Σε εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Σμύρνης μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Στην εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Σμύρνης με θέμα την πολιτική επικαιρότητα μίλησε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Σε έναν γεμάτο από στελέχη της ΝΔ χώρο, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέας Σμύρνης, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ κ. Γιάννη Καλογιαννίδη για την πρόσκληση, ανέλυσε τα ζητήματα της επικαιρότητας, αναδεικνύοντας τις βαριές ευθύνες της Κυβέρνησης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα μεσαία και φτωχά εισοδήματα τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ για να πλήξει τη ΝΔ δε δίστασε να συκοφαντήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες λέγοντας επαναλαμβανόμενα στα διεθνή δίκτυα ότι κυβερνά έναν λαό διεφθαρμένων πολιτών».

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης άσκησε δριμεία κριτική στο ΠΑΣΟΚ για τις παλινωδίες του παρελθόντος αλλά και τα λάθη της σημερινής του πολιτικής. Θύμισε ότι «το κυβερνών κόμμα εμπόδιζε αρχικά τη ΝΔ να ιδιωτικοποιήσει την Ολυμπιακή Αεροπορία με συνέπεια την απαξίωση της. Εμπόδισε την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας με συνέπεια τα χρέη των ΔΕΚΟ. Πάγωσε το σχέδιο εξυγίανσης του ΟΣΕ και το πρόγραμμα οπτικής ίνας στο σπίτι με απώλεια για το Ελληνικό δημόσιο 400 εκ. στην πρώτη και 2,5 δις ευρώ στη δεύτερη περίπτωση. Εμπόδισε την αναθεώρηση του άρθρου 16 και τη λειτουργία Μη Κρατικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, που μπορεί να εξελιχθεί σε διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο. Παρά το νόμο φαστ τρακ έχασε τις επενδύσεις του Αστακού και του Ελληνικού. Δικαίωσε την οικονομική διπλωματία της ΝΔ στο θέμα της εξαγοράς της Τούρκικης Finans Bank από την Εθνική που παλιότερα θεωρούσε σκάνδαλο. Ακύρωσε την ενεργειακή διπλωματία Καραμανλή στην περίπτωση του Burgas-Αλεξανδρούπολη».

«Η Νέα Δημοκρατία», όπως τόνισε ο Βουλευτής Ροδόπης, «σήμερα δεν αρκείται στη κριτική. Ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε εναλλακτική πρόταση Τη Στρατηγική για την Ελπίδα, επιβεβαιώνοντας στοιχειοθετημένα την πεποίθηση μας ότι το «Μέλλον ανήκει στους Έλληνες» και δουλεύουμε συστηματικά για την εδραίωση μιας νέας Εθνικής Αυτοπεποίθησης…».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.