Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Κύπρο σε εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2010

Στην Κύπρο βρέθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου, μετά το Ζάππειο ΙΙ, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, για να προλογίσει ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Αντιπροέδρου του αδελφού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Ιωνά Νικολάου.

Ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, έκανε δηλώσεις στον Antenna Κύπρου για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και σχολίασε τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς ως «έκτακτες πολιτικές για έκτακτες καταστάσεις».

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, που έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους ομοϊδεάτες Κυπρίους, προσφωνώντας, μαζί με τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και τον τ. Υπουργό Άμυνας κ. Χάσικο, τον Αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ.Ιωνά Νικολάου, τόνισε:

«Τούτη την ώρα, έχει νόημα τα κόμματά μας να ξαναβρεθούν πλάι-πλάι για να εδραιώσουν μία Νέα Εθνική Αυτοπεποίθηση.

Μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες. Υπηρετούμε κοινές αξίες και παλεύουμε για έναν ενιαίο στόχο, για ένα μεγάλο όραμα, τη λύση του Κυπριακού. Τη μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα ισχυρό ομόσπονδο κράτος, με μία και μόνη διεθνή προσωπικότητα, κυριαρχία και ιθαγένεια, που θα βασίζει τη λειτουργία του στα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του ΟΗΕ και κυρίως θα την εδράζει στο Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων βασικών κοινοτικών ελευθεριών.

Ελλάδα και Κύπρος έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο δρόμο. Αυτό καθιστά περισσότερο αναγκαία από ποτέ μια νέα δυναμική και αποφασιστική πολιτική ηγεσία. Έτοιμη να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα και τις αδυναμίες, να συνεργαστεί συστηματικά, να ενισχύσει τις διεθνείς μας συμμαχίες, να δράσει αποφασιστικά.

Αυτή την εθνική ηγεσία είναι έτοιμες να την προσφέρουν οι πολιτικές μας δυνάμεις, o Δημοκρατικός Συναγερμός και η Νέα Δημοκρατία»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».