Περιοδεία Υπ. Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη σε Ανθοχώρι, Άρατο, Αρίσβη, Άμφια και Πρωτάτο

        Στους οικισμούς Ανθοχώρι, Άρατο, Αρίσβη, Άμφια και Πρωτάτο, περιόδευσε χθες και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής,  ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ. και Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης.
      
       Σε πλήθος κατοίκων οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, παρουσίασε τον απολογισμό του έργου του  στην ευρύτερη περιοχή των Σαπών, τονίζοντας ιδιαίτερα την αναβίωση του βιοτεχνικού πάρκου Σαπών με νέες επενδύσεις που δημιούργησαν θέσεις εργασίας, τη συγκοινωνιακή σύνδεση με αστικό ΚΤΕΛ των Σαπών με όλους τους περιφερειακούς οικισμούς του Δήμου, τη δημιουργία πανεπιστημιακού τμήματος ΑΣΠΑΙΤΕ στο δήμο Σαπών, τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος με οκταπλάσιες ουσιαστικά αποζημιώσεις την περίοδο 2005-2009 σε σχέση με την περίοδο 2000-2004. € 90 εκ. περίπου δόθηκαν στους αγρότες του νομού μας για τέτοιου είδους ζημιές. Επίσης, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του φράγματος του Ιασίου που θα αναμορφώσει τις καλλιέργειες στην περιοχή και θα ενισχύσει το αγροτικό εισόδημα και βεβαίως, στη δημιουργία σχολείου δεύτερης ευκαιρίας και σύγχρονης σχολικής στέγης στο δήμο Σαπών για την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών ζητημάτων και των ζητημάτων της νεολαίας.

        Οι κάτοικοι της περιοχής υποδέχθηκαν πολύ θερμά τον Υπουργό και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν εκ νέου την προσπάθεια του, διότι είναι η μόνη περίοδος μετά από πολλές δεκαετίες, που η περιοχή των Σαπών που είχε εγκαταληφθεί, είδε να γίνονται έργα και γνώρισε ένα νέο πρόσωπο ανάπτυξης το οποίο είναι αναγκαίο να συνεχιστεί. Η εκλογή του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Κοινοβούλιο και στη συνέχεια, η συμμετοχή του στην Κυβέρνηση την επόμενη μέρα, είναι βέβαιο ότι θα διασφαλίσει τη συνέχιση των έργων που ξεκίνησαν και θα βελτιώσει περαιτέρω τη ζωή των κατοίκων της περιοχής.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.