Περιοδεία Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Χαλκιδική και στη Δυτ. Αττική

Με επιτυχία και ιδιαίτερα ενισχυμένη συμμετοχή στελεχών και κόσμου ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα δύο σημαντικές περιοδείες του Γραμματέα Προγράμματος και Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Δυτική Αττική και στη Χαλκιδική.

Στην Ελευσίνα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μίλησε σε όλα τα προεδρεία των Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών και συναντήθηκε με τους Δημάρχους που στηρίχθηκαν από την ΝΔ.

Στο Νομό Χαλκιδικής ολοκλήρωσε ολοήμερη περιοδεία, ξεκινώντας από τη Γαλάτιστα, όπου στο Δημοτικό κατάστημα συζήτησε με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής. Στην Παλαιοχώρα συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής Ζερβοχωρίων. Στο Στανό, συνάντησε πολύτεκνους και άνεργους οικοδόμους και επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ. Στην Αρναία αντάλλαξε απόψεις στο Δημοτικό κατάστημα με εκπροσώπους αγροτουριστικών καταλυμάτων. Στα Βράσταμα μίλησε στα καφενεία του χωριού με τους κατοίκους.

Τέλος, στη Νομαρχία Πολύγυρου ο Βουλευτής Ροδόπης έκανε ανοιχτή ομιλία και συζήτηση με τα στελέχη του Νομού και παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η θέρμη με την οποία υποδέχθηκαν τον βορειοελλαδίτη πολιτικό οι απλοί άνθρωποι της περιοχής σε μια εποχή που όλα αμφισβητούνται και οι πολιτικοί αποδοκιμάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θετικό πέρασμα του Ευριπίδη Στυλιανίδη από διάφορα Υπουργεία του επέτρεψε να αφήνει - όπως επισήμανε και ο δήμαρχος Πολύγυρου κ.Ζωγράφος - τα θετικά του ίχνη σε κάθε νομό της χώρας και ανέφερε σχολεία, νηπιαγωγεία και άλλα έργα που έγιναν στη Χαλκιδική επί των ημερών του στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής και στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά δήλωσε δημόσια μετά την ολοκλήρωσε της περιοδείας: «Ο Ευριπίδης ως πολιτικός ξεπερνά τα όρια του νομού του, της Ροδόπης που υπεραγαπά. Μας εκφράζει όλους μας όχι μόνο γιατί προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης μας, αλλά και γιατί είναι ένας γνήσιος βορειοελλαδίτης πολιτικός στην Αθήνα στον οποίο πραγματικά στηριζόμαστε».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».