Σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Σερρών μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Σε συγκινησιακό κλίμα και με ενθουσιώδη και μαζική συμμετοχή, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Νομό Σερρών και η ομιλία του στην Τοπική Οργάνωση. Συγκινησιακό κλίμα, διότι η εκδήλωση στη γενέτειρα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή προσέλαβε χαρακτήρα πολιτικού μνημόσυνου στον πρώην αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Έβερτ.

Ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ επί προεδρίας Έβερτ, υπογράμμισε ότι: «Ο Έβερτ ήταν ο άνθρωπος που αναδιοργάνωσε την Παράταξη μετά την ήττα του 1994, αναμόρφωσε την τοπική αυτοδιοίκηση, εκσυγχρόνισε το δημόσιο λόγο μας, έδωσε τις περισσότερες ευκαιρίες από κάθε άλλον στη νεώτερη γενιά στελεχών και απετέλεσε τη γέφυρα μέσω της οποίας μεταλαμπαδεύτηκε ο τρόπος σκέψης της πολιτικής σχολής του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη νεώτερη γενιά… ο θάνατός του είναι απώλεια για την Παράταξη και τον Τόπο».

Ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, προσεγγίζοντας την οικονομική και πολιτική πραγματικότητα της χώρας με ξεκάθαρα συγκριτικά, ιστορικά και πολιτικά επιχειρήματα κατήγγειλε την Κυβέρνηση ως υπεύθυνη για την εκχώρηση της εντολής που της έδωσε ο ελληνικός λαός στους υπαλλήλους των διεθνών οικονομικών διευθυντηρίων. Ανέλυσε τα αίτια της σημερινής κατάστασης, εντόπισε την αυτοκριτική μας σε συγκεκριμένα σημεία και αποκάλυψε την τραγικότητα και το αδιέξοδο των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ διαχρονικά. Παράλληλα, περιέγραψε τη σύγχρονη πρόταση της ΝΔ, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην εμβάθυνση και τελείωσή της.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συναντήθηκε, επίσης, με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο, με τον οποίο συζήτησε το ρόλο που καλούνται να παίξουν τα Πατριαρχεία μας στον ταραγμένο αραβικό κόσμο.

Είχε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Γ. Μωυσιάδη, από τον οποίο ζήτησε ολοκληρωμένο υπόμνημα για τα ζητήματα του Νομού, καθώς και με τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών.

Τέλος είχε εκτενή συνεργασία, για οργανωτικά θέματα με τα στελέχη της ΝΟΔΕ Σερρών και παρέθεσε Συνέντευξη Τύπου, μαζί με τους Βουλευτές κ. Αν. Καρυπίδη, Θ. Λεονταρίδη, Μαρία Κόλλια και τους Προέδρους της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜΤΟ Σερρών Κ. Στάγκο και Δ. Γκολέμη, στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, αναδεικνύοντας επιθετικά δύο ζητήματα:

1ον Τον αυταρχισμό που επέδειξε η Κυβέρνηση εναντίον των διαμαρτυρόμενων αγροτών και

2ον Την αυθαίρετη συγχώνευση ή κατάργηση των σχολείων που επιβάλλει το Υπουργείο Παιδείας σε όλη την Ελλάδα, απογυμνώνοντας δημογραφικά την Περιφέρεια και κυρίως τα ακριτικά, ορεινά και νησιωτικά χωριά.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.