο επί της ουσίας: Περί τίνος πρόκειται αυτό το πόρισμα; Τι λέει;

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Η εμπιστοσύνη μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη είναι δεδομένη. Για να μπορέσει η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της χρειάζεται και πληρότητα και ορθότητα στοιχείων. Αυτά τα στοιχεία, σήμερα, εμείς καταθέσαμε, για να τη διευκολύνουμε στο έργο της. Αναφερόμαστε στην ύπαρξη 4 διαφορετικών πορισμάτων, 2 ελληνικών και 2 διεθνών, τα οποία, ουσιαστικά, ταυτίζονται, όσον αφορά την εκτίμηση των ανταλλαξίμων ακινήτων, και αποδεικνύουν ότι δεν υπήρχε ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου. Το περίεργο είναι, γιατί το ΠΑΣΟΚ τα απέκρυψε.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.