Στην Επιτροπή της ΝΔ για την Αναθεώρηση του Συντάγματος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά συγκροτήθηκε Επιτροπή Κοινοβουλευτικών της ΝΔ για την επεξεργασία της Αναθεώρησης του Συντάγματος, στην οποία θα συμμετέχει ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Σημειωτέον ότι ο τ. Υπουργός έχει εμπειρία στα ζητήματα αυτά, όχι μόνο διότι είναι Δρ. Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου του Αμβούργου και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων με σημαντικά Επιστημονικό- Συγγραφικό έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και διότι έχει συμμετάσχει στις δύο προηγούμενες επιτροπές αναθεώρησης του Συντάγματος μετά το 2000. Επίσης εκπροσώπησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο μαζί με τη Μ. Γιαννάκου(ΝΔ), τον Γ. Παπανδρέου και τον Π. Αυγερινό (ΠΑΣΟΚ) στη «Συνέλευση για το Μέλλον της Ευρώπης» που επεξεργάστηκε την πρόταση για ένα Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

Εκτός από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στην επιτροπή θα συμμετέχουν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος ως επικεφαλής, ο Β’ αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας, ο Εκπρόσωπος του Κόμματος και Βουλευτής Β’ Αθηνών Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κ. Καραμανλής" και Βουλευτής Β’ Αθηνών Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Κέρκυρας Νίκος Δένδιας, ο Υπεύθυνος του Τομέα Εσωτερικών και Βουλευτής Λαρίσης Χρήστος Ζώης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος και Βουλευτής Β’ Αθηνών Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης και Βουλευτής Β’ Πειραιώς Αναστάσιος Νεράντζης, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών και Καθηγητής του Δημοσίου Δικαίου Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Βουλευτής Θανάσης Κατσιγιάννης και ο Σύμβουλος του Προέδρου του κόμματος Δημήτρης Σταμάτης.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.