Όχημα αποδοχής σκληρότερων μέτρων οι κυβερνητικοί μνημονιακοί υποψήφιοι

Δημοσιεύθηκε στις 26/10/2010 στην εφημερίδα «Η ΠΑΤΡΙΔΑ» από τη δημοσιογράφο Ελευθερία Μούκανου.

Σφοδρή επίθεση κατά του κυβερνητικού συνδυασμού για την Περιφέρεια εξαπέλυσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης από την Κομοτηνή την Κυριακή όπου και παρουσίασε το πρόγραμμα της «Περιφερειακής Αναγέννησης» στη Ροδόπη.

«Μπορεί να ηγούμαι έναν καθαρά αυτοδιοικητικό συνδυασμό δεν ανέχομαι όμως την συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση της καθημερινότητας των πολιτών λόγω του μνημονίου», είπε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Οι κυβερνητικοί μνημονιακοί υποψήφιοι θα λειτουργήσουν ως όχημα αποδοχής των σκληρών μέτρων που υπάρχουν, αλλά και αυτών που έρχονται».

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η παρουσίαση του συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Παυλίδη, καθώς και το πρόγραμμα για την Περιφέρεια και το νομό Ροδόπης. Το παρών έδωσε ο Γραμματέας Προγράμματος και βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, οι υπ. αντιπεριφερειάρχες Έβρου και Ξάνθης, ο δήμαρχος Κομοτηναίων, Δημήτρης Κοτσάκης, ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Ναλμπάντης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Νίκος Αγγελίδης, ο πρώην υποψήφιος νομάρχης Ροδόπης Μιχάλης Αθανασιάδης, ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ-Θράκης Νίκος Παπαθανασίου, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ερελιάδης, ο πολιτευτής Αλέξανδρος Καζαντζής, ο πρώην βουλευτής Νίκος Σαλίκας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Κυμπαρίδης, εν’ ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι και εκ νέου υποψήφιοι σε Κομοτηνή αλλά και σε περιφερειακούς δήμους, εκπρόσωποι των αγροτικών σωματείων της περιοχής και απλά μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό.

Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και πολυπληθής και υπήρχε κλίμα ενθουσιασμού και νίκης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Γιώργος Παυλίδης εξέφρασε τον βαθύ προβληματισμό του για την κατάσταση στις υποδομές της υπαίθρου και το χαμηλό κατά κεφαλήν εισόδημα των κατοίκων της Ροδόπης που είναι προτελευταίο στην Ελλάδα.

 

Νωρίτερα μίλησε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, ο κ. Κώστας Μιχελής. Ο κ. Μιχελής συνοπτικά αναφέρθηκε στο σχεδιασμό του συνδυασμού για την Ροδόπη την επόμενη μέρα:

«Οι προγραμματικές μας θέσεις, οι δεσμεύσεις μας, το πλάνο μας και οι προτάσεις μας, είναι ήδη δημοσιοποιημένες. Συνοπτικά, ανά τομέα! Ξεκινάμε επίμοχθο αγώνα για τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Διεκδικούμε τη δημιουργία σχολείων, την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εκπαιδευτικών υποδομών, και αρνούμαστε την υποχρηματοδότηση και τη συρρίκνωση του ΔΠΘ. Επισπεύδουμε την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα Κομοτηνής – Νυμφαίας – Κίρτζαλι, επαναδρομολογούμε την κατασκευή του αεροδρομίου «Μπακάλμπαση», ξαναζωντανεύουμε τον προαστιακό σιδηρόδρομο, εκσυγχρονίζουμε τα λιμάνια μας. Απορρίπτουμε κάθε χρονοτριβή και αναβολή για τη δημιουργία σύγχρονου νοσοκομείου, καθώς και ενός οργανωμένου πλέγματος πρωτοβάθμιας περίθαλψης για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Αξιοποιούμε τα γεωθερμικά πεδία, κάνουμε πράξη τα αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα, τις παράκτιες υποδομές και εκείνες της υπαίθρου, για την ενίσχυση της πολύτιμης γεωργίας, κτηνοτροφίας, και αλιείας μας. Απαιτούμε εργατικές κατοικίες. Τοποθετούμε σε δεσπόζουσα θέση του τουριστικού χάρτη της χώρας τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, δηλαδή τα παράλιά μας, το φυσικό κάλλος, τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς. Στηρίζουμε δυναμικά την προβολή και ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, υποστηρίζουμε εμπράκτως τον μεταποιητικό τομέα για την προώθηση των τοπικών μας παρασκευασμάτων. Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για τη δημιουργία σύγχρονης, πρότυπης εστίας για τη δια βίου φιλοξενία και περίθαλψη Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Απαιτούμε την ολοκλήρωση του Πανθρακικού Σταδίου και την ανέγερση του 2ου κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Λύκειο. Ενθαρρύνουμε τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους καλλιτέχνες, τους εικαστικούς, τους συγγραφείς, για τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, και για τη δημιουργία. Επαναδιεκδικούμε τη δημιουργία της Διεθνούς Βιβλιοθήκης».

Παράλληλα, κάλεσε όλες και όλους, «όχι σε συστράτευση, αλλά σε συμπόρευση, για να οδηγήσουμε αυτόν τόπο εκεί που του αξίζει!», όπως είπε και πρόσθεσε: «Ο τόπος μας χρειάζεται αλλαγή πορείας – αλλαγή εποχής.
Χρειάζεται να αποκτήσει μια ανταγωνιστική ταυτότητα, για να αφήσει το στίγμα του.
Για να πάει πιο μπροστά, πιο ψηλά».

 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος τόνισε ότι κάποιοι βιάστηκαν να προεξοφλήσουν την λαϊκή ετυμηγορία και δεν έλαβαν υπόψιν, όπως είπε, «πρώτον την απάντηση που καλείται να δώσει η ελληνική περιφερειακή κοινωνία στα πρωταρχικά πολιτικά διλλήματα αυτών των εκλογών, δεύτερον την οργή και αγανάκτηση των συμπολιτών μας από όλη την Περιφέρεια σε μια πολιτική που θέλει να υποτάξει το περιφερειακό και τοπικό συμφέρον στην κεντρική μικροκομματική σκοπιμότητα του αθηναϊκού διευθυντηρίου και τρίτον, υποτίμησαν τη δυνατότητα του επικεφαλής αυτού του αγώνα του Γιώργου Παυλίδη να συσπειρώσει δίπλα του τα ποιοτικότερα ψηφοδέλτια όλων των νομών, ανθρώπους που εκπροσωπούν διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, πλειονότητα και μειονότητα, εργαζόμενους και ανέργους, επιστήμονες και βιοπαλαιστές».

Ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε βασικά διλήμματα των εκλογών του Νοεμβρίου:

Ως πρώτη επισήμανση έθεσε τον έναν χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. «Ένα χρόνο μετά έχουμε 150 χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο τομέα και τριπλάσιες απολύσεις στον ιδιωτικό. 11.500 λουκέτα στις επιχειρήσεις, εκτίναξη της ανεργίας από το 9% στο 15.5% και με δυναμική για περαιτέρω άνοδο, περιφρόνηση των ανθρώπων του μόχθου, εκτίναξη των σπρεντς, αφαίρεση των πόρων για την περιφερειακή ανάπτυξη, υποταγή των πολιτικών σε διεθνή οικονομικά κατεστημένα κι όχι στο λαό που τους εξέλεξε. Θα δώσουμε πράσινο φως στις επιλογές εκείνες που απαξιώνουν την ελληνική περιφέρεια και περιορίζουν το εισόδημα του μέσου Έλληνα πολλαπλασιάζοντας την ανεργία και υπονομεύοντας την πολιτική των παιδιών μας ή θα βάλουμε φρένο στις περιοριστικές πολιτικές θυμίζοντας στην κυβέρνηση ότι θα πρέπει να επανέλθει στην αναφορά της στον ελληνικό λαό;» και πρόσθεσε πως αν δώσουμε πράσινο φως τότε θα είναι σα να τους λέμε να επιβάλουν σκληρότερα μέτρα, αν απαντήσουμε σκληρά είναι βέβαιο ότι θα συνετίσουμε σε μεγάλο βαθμό την κεντρική πολιτική».

Το δεύτερο δίλημμα αφορά, όπως είπε ο κ. Στυλιανίδης στη σύγκρουση ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους. «Ανέφερα προσφάτως 15 διαφορετικά έργα που στο πρόσφατο παρελθόν ξεκίνησαν να γίνονται στη Θράκη και την ευρύτερη περιοχή της ΑΜ-Θ και ανεκόπη η πορεία υλοποίησής τους τον τελευταίο χρόνο χωρίς να αντισταθούν οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες του κυβερνητικού στρατοπέδου. Τι θέλουμε, λοιπόν; Θέλουμε πολιτικούς άρχοντες που να εκπροσωπούν εδώ τις αθηναϊκές πολιτικές αποφάσεις προσπαθώντας να τις δικαιολογήσουν ή φίλους εκπροσώπους που θα πάνε στην Αθήνα να διεκδικήσουν την ολοκλήρωση αυτών των έργων και τη δρομολόγηση καινούριων που θα αλλάξουν την ζωή μας», είπε.

Ο γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ έκανε λόγο για ένα πολυσυλλεκτικό ενωτικό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής, όπως είπε έναν δυναμικό και διεκδικητικό πολιτικό τον Γιώργο Παυλίδη και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσει αυτοδιοικητικά. «Θα πρέπει να σταθμίσουμε το συμφέρον της Περιφέρειάς μας πάνω από σκοπιμότητες και κομματικά ή ατομικά συμφέροντα. Θα πρέπει να δώσουμε δύναμη σ’ αυτήν την ισχυρή ομάδα να φύγει την επόμενη μέρα κάτω και να αποκαταστήσει την αδικία που αρχίσαμε να ζούμε τον τελευταίο χρόνο που οι άλλοι σιωπούν, ενώ στο παρελθόν έσπευδαν να επαινέσουν τις πολιτικές που ακολουθούσαμε χωρίς διακρίσεις. Τώρα όμως χρειάζεται φωνή η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τώρα που ξανά αδικείται και βλέπει τα έργα να μένουν στη μέση και είμαι βέβαιος ότι αυτή τη φωνή θα την αποδείξει εμπράκτως για μια ακόμη φορά ο αγαπητός φίλος Γιώργος Παυλίδης, πλαισιωμένος από τον Κώστα Μιχελή και το εκλεκτό ψηφοδέλτιο της Ροδόπης».

 

Στην ομιλία του ο κ. Παυλίδης μετέφερε το ισχυρό μήνυμα νίκης από την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα, την Ξάνθη, τη Καβάλα και την Δράμα, από παντού, από το σύνολο της Περιφέρειας.

«Ο λαός, η κοινωνία αποφάσισαν. Βάζουν τέλος στα ψέματα. Στις ρηχές, χωρίς σχέδιο πολιτικές. Θέλουν ουσία και αποτελέσματα γιατί έχουν κρίση και γνώση.
Στις 7 Νοεμβρίου, στις Περιφερειακές εκλογές, νικάμε, ανοίγουμε τους δρόμους της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της νέας προοπτικής για τον τόπο μας. Ξανακερδίζουμε το χαμόγελό μας.
Η νίκη αυτή, φίλες και φίλοι, γίνεται νίκη μήνυμα, απέναντι στο σύστημα, στους μηχανισμούς και στην αδιαφάνεια. Είναι λαϊκή απόρριψη της ταύτισης της κυβέρνησης με τους αντίπαλους κυβερνητικούς-μνημονιακούς υποψηφίους. Τους συνδυασμούς που, αν ψηφίσετε αύριο, θα πανηγυρίσουν, ότι τάχα σας αρέσουν τα μέτρα του μνημονίου, η φτώχεια, η ανεργία, η περικοπή των μισθών, των συντάξεων, τα λουκέτα. Για να επιβάλλουν κι άλλα μέτρα.
Γι’ αυτό κάνετε τη νίκη αυτή, δυνατό μήνυμα αντίστασης, νίκη των πολιτών που βιώνουν δύσκολες μέρες, για να μην ακολουθήσουν χειρότερες.
Συμμετέχουμε στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό της νίκης, την «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» που αποτελείται από έντιμους, άξιους και ικανούς συμπολίτες μας. Με αγάπη για τον τόπο. Με θέληση για προσφορά, με νέες ιδέες και οράματα.
Δεκαετίες τώρα, φίλες και φίλοι, στην Ελλάδα εφαρμόζεται ένα απαράδεκτο, ένα άδικο μοντέλο χωροταξικής ανάπτυξης. Δημιούργησε ένα πλούσιο υδροκέφαλο κέντρο στην Αθήνα, με 5 εκατομμύρια ανθρώπους, με πλούτο και πληθυσμό, που αφαίρεσε από την ελληνική περιφέρεια. Δημιούργησε την αδύναμη "άλλη Ελλάδα". Τη δική μας, την αδικημένη Ελλάδα, όπως είναι και η Περιφέρειά μας.
Είναι καιρός όμως να πάρετε την ευθύνη στα χέρια σας. Η κοινωνία της Ροδόπης δεν μένει πλέον απαθής.
Να αναλάβουμε όλοι εμείς την ευθύνη για τον τόπο μας.
Γνωρίζουμε και μπορούμε καλλίτερα.
Ήδη το έχουμε αποδείξει στην πράξη, 12 χρόνια στην Ξάνθη, αλλάζοντας εκεί τον τόπο.
Δεν χαρίζουμε τα δίκαια του τόπου μας σε κανένα και για κανένα λόγο.
Ο συνδυασμός «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» είναι των έργων και όχι των λόγων, ο εγγυητής για να πάει μπροστά ο τόπος.
Όχι για να νικήσει ο ίδιος, αλλά για να νικήσετε εσείς οι πολίτες.
Ξεκινήσαμε, πριν από 50 μέρες, μια ανοικτή επικοινωνία και διαβούλευση με το λαό, με τους φορείς που τον εκπροσωπούν για τα προβλήματά μας, που δεν έχουν χρώματα. Ενημερώσαμε για το πλήρες πρόγραμμά μας που βρίσκεται στη διάθεσή σας.
Παρουσιάζουμε ένα καθαρό όραμα με κεντρικό σχέδιο ανάπτυξης, με ιδέες, με ανατροπές, με ρήξεις. Με επιμέρους προγραμματικούς στόχους, νέους και ανατρεπτικούς. Με στόχο τη συνολική ανάπτυξη. Με μια "άλλη πολιτική", διαφορετική απ’ αυτή που μας καθήλωσε για 10ετίες.
Μια ανάπτυξη που να συγκρούεται με το άδικο μοντέλο που εφαρμόζεται στην πατρίδα μας, εκείνο που οδηγεί τον πλούτο στην Αθήνα. Επίσης το πρόγραμμά μας φιλοδοξούμε να αποτελέσει ανάχωμα στους μηχανισμούς, στις πρακτικές του μνημονίου και του ΔΝΤ, στην φτώχεια, στην ανεργία, στην ανέχεια.
Κάποιοι άλλοι την ίδια στιγμή περιφέρονταν, δήθεν για διαβούλευση, από περιοχή σε περιοχή, για να σώσουν τους άλλους, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ιδέες, κρύβοντας κάτω από το χαλί όσα δεν έκαναν στη Ροδόπη.
Εμείς γνωρίζουμε τι θέλουμε, γνωρίζουμε που θα πάμε, τι επιδιώκουμε.
Παρακολουθήσατε εχθές την Κυβερνητική πολυέξοδη προεκλογική φιέστα στην Αλεξανδρούπολη με 10 Υπουργούς. Λεφτά φαίνεται ότι υπάρχουν, αλλά όχι για μας, τους πολίτες»
, είπε χαρακτηριστικά.

Ενδεικτικά ανέφερε μερικούς από το σύνολο των υλοποιήσιμων στόχων του προγράμματος της Περιφερειακής Αναγέννησης, σε επίπεδο περιφέρειας:

«Στοχεύουμε σε ανάπτυξη, που, κατά προτίμηση, να συνδέεται βαθιά και άρρηκτα με την παραγωγική, τη φυσική και τη γεωγραφική μας ταυτότητα. Κάθε επένδυση επιχειρούμε να προσδένεται στον τόπο μας.
Εργαζόμαστε ώστε η παραλιακή μας ζώνη να γίνει η τουριστική παραλία όλων των Βαλκανικών και όχι μόνο, λαών. Επιδιώκουμε εξομάλυνση στην τουριστική αξιοποίηση των παραλιών. Δημιουργία θυλάκων τουριστικής ανάπτυξης και προσωρινών θερινών soft κατασκευών, επί των παραλιών στο εθνικό πάρκο. Ενιαία νομική μεταχείριση.
Αίρουμε τους αποκλεισμούς και τις απομονώσεις, κατασκευάζονται όλοι οι εσωτερικοί και οι προς τα βαλκάνια οδικοί άξονες.
Η περιφέρεια αναδιαρθρώνει και διορθώνει την οικονομία της, με στόχο τη σύγκλιση με σύγχρονες οικονομίες.
Οι μειονεκτούσες και οι ορεινές περιοχές, που υστερούν, στηρίζονται συγκροτημένα με ειδικές σχεδιάσεις. Βρέθηκα πριν λίγες μέρες στην ορεινή περιοχή Κέχρου. Διαπίστωσα με έκπληξή μου, ότι 12 κατοικημένοι οικισμοί συνδέονται για πολλά χ/τρα, το 2010, με υποτυπώδεις χωματόδρομους.
Η διαφορετικότητα είναι για μας πλούτος. Η ανεκτικότητα είναι το σημείο εκκίνησης και στοχεύουμε στον αμοιβαίο σεβασμό όλων.
Στοχεύουμε στην ανατροπή της μετανάστευσης των επιχειρήσεων.
Η περιφέρεια γίνεται το εφαλτήριο της Ελλάδας για την προώθηση υγιών σχέσεων με τις γειτονικές χώρες, με όρους αμοιβαίου σεβασμού.
Προτάσσουμε τη συμπλήρωση των υποδομών σε όλα τα επίπεδα. Οι υπεραξίες και το πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα αποτελούν βασικό κριτήριο στην ένταξη των έργων.
Επιδιώκουμε ανάπτυξη, με ίση και δίκαιη μεταχείριση, με σύνθεση, κατανομή και ενίσχυση περιφερειακών ρόλων παντού. Κάθε νομός, κάθε πόλη έχει τον δικό της σημαντικό ρόλο με συμπληρωματικότητα στο νέο παζλ της αναπτυξιακής εικόνας της Περιφέρειας.
Ο τουρισμός γίνεται μια από τις ατμομηχανές ανάπτυξης των νησιών μας, αλλά και όλης της Περιφέρειας.
Εργαζόμαστε για την δημιουργία περιφερειακής συνείδησης, ενότητας και αλληλεγγύης.
Δημιουργούνται αναπτυξιακά εργαλεία, με στόχο τη διασύνδεση της παραγωγής με την κατανάλωση»
, είπε και πρόσθεσε ότι η Περιφερειακή Αναγέννηση οραματίζεται την ΑΜΘ ισχυρή, αναπτυγμένη, πρωτοπόρα, απελευθερωμένη από τα βάρη, που εξουδετέρωναν τις δημιουργικές της δυνάμεις.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.