Ομιλία στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Σημαντική παρέμβαση στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναθέτοντάς του το συντονισμό για την εκπόνηση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης, ευχαρίστησε εκ μέρους του Κόμματος το σύνολο των Βουλευτών, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τους κοινωνικούς, επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς καθώς και τα 350 στελέχη από το χώρο της τεχνοκρατίας, της πολιτικής και της αγοράς για τη συμβολή τους στη διαμόρφωση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως επεσήμανε ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, το Πρόγραμμα αφορά σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την επόμενη δεκαετία. Σέβεται τις συμφωνίες με τους εταίρους και δανειστές μας, κτίζει όμως πάνω σ’ αυτές έξυπνες, διορθωτικές και συμπληρωματικές πολιτικές, για να επισπεύσει την έξοδό μας από την κρίση.

Απενοχοποιεί την επιχειρηματικότητα και τη φιλοδοξία ως κινητήριες δυνάμεις της δημιουργικότητας του Ελληνισμού. Προωθεί μεταρρυθμίσεις και στοχευμένες αποκρατικοποιήσεις. Αποκαθιστά τη σχέση εμπιστοσύνης Πολιτείας – Πολίτη και Κράτους – Επιχείρησης. Αποσυμπιέζει την πίεση της δοκιμαζόμενης Ελληνικής Κοινωνίας στηρίζοντας τη «νέα τάξη εξαθλιωμένων Ελλήνων». Τέλος, οργανώνει με 18 + 1 κινήσεις τη στροφή στην πραγματική οικονομία με μέτρα χαμηλού δημοσιονομικού κόστους και υψηλής κοινωνικής ανταποδοτικότητας.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έθεσε ευθέως το δίλημμα των επικείμενων εκλογών επισημαίνοντας ότι δεν είναι το Μνημόνιο ή Αντιμνημόνιο, αλλά από τη μία είναι η Ελλάδα της Ευρώπης που φέρνει αποτελέσματα, ενώ από την άλλη ο εθνικός απομονωτισμός. Από τη μια είναι η ανάκαμψη και η ανάπτυξη, ενώ από την άλλη ο ξαφνικός θάνατος της οικονομίας. Από τη μια είναι η αποκατάσταση της πολιτικής, ενώ από την άλλη η εκτροπή σε ακρότητες και ακτιβισμούς της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς. Από τη μια είναι η στήριξη της νέας τάξης των φτωχών εργαζομένων και ανέργων και από την άλλη ο λαϊκισμός χωρίς αντιπρόταση.

Ελάχιστος στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αυτοδυναμία, ώστε να επιτευχθεί γρηγορότερα η ανόρθωση της χώρας.

Η τοποθέτηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη έγινε θερμά αποδεκτή από τα στελέχη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και σχολιάστηκε θετικά από τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».