Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Β Πειραιά της ΝΔ μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2011

Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Β’ Πειραιά της ΝΔ μίλησε ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου. Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, η Πρόεδρος Τζένη Γεωργαντζέλη, αφού παρουσίασε τη δραστηριότητα της ΝΟΔΕ για το 2010, κάλεσε στο βήμα τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ο πρώην Υπουργός, ευχαρίστησε τα στελέχη του Πειραιά για την τιμή που του έκαναν και τους συνεχάρη για τη συστηματική δουλειά και το πλούσιο έργο της Νομαρχιακής Επιτροπής. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις καινοτομίες που υιοθετεί η Νέα Δημοκρατία με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, εναρμονιζόμενη με τα κεντροδεξιά κόμματα της δυτικής Ευρώπης, με στόχο να καταστεί ένα σύγχρονο διαδραστικό κόμμα ενεργών πολιτών.

Αιχμή του δόρατος στη νέα προσπάθεια αποτελεί ο νέος ιστότοπος της ΝΔ, που εγκαινιάστηκε πριν από λίγες από τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θα επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία της ΝΔ με τους πολίτες, που θα μπορούν πλέον να στέλνουν τις επισημάνσεις τους, τις προτάσεις τους, την κριτική τους και άρα να συνδιαμορφώνουν την πολιτική του κόμματος.

«Τα κόμματα», είπε χαρακτηριστικά, «δεν μπορεί να εξαντλούνται σε ανοίγματα σκοπιμότητος προς την κοινωνία, αλλά πρέπει να ταυτίζονται μ’ αυτήν και να την καθοδηγούν δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν και στους ικανότερους να αναλαμβάνουν ρόλους».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής Ροδόπης επεσήμανε: «Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει, εκφράζοντας ένα σύγχρονο λόγο, διαμορφώνοντας μαζί με τους πολίτες την νέα κυβερνητική της πρόταση χωρίς όμως να αποκλίνει από τις αρχές και τις αξίες που ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής έθεσε ιδρύοντας το κόμμα των μεγάλων εθνικών επιλογών».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.