Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Κομοτηνή

Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Επικοινωνιών, κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο και το Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, κ. Δημήτριο Πλατή,  και τον περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας-Θράκης κ. Δ.Σταμάτη, επισκέφθηκαν σήμερα τα Πομακοχώρια  του Νομού Ροδόπης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΔΟΡΥ, στο κοινοτικό κατάστημα Κέχρου εγκαταστάθηκε  πιλοτικά τερματικό παροχής δορυφορικού internet σε συνεργασία με την Hellas Sat. Με τον τρόπο αυτό δίνεται πλέον η δυνατότητα κοινωνικής  προσφοράς, για  τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτύου στους κατοίκους αυτής της ακριτικής περιοχής.

Μετά την εγκατάσταση του τερματικού, ο κ. Στυλιανίδης επικοινώνησε ηλεκτρονικά, με  αποστολή e-mail στο Δήμο Είρας Μεσσηνίας, στον οποίο έχει ήδη εγκατασταθεί ίδιο σύστημα, στη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Υπουργού στη Μεσσηνία.
 
 Στη συνέχεια ο κ. Στυλιανίδης μετέβη στην Κομοτηνή, όπου στην κεντρική πλατεία της πόλης εγκαταστάθηκε σημείο ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wi-Fi Hotspot) σε συνεργασία με τον ΟΤΕ.   Μετά την εγκατάσταση ο κ. Στυλιανίδης είχε συνομιλία, μέσω τηλεδιάσκεψης με νέους του Τοπικού Συμβουλίου Νέων της Θεσσαλονίκης, ένα θεσμό που έχει καθιερώσει και ενισχύσει ο κ. Στυλιανίδης.
 
Όπως δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ε. Στυλιανίδης:
 
«Οι σύγχρονες εφαρμογές στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, επεκτείνονται διαρκώς σε όλη την Ελλάδα. Σύντομα, θα δίνουν τη δυνατότητα  σε όλους τους πολίτες να έχουν ίσες, ίδιες  ευκαιρίες στην πρόσβαση αλλά  και στη χρήση όλων των  εφαρμογών σημαντικών τομέων της επιστήμης, όπως είναι η τηλεεκπαίδευση, η τηλεϊατρική, η τηλεδιοίκηση, το ηλεκτρονικό εμπόριο και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, από όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται.   Με την ανάπτυξη των εφαρμογών της ευρυζωνικότητας, δημιουργούμε νέες δυνατότητες για την περαιτέρω ανάπτυξη κάθε περιοχής».

«Η εγκατάσταση των συστημάτων Wi-fi είναι μία εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα σε όλους, να απολαμβάνουν τις εφαρμογές του γρήγορου internet  και μάλιστα δωρεάνt. Προσεγγίζοντας τα πολυσύχναστα νεανικά στέκια, προωθούμε τις νέες μορφές επικοινωνίας, διευκολύνουμε την πρόσβαση στην πληροφόρηση και καλωσορίζουμε την εποχή που έρχεται».


Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.