Περιοδεία Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Χαλκιδική και στη Δυτ. Αττική

Με επιτυχία και ιδιαίτερα ενισχυμένη συμμετοχή στελεχών και κόσμου ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα δύο σημαντικές περιοδείες του Γραμματέα Προγράμματος και Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Δυτική Αττική και στη Χαλκιδική.

Στην Ελευσίνα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μίλησε σε όλα τα προεδρεία των Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών και συναντήθηκε με τους Δημάρχους που στηρίχθηκαν από την ΝΔ.

Στο Νομό Χαλκιδικής ολοκλήρωσε ολοήμερη περιοδεία, ξεκινώντας από τη Γαλάτιστα, όπου στο Δημοτικό κατάστημα συζήτησε με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής. Στην Παλαιοχώρα συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής Ζερβοχωρίων. Στο Στανό, συνάντησε πολύτεκνους και άνεργους οικοδόμους και επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ. Στην Αρναία αντάλλαξε απόψεις στο Δημοτικό κατάστημα με εκπροσώπους αγροτουριστικών καταλυμάτων. Στα Βράσταμα μίλησε στα καφενεία του χωριού με τους κατοίκους.

Τέλος, στη Νομαρχία Πολύγυρου ο Βουλευτής Ροδόπης έκανε ανοιχτή ομιλία και συζήτηση με τα στελέχη του Νομού και παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η θέρμη με την οποία υποδέχθηκαν τον βορειοελλαδίτη πολιτικό οι απλοί άνθρωποι της περιοχής σε μια εποχή που όλα αμφισβητούνται και οι πολιτικοί αποδοκιμάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θετικό πέρασμα του Ευριπίδη Στυλιανίδη από διάφορα Υπουργεία του επέτρεψε να αφήνει - όπως επισήμανε και ο δήμαρχος Πολύγυρου κ.Ζωγράφος - τα θετικά του ίχνη σε κάθε νομό της χώρας και ανέφερε σχολεία, νηπιαγωγεία και άλλα έργα που έγιναν στη Χαλκιδική επί των ημερών του στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής και στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά δήλωσε δημόσια μετά την ολοκλήρωσε της περιοδείας: «Ο Ευριπίδης ως πολιτικός ξεπερνά τα όρια του νομού του, της Ροδόπης που υπεραγαπά. Μας εκφράζει όλους μας όχι μόνο γιατί προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης μας, αλλά και γιατί είναι ένας γνήσιος βορειοελλαδίτης πολιτικός στην Αθήνα στον οποίο πραγματικά στηριζόμαστε».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.