Ομιλία στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Σημαντική παρέμβαση στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναθέτοντάς του το συντονισμό για την εκπόνηση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης, ευχαρίστησε εκ μέρους του Κόμματος το σύνολο των Βουλευτών, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τους κοινωνικούς, επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς καθώς και τα 350 στελέχη από το χώρο της τεχνοκρατίας, της πολιτικής και της αγοράς για τη συμβολή τους στη διαμόρφωση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως επεσήμανε ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, το Πρόγραμμα αφορά σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την επόμενη δεκαετία. Σέβεται τις συμφωνίες με τους εταίρους και δανειστές μας, κτίζει όμως πάνω σ’ αυτές έξυπνες, διορθωτικές και συμπληρωματικές πολιτικές, για να επισπεύσει την έξοδό μας από την κρίση.

Απενοχοποιεί την επιχειρηματικότητα και τη φιλοδοξία ως κινητήριες δυνάμεις της δημιουργικότητας του Ελληνισμού. Προωθεί μεταρρυθμίσεις και στοχευμένες αποκρατικοποιήσεις. Αποκαθιστά τη σχέση εμπιστοσύνης Πολιτείας – Πολίτη και Κράτους – Επιχείρησης. Αποσυμπιέζει την πίεση της δοκιμαζόμενης Ελληνικής Κοινωνίας στηρίζοντας τη «νέα τάξη εξαθλιωμένων Ελλήνων». Τέλος, οργανώνει με 18 + 1 κινήσεις τη στροφή στην πραγματική οικονομία με μέτρα χαμηλού δημοσιονομικού κόστους και υψηλής κοινωνικής ανταποδοτικότητας.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έθεσε ευθέως το δίλημμα των επικείμενων εκλογών επισημαίνοντας ότι δεν είναι το Μνημόνιο ή Αντιμνημόνιο, αλλά από τη μία είναι η Ελλάδα της Ευρώπης που φέρνει αποτελέσματα, ενώ από την άλλη ο εθνικός απομονωτισμός. Από τη μια είναι η ανάκαμψη και η ανάπτυξη, ενώ από την άλλη ο ξαφνικός θάνατος της οικονομίας. Από τη μια είναι η αποκατάσταση της πολιτικής, ενώ από την άλλη η εκτροπή σε ακρότητες και ακτιβισμούς της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς. Από τη μια είναι η στήριξη της νέας τάξης των φτωχών εργαζομένων και ανέργων και από την άλλη ο λαϊκισμός χωρίς αντιπρόταση.

Ελάχιστος στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αυτοδυναμία, ώστε να επιτευχθεί γρηγορότερα η ανόρθωση της χώρας.

Η τοποθέτηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη έγινε θερμά αποδεκτή από τα στελέχη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και σχολιάστηκε θετικά από τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.