Ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας

Ο κ. Στυλιανίδης στην ομιλία του, που είχε θέμα «Η Ελληνική απάντηση στην κρίση και η νέα Ευρωπαϊκή Αρχιτεκτονική», αναφέρθηκε στην κρίση που έπληξε τη χώρα μας και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο χωρίς να παραγνωρίζει ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για να επανέλθει σε πλήρη τροχιά ανάπτυξης, παραδεχόμενος ωστόσο ότι τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα.

Παρατίθενται σημεία από την ομιλία του βουλευτή Ροδόπης.

«Έχουμε κερδίσει τους ενδιάμεσους στόχους του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, η προσπάθεια αυτή έχει αναγνωριστεί από τους εταίρους μας και τώρα βρισκόμαστε στην κρίσιμη στροφή.»
«Το πλεόνασμα δίνει το δικαίωμα στην Κυβέρνηση, να στηρίξει τις κοινωνικές ομάδες που έπληξε περισσότερο η κρίση.»
«Τα οφέλη πρέπει να τα βλέπουν όλοι κι όχι μόνο οι λίγοι. Σιγά-σιγά θα έρθει η ώρα που θα ξεδιπλώσουμε τη δική μας πολιτική. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος» υποστήριξε ο κ. Στυλιανίδης και έκανε ειδική αναφορά στην ωριμότητα που επέδειξε ο Ελληνικός λαός σ' όλο αυτό το δύσκολο διάστημα γιατί διαφορετικά ο κίνδυνος κατάρρευσης της χώρας ήταν κάτι παραπάνω από ορατός.
«Τώρα έχουμε ανακτήσει την διεθνή αξιοπιστία και προχωράμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει. Στην Ευρώπη δε χωρούν ηγεμονίες.»
Τέλος, ο βουλευτής Ροδόπης αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές, τονίζοντας τη δύναμη που έχει ο πολίτης με την ψήφο του. Χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές πολύ σημαντικές γιατί θα δώσουν καθοριστικά πολιτικά μηνύματα για τη συνέχεια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν φορτωθείς διαπλεκόμενους κυβερνώντες θα τους κουβαλάς για πάντα».

Πριν την έναρξη της ομιλίας του ο κ. Στυλιανίδης παραχώρησε συνέντευξη τύπου από τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε., συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Στέλιο Κανέλλο και τον τομεάρχη Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. Νίκο Μπακογιάννη.

*Από το ρεπορτάζ του efthia.gr

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
8 Σεπτέμβριος 2020 - 4:55μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ

Με δεδομένο το πρόβλημα που προέκυψε στη Ροδόπη και πανελλαδικά με τη λειτουργία τον ΚΔΑΠ λόγω της αυξημένης ζήτησης από οικογένειες που έχουν ανάγκη για τα παιδιά τους, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε παρέμβαση στο αρμόδιο υπουργείο ενημερώνοντας για την ένταση του προβλήματος στο νόμο Ροδόπης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να αντιμετωπίσει το ζήτημα.
3 Σεπτέμβριος 2020 - 2:41μμ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 2019 ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα παραδόθηκε η νέα επιστημονική μελέτη του Βουλευτή Ροδόπης και Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
24 Αύγουστος 2020 - 6:09μμ

Ευριπίδης Στυλιανίδης προς Πρυτανικές Αρχές ΔΠΘ: «Οι φοιτητές πρέπει να έλθουν πάλι στην Κομοτηνή»

Σημαντική συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρώην Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Καθηγητή κ. Αλέκο Πολυχρονίδη και τους Αντιπρυτάνεις κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και κ. Φώτη Μάρη.
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.