Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Κύπρο σε εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2010

Στην Κύπρο βρέθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου, μετά το Ζάππειο ΙΙ, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, για να προλογίσει ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Αντιπροέδρου του αδελφού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Ιωνά Νικολάου.

Ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, έκανε δηλώσεις στον Antenna Κύπρου για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και σχολίασε τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς ως «έκτακτες πολιτικές για έκτακτες καταστάσεις».

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, που έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους ομοϊδεάτες Κυπρίους, προσφωνώντας, μαζί με τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και τον τ. Υπουργό Άμυνας κ. Χάσικο, τον Αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ.Ιωνά Νικολάου, τόνισε:

«Τούτη την ώρα, έχει νόημα τα κόμματά μας να ξαναβρεθούν πλάι-πλάι για να εδραιώσουν μία Νέα Εθνική Αυτοπεποίθηση.

Μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες. Υπηρετούμε κοινές αξίες και παλεύουμε για έναν ενιαίο στόχο, για ένα μεγάλο όραμα, τη λύση του Κυπριακού. Τη μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα ισχυρό ομόσπονδο κράτος, με μία και μόνη διεθνή προσωπικότητα, κυριαρχία και ιθαγένεια, που θα βασίζει τη λειτουργία του στα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του ΟΗΕ και κυρίως θα την εδράζει στο Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων βασικών κοινοτικών ελευθεριών.

Ελλάδα και Κύπρος έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο δρόμο. Αυτό καθιστά περισσότερο αναγκαία από ποτέ μια νέα δυναμική και αποφασιστική πολιτική ηγεσία. Έτοιμη να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα και τις αδυναμίες, να συνεργαστεί συστηματικά, να ενισχύσει τις διεθνείς μας συμμαχίες, να δράσει αποφασιστικά.

Αυτή την εθνική ηγεσία είναι έτοιμες να την προσφέρουν οι πολιτικές μας δυνάμεις, o Δημοκρατικός Συναγερμός και η Νέα Δημοκρατία»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.