Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των ΤΑΞΙ

Δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση των ΤΑΞΙ όλης της Ελλάδας έδωσε ο Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στην πανελλήνια συνάντηση τους, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Stanley, τόνισε ότι «η ΝΔ, όπως άλλωστε ανακοίνωσε ο αρμόδιος τομεάρχης, στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των ΤΑΞΙ. Κατά την περίοδο της διακυβέρνησης μας αποδείξαμε έμπρακτα το σεβασμό μας τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο επιβατικό κοινό συνδυάζοντας της αύξηση της ταρίφας με την ποιότητα των υπηρεσιών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης του επιβάτη. Κάθε πολιτική που εφαρμόσαμε παράλληλα, διευκόλυνε την επίλυση του κυκλοφοριακού και προστάτευε το περιβάλλον».

Ο πρώην Υπουργός ενημέρωσε την Πανελλήνια Ομοσπονδία ότι επί των ημερών του ολοκληρώθηκε σχέδιο τηλεματικής που αφορά στην προστασία του οδηγού και του επιβάτη, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς στις μέρες μας η έξαρση της εγκληματικότητας συχνά καθιστά τους επαγγελματίες στόχους εγκληματικών ενεργειών. «Προτίθεμαι», είπε, «μια και δεν προλάβαμε να το εφαρμόσουμε, σε μία επίσκεψή στην Ένωσή σας να σας το καταθέσουμε για να το αξιοποιήσετε». Επίσης, ο Βουλευτής Ροδόπης, κατήγγειλε την Κυβέρνηση ότι «η πολιτική της πλήττει ευθέως τα μεσαία και φτωχά εισοδήματα, όπως είναι οι 28.000 οικογένειες των ΤΑΞΙ με τους οδηγούς τους».

Επίσης δήλωσε ότι «η πόρτα της ΝΔ και του ιδίου προσωπικά είναι ανοιχτή για την στήριξη του κλάδου. Το έχει άλλωστε αποδείξει και ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς»

Τέλος ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό για τη συμπαράστασή του στα προβλήματα του κλάδου υπογραμμίζοντας την άριστη συνεργασία που είχανε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.
21 Ιουνίου 2020 - 10:32μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η Επιτροπή Ελληνοκορεατικής Φιλίας συναντήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας στην Ελλάδα και αντάλλαξαν απόψεις για την εντατικοποίηση των διμερών σχέσεων επ´ ευκαιρία των 60 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων.
18 Ιουνίου 2020 - 12:41μμ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.