Θετική πρόκληση η επίσκεψη του Ευρ. Στυλιανίδη στις Κυκλάδες

Αθήνα, 23.01.2012

Περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων Νάξο και Πάρο ολοκλήρωσε ο βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από τον τοπικό βουλευτή και αν. Τομεάρχη Οικονομίας Γιάννη Βρούτση.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στη Νάξο επισκέφθηκε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας, ενώ είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Νάξου Μανώλη Μαργαρίτη για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του νησιού. Στη συνέχεια, μίλησε σε πολυπληθές ακροατήριο της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης και επισκέφθηκε χωριά του νησιού.
Στην Πάρο αντίστοιχα ο Γραμματέας Προγράμματος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς, είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη και μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση κατοίκων του νησιού.
Εξαιτίας της υπερβολικής έκτασης που πήραν στα blogs και στα κεντρικά ΜΜΕ οι διαμαρτυρίες 9 ατόμων στη Νάξο, στελεχών εξωκοινοβουλευτικής αριστερής οργάνωσης, σε σχετικές καταγγελίες προέβησαν ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος του νησιού, ο σύνδεσμος Ξενοδόχων , το Σωματείο Ενοικιαζόμενων δωματίων του νησιού καθώς και η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. Κατήγγειλαν τα 9 άτομα ότι ευθύνονται για την ακύρωση έργων 17 εκατ. ευρώ για το κεντρικό λιμάνι και το λιμάνι του Απόλλωνα και τους κατηγόρησαν ότι υπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η Ν.Δ. συμμετέχει εξίσου στο κάδρο της ευθύνης για την κατάσταση με το ΠΑΣΟΚ. Με τον τρόπο αυτό αμαυρώνουν και διασύρουν το νησί πανελλαδικά.
Η αντίδραση της Τοπικής κοινωνίας των Κυκλάδων εκδηλώθηκε θετικά με τη μαζική συμμετοχή κόσμου στις δύο ομιλίες του Ευριπίδη Στυλιανίδη, στον οποίο όλοι αναγνώρισαν την προσφορά του στα νησιά όταν ήταν Υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή και ολοκλήρωσε 3 μεγάλα σχολεία σε Νάξο και Πάρο καθώς και σειρά νηπιαγωγείων.
«Χαιρόμαστε να μας επισκέπτονται πολιτικοί που δεν μας ξέχασαν όταν είχαν εξουσία και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για τα νησιά μας …..» είπε ο Δήμαρχος Νάξου Μανώλης Μαργαρίτης.
«Ο Ευριπίδης δεν είναι μόνο εξαιρετικός φίλος και συμμαχητής από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ αλλά και ένας πολιτικός με μέλλον και προοπτική για την παράταξη αλλά και τον τόπο μας ….» συμπλήρωσε προσφωνώντας ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.
«Όσοι δημιουργούν κατασκευασμένες τηλεοπτικές εντυπώσεις για να βάλουν την Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά στο ίδιο κάδρο ευθύνης με το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε πλήρη δυσαρμονία με την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα. Σύντομα ο λαός θα δώσει την απάντηση επαναφέροντας την Ν.Δ. στην Κυβέρνηση κάνοντας τον Α. Σαμαρά Πρωθυπουργό και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη Υπουργό», δήλωσε ο αν. Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. και στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά Κώστας Τσιμάρας.
«Ευχαριστώ τους Κυκλαδίτες για την αγάπη τους που εκφράζεται σήμερα με την μαζική συμμέτοχη τους στις εκδηλώσεις μας . Είναι για μένα σημαντικό και μου δίνει δύναμη το να μη λησμονείται και να αναγνωρίζεται το έργο μας στα δύο αυτά νησιά …..» υπογράμμισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.