Κοινή συνεδρίαση της Γραμ. Προγράμματος και του Τομέα Αθλητισμού για το Κυβερνητικό Πρόγραμμα της ΝΔ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΟΛΟΙ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Συνεχίζεται η διαδικασία Εσωτερικής Διαβούλευσης για την ολοκλήρωση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Σε κοινή συνεδρίαση η Γραμματεία Προγράμματος μαζί με τον Τομέα Αθλητισμού συζήτησαν τους βασικούς άξονες της πολιτικής που θα εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία στο χώρο του Αθλητισμού.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Γραμματέας Προγράμματος και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Ιωαννίδης, ο αν. Γραμματέας Προγράμματος Βασίλης Κικίλιας, ο Γραμματέας Αθλητισμού Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, ο επίτιμος Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Αντώνης Αντωνιάδης, ο Διευθυντής της Γραμματείας Προγράμματος Παντελής Σκλιάς, και ο επιστημονικός συνεργάτης Δρ. Βαγγέλης Σουφλέρης.

Η ομάδα εργασίας της Νέας Δημοκρατίας:

• Έδειξε «κόκκινη κάρτα στη κυβερνητική ανεπάρκεια» επισημαίνοντας τον μαρασμό του σωματειακού αθλητισμού, την κατάργηση του σχολικού αθλητισμού, την υπονόμευση του μαζικού αθλητισμού, την εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων, την αδιαφάνεια στη διαχείριση πόρων και την διαφθορά, την έξαρση βίας στα γήπεδα και τη γενίκευση της ατιμωρησίας.

• Προσδιόρισε τη Στρατηγική Αντεπίθεσης της Νέας Δημοκρατίας στο χώρο του Αθλητισμού, με στόχο την νίκη των αξιών.

• Πρότεινε Έξυπνες Πολιτικές στο χώρο του Αθλητισμού με:
-θεσμικές παρεμβάσεις στην οργάνωση του
-νέα χρηματοδοτικά μέσα συνδυασμένα με αναπτυξιακή ανταποδοτικότητα
- αξιοποίηση της κοινωνικής διάστασης της αθλητικής μας πολιτικής

• Έδωσε έμφαση στη Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη και στα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η οικονομία από αυτή

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ο Γραμματέας Προγράμματος και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε:

«Κεντρικός στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι επικαιροποιώντας τις διαχρονικές αξίες του Ολυμπισμού να καταστήσει την Ελλάδα Διεθνές Αθλητικό Κέντρο. Ενεργοποιώντας τα νέα χρηματοδοτικά μέσα, κινητροδοτώντας την αθλητική επιχειρηματικότητα, επενδύοντας πάνω στη κοινωνική διάσταση του Αθλητισμού με έξυπνες πολιτικές και αξιοποιώντας τις υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις και την κοινωνική εταιρική ευθύνη, η Ελλάδα μπορεί να επιτύχει διπλό στόχο: Πρώτον να δημιουργήσει πρόσθετα έσοδα για την οικονομία της από τη προσέλκυση αθλητικού ή αθλιατρικού τουρισμού και δεύτερον να επαναφέρει τις αθλητικές αξίες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα καθιστώντας «Όλους Τους Έλληνες Μια Ομάδα» δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσει τη κρίση.»

Ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης για τον Αθλητισμό και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Ιωαννίδης υπογράμμισε:

« Ο Τομέας Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την Γραμματεία Προγράμματος προετοιμάζει μια ολοκληρωμένη παρέμβαση μαζί με τον κόσμο του αθλητισμού. Στην Ελλάδα είναι ανάγκη να διαμορφώσουμε μια σύγχρονη αθλητική πολιτική με νέες οργανωτικές και διοικητικές δομές, που θα αναδείξουν τόσο τον αναπτυξιακό, όσο και τον βαθιά κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.