Πρόγραμμα Περιοδειών του Ε. Στυλιανίδη εν όψει των Περιφερειακών Εκλογών

Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2010

 

Στο πλαίσιο των προεκλογικών δραστηριοτήτων της ΝΔ ο Γραμματέας Προγράμματος και Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης:

 

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στις εκδηλώσεις για την 183η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου στην Πύλο της Μεσσηνίας. Παράλληλα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με την παρουσία του θα εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Δράκου για τη θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου θα επισκεφθεί το Νομό Φλώρινας ως σύνδεσμος Βουλευτής αρμόδιος για τη Δυτική Μακεδονία.

Το Πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει:

  • Σύσκεψη του Περιφερειακού Συνδυασμού του υπ. Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή παρουσία του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη
  • Ομιλία στη Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΔ στο Νομό Φλώρινας
  • Συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά και Περιφερειακά Μέσα
  • Επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο του Υπ. Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου
  • Παρουσία στην Ομιλία του Υπ. Περιφερειάρχη Γ. Δακή στη Μελίτη του Νομού Φλώρινας

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου θα επισκεφθεί το Νομό Γρεβενών.

Το Πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει:

  • Συνάντηση στη Νομαρχία με το Νομάρχη και υπ. Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη
  • Σύσκεψη στη ΝΟΔΕ Γρεβενών
  • Επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη
  • Περιήγηση στην Αγορά των Γρεβενών με τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δασταμάνη
  • Συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά και Περιφερειακά Μέσα

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου θα περιοδεύσει στο Νομό Ροδόπης και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου θα παραστεί στην παρουσίαση του Συνδυασμού του υπ. Περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης Γιώργου Παυλίδη και του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Κώστα Μιχελή στην Κομοτηνή.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.