Στην Επιτροπή της ΝΔ για την Αναθεώρηση του Συντάγματος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά συγκροτήθηκε Επιτροπή Κοινοβουλευτικών της ΝΔ για την επεξεργασία της Αναθεώρησης του Συντάγματος, στην οποία θα συμμετέχει ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Σημειωτέον ότι ο τ. Υπουργός έχει εμπειρία στα ζητήματα αυτά, όχι μόνο διότι είναι Δρ. Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου του Αμβούργου και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων με σημαντικά Επιστημονικό- Συγγραφικό έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και διότι έχει συμμετάσχει στις δύο προηγούμενες επιτροπές αναθεώρησης του Συντάγματος μετά το 2000. Επίσης εκπροσώπησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο μαζί με τη Μ. Γιαννάκου(ΝΔ), τον Γ. Παπανδρέου και τον Π. Αυγερινό (ΠΑΣΟΚ) στη «Συνέλευση για το Μέλλον της Ευρώπης» που επεξεργάστηκε την πρόταση για ένα Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

Εκτός από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στην επιτροπή θα συμμετέχουν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος ως επικεφαλής, ο Β’ αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας, ο Εκπρόσωπος του Κόμματος και Βουλευτής Β’ Αθηνών Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κ. Καραμανλής" και Βουλευτής Β’ Αθηνών Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Κέρκυρας Νίκος Δένδιας, ο Υπεύθυνος του Τομέα Εσωτερικών και Βουλευτής Λαρίσης Χρήστος Ζώης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος και Βουλευτής Β’ Αθηνών Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης και Βουλευτής Β’ Πειραιώς Αναστάσιος Νεράντζης, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών και Καθηγητής του Δημοσίου Δικαίου Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Βουλευτής Θανάσης Κατσιγιάννης και ο Σύμβουλος του Προέδρου του κόμματος Δημήτρης Σταμάτης.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.