Ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης στη Γερμανία

Στο Βερολίνο και στη Στουτγκάρδη βρέθηκε για συναντήσεις και ομιλίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Στο Βερολίνο μίλησε σε συνέδριο της «Πανευρωπαϊκής Ένωσης για την Νομοθέτηση» με θέμα: «Τεχνικές Βελτίωσης της Νομοθέτησης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη». Στο συνέδριο συμμετείχαν σημαντικοί Συνταγματολόγοι, πολιτικοί και Νομοπαρασκευαστές, τόσο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όσο και από κοινοβούλια 17 χωρών. Άλλωστε, ο Υπουργός Εσωτερικών, με την ιδιότητα του Συνταγματολόγου, είναι και πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τη Νομοθέτηση.
Στη Στουτγκάρδη, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μίλησε στο τοπικό κοινοβούλιο μετά από πρόσκληση του προέδρου του κ. G. Wolf μαζί με το Γερμανό ομόλογό του κ. Fuchtel. Επίσης είχε συναντήσεις εργασίας με Γερμανούς αυτοδιοικητικούς, τοπικούς Κυβερνήτες, Δημάρχους, Υπουργούς τοπικών Κυβερνήσεων και βουλευτές προκειμένου να ενθαρρύνει τις αδελφοποιήσεις με ελληνικούς Δήμους και Περιφέρειες με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.
Ο Υπουργός Εσωτερικών, έδωσε σειρά συνεντεύξεων στα Γερμανικά Μ.Μ.Ε., αναδεικνύοντας το δύσκολο, αλλά επίμονο αγώνα που διεξάγει η Κυβέρνηση Σαμαρά προκειμένου να επιταχυνθεί η έξοδος της Ελλάδος από την κρίση και η εδραίωση της θέσης της στην Ευρωζώνη.
Τέλος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν παρέλειψε να μιλήσει στους ομογενείς και να συναντήσει και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Βάδη- Βυτεμβέργη, διαβεβαιώνοντας τους ότι μετά από εντολή του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά και παρά την ψήφιση σχετικού νόμου από την προηγούμενη κυβέρνηση, τα ελληνικά σχολεία στη Γερμανία θα παραμείνουν ανοιχτά.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».