Σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Σερρών μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Σε συγκινησιακό κλίμα και με ενθουσιώδη και μαζική συμμετοχή, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Νομό Σερρών και η ομιλία του στην Τοπική Οργάνωση. Συγκινησιακό κλίμα, διότι η εκδήλωση στη γενέτειρα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή προσέλαβε χαρακτήρα πολιτικού μνημόσυνου στον πρώην αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Έβερτ.

Ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ επί προεδρίας Έβερτ, υπογράμμισε ότι: «Ο Έβερτ ήταν ο άνθρωπος που αναδιοργάνωσε την Παράταξη μετά την ήττα του 1994, αναμόρφωσε την τοπική αυτοδιοίκηση, εκσυγχρόνισε το δημόσιο λόγο μας, έδωσε τις περισσότερες ευκαιρίες από κάθε άλλον στη νεώτερη γενιά στελεχών και απετέλεσε τη γέφυρα μέσω της οποίας μεταλαμπαδεύτηκε ο τρόπος σκέψης της πολιτικής σχολής του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη νεώτερη γενιά… ο θάνατός του είναι απώλεια για την Παράταξη και τον Τόπο».

Ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, προσεγγίζοντας την οικονομική και πολιτική πραγματικότητα της χώρας με ξεκάθαρα συγκριτικά, ιστορικά και πολιτικά επιχειρήματα κατήγγειλε την Κυβέρνηση ως υπεύθυνη για την εκχώρηση της εντολής που της έδωσε ο ελληνικός λαός στους υπαλλήλους των διεθνών οικονομικών διευθυντηρίων. Ανέλυσε τα αίτια της σημερινής κατάστασης, εντόπισε την αυτοκριτική μας σε συγκεκριμένα σημεία και αποκάλυψε την τραγικότητα και το αδιέξοδο των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ διαχρονικά. Παράλληλα, περιέγραψε τη σύγχρονη πρόταση της ΝΔ, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην εμβάθυνση και τελείωσή της.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συναντήθηκε, επίσης, με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο, με τον οποίο συζήτησε το ρόλο που καλούνται να παίξουν τα Πατριαρχεία μας στον ταραγμένο αραβικό κόσμο.

Είχε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Γ. Μωυσιάδη, από τον οποίο ζήτησε ολοκληρωμένο υπόμνημα για τα ζητήματα του Νομού, καθώς και με τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών.

Τέλος είχε εκτενή συνεργασία, για οργανωτικά θέματα με τα στελέχη της ΝΟΔΕ Σερρών και παρέθεσε Συνέντευξη Τύπου, μαζί με τους Βουλευτές κ. Αν. Καρυπίδη, Θ. Λεονταρίδη, Μαρία Κόλλια και τους Προέδρους της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜΤΟ Σερρών Κ. Στάγκο και Δ. Γκολέμη, στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, αναδεικνύοντας επιθετικά δύο ζητήματα:

1ον Τον αυταρχισμό που επέδειξε η Κυβέρνηση εναντίον των διαμαρτυρόμενων αγροτών και

2ον Την αυθαίρετη συγχώνευση ή κατάργηση των σχολείων που επιβάλλει το Υπουργείο Παιδείας σε όλη την Ελλάδα, απογυμνώνοντας δημογραφικά την Περιφέρεια και κυρίως τα ακριτικά, ορεινά και νησιωτικά χωριά.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.