Προσκεκλημένος του Συλλόγου ΔΡΩ των Σαπών ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Σε ένα ακροατήριο με έντονη την παρουσία νέων ανθρώπων στο Συνεδριακό Κέντρο Σαπών, μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Προσκεκλημένος του Συλλόγου για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη των Σαπών "ΔΡΩ", παρουσίασε όλες τις πτυχές του μειονοτικού και του αναπτυξιακού ζητήματος της Θράκης, καταθέτοντας και σχετικές προτάσεις.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο προϊστάμενος της τοπικής εκκλησίας, πατέρας Νεκτάριος και η Πρόεδρος του Συλλόγου ΔΡΩ, κα. Ματίνα Καραθανάση. Παρέμβαση για το βιβλίο έκανε η Γ.Γ. του Συλλόγου, κα. Γεωργία Στίγκα. Μεταξύ άλλων, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αναφέρθηκε και σε ειδικές παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να τονώσουν αναπτυξιακά την επαρχία Σαπών.
Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο αντιδήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σαπών, ο πρ. Δήμαρχος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, ο Ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης της 21ης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νίκος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Σαπών κ. Ανέστης Βαφειάδης, ο Πρόεδρος του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, κ. Νίκος Ευκαρπίδης, πολλοί δημότες των Σαπών καθώς και σημαντικός αριθμός νέων.
Ο συγγραφέας προσέφερε στο Σύλλογο το σύνολο των εσόδων από τα βιβλία που διατέθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, τα οποία πωλήθηκαν όλα, στοιχείο που δείχνει και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, τόσο για το περιεχόμενο της μελέτης, όσο και για τη στήριξη της αξιόλογης δράσης του Συλλόγου ΔΡΩ.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ευχαρίστησε τους συνδημότες του για την ανταπόκριση και κατά την παρέμβασή του υπογράμμισε: "Με ρώτησαν γιατί μετά από ένα τόσο μεγάλο ταξίδι σε 15 πόλεις της Ελλάδας και στην Κύπρο, επέλεξα να παρουσιάσω το βιβλίο αυτό και στις Σάπες. Ήταν χρέος μου να το κάνω γιατί εδώ βιώνουμε πιο έντονα τα προβλήματα της Θράκης και εδώ πραγματώνουμε τις πολιτικές της ανοιχτής κοινωνίας τις οποίες αναδεικνύει προσπαθώντας να τις προστατέψει το βιβλίο. Ας μείνει ως συμπέρασμα της σημερινής μας επικοινωνίας η δέσμευση όλων μας ότι θα συνεχίσουμε επίμονα τον αγώνα για τη βελτίωση των συνθηκών όχι μόνο στο Δήμο μας, αλλά και σε ολόκληρη τη Θράκη."

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».