Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Άρτας με ομιλητή τον Ευριπίδη Στυλιανίδη

Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επίσκεψη και η ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Νομό Άρτας. Ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, καλεσμένος από τη ΝΟΔΕ της ΝΔ και τον τοπικό Βουλευτή Κώστα Παπασιώζο είχε απανωτές συναντήσεις με φορείς της περιοχής. Επισκέφθηκε χωριά του Νομού και μίλησε σε πολυπληθές ακροατήριο αγροτών στον οικισμό Φιλοθέη για αγροτικά ζητήματα που τους αφορούν. Συναντήθηκε με τη ΝΟΔΕ Άρτας, την ΟΝΝΕΔ και επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παππά, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα του Νομού. Στη συνέχεια, παρέθεσε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και μίλησε στην κεντρική ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ.

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος στελεχών, κυρίως νέων ανθρώπων, κάτι που έκανε εξαιρετική εντύπωση, διότι σε μία εποχή απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών είναι πραγματικά ελπιδοφόρο μήνυμα να προσέρχονται τόσοι πολλοί πολίτες προσδοκώντας να ακούσουν μία διαφορετική αξιόπιστη πολιτική πρόταση. Ο Βουλευτής Ροδόπης, αφού ανέλυσε τα ζητήματα της επικαιρότητας, αναδεικνύοντας τις βαριές ευθύνες της Κυβέρνησης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα μεσαία και φτωχά εισοδήματα τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ για να πλήξει τη ΝΔ δε δίστασε να συκοφαντήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες λέγοντας επαναλαμβανόμενα στα διεθνή δίκτυα ότι κυβερνά έναν λαό διεφθαρμένων πολιτών».

Τόσο στο αγροτικό ακροατήριο όσο και στην πόλη της Άρτας ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανέφερε πολλά παραδείγματα που αποδείκνυαν το ορθό των επιχειρημάτων του. Χαρακτηριστικά, στους αγρότες είπε να ανοίξουν τα αγροτικά τους βιβλιάρια και ανατρέξουν στις προηγούμενες σελίδες του 2008 και 2009 συγκρίνοντάς τες με τις σελίδες του σήμερα. Θα διαπιστώσουν τη διαφορά. «Μείωση τιμών, ανυπαρξία αποζημιώσεων για καταστροφές και καθυστέρηση καταβολής των δικαιούμενων χρημάτων».

Στην Άρτα κάλεσε τον κόσμο να συγκρίνει δύο δρόμους. Την ολοκληρωμένη Εγνατία Οδό, που συνδέει τα ανατολικά με τα δυτικά σύνορα της χώρας με ασφάλεια ταχύτητα και ποιότητα, με την εγκαταλειμμένη Ιόνια Οδό, που η μη ολοκλήρωση της είναι η βασική αιτία της αναπτυξιακής απομόνωσης της δυτικής Ελλάδας από τον υπόλοιπο εθνικό κορμό. «Ο πρώτος δρόμος», είπε χαρακτηριστικά, «αποτυπώνει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης της ΝΔ, ο εγκαταλειμμένος δεύτερος δρόμος αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχασε τον προσανατολισμό της, παγώνει, ακυρώνει και αναβάλει την ανάπτυξη, περιφρονεί την ελληνική περιφέρεια, αδικεί του Έλληνες πολίτες, πλήττει τα μεσαία και φτωχά εισοδήματα και την ίδια στιγμή προστατεύει τους μεγαλοκεφαλαιούχους, τους οποίους εγκαίρως ειδοποίησε λέγοντας ότι θα φορολογήσει τις καταθέσεις να βγάλουν 30 δις στις τράπεζες του εξωτερικού…». «Η ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς, όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι να αποκαλύπτουμε καθημερινά τις μεγάλες αλήθειες, να αναδεικνύουμε την αδικία σε βάρος των μεσαίων και φτωχών εισοδημάτων και να διαμορφώνουμε μαζί με την κοινωνία τη νέα προγραμματική μας πρόταση που θα αποτελέσει την πυξίδα της χώρας στη νέα εποχή»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.