Θετική πρόκληση η επίσκεψη του Ευρ. Στυλιανίδη στις Κυκλάδες

Αθήνα, 23.01.2012

Περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων Νάξο και Πάρο ολοκλήρωσε ο βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από τον τοπικό βουλευτή και αν. Τομεάρχη Οικονομίας Γιάννη Βρούτση.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στη Νάξο επισκέφθηκε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας, ενώ είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Νάξου Μανώλη Μαργαρίτη για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του νησιού. Στη συνέχεια, μίλησε σε πολυπληθές ακροατήριο της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης και επισκέφθηκε χωριά του νησιού.
Στην Πάρο αντίστοιχα ο Γραμματέας Προγράμματος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς, είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη και μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση κατοίκων του νησιού.
Εξαιτίας της υπερβολικής έκτασης που πήραν στα blogs και στα κεντρικά ΜΜΕ οι διαμαρτυρίες 9 ατόμων στη Νάξο, στελεχών εξωκοινοβουλευτικής αριστερής οργάνωσης, σε σχετικές καταγγελίες προέβησαν ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος του νησιού, ο σύνδεσμος Ξενοδόχων , το Σωματείο Ενοικιαζόμενων δωματίων του νησιού καθώς και η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. Κατήγγειλαν τα 9 άτομα ότι ευθύνονται για την ακύρωση έργων 17 εκατ. ευρώ για το κεντρικό λιμάνι και το λιμάνι του Απόλλωνα και τους κατηγόρησαν ότι υπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η Ν.Δ. συμμετέχει εξίσου στο κάδρο της ευθύνης για την κατάσταση με το ΠΑΣΟΚ. Με τον τρόπο αυτό αμαυρώνουν και διασύρουν το νησί πανελλαδικά.
Η αντίδραση της Τοπικής κοινωνίας των Κυκλάδων εκδηλώθηκε θετικά με τη μαζική συμμετοχή κόσμου στις δύο ομιλίες του Ευριπίδη Στυλιανίδη, στον οποίο όλοι αναγνώρισαν την προσφορά του στα νησιά όταν ήταν Υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή και ολοκλήρωσε 3 μεγάλα σχολεία σε Νάξο και Πάρο καθώς και σειρά νηπιαγωγείων.
«Χαιρόμαστε να μας επισκέπτονται πολιτικοί που δεν μας ξέχασαν όταν είχαν εξουσία και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για τα νησιά μας …..» είπε ο Δήμαρχος Νάξου Μανώλης Μαργαρίτης.
«Ο Ευριπίδης δεν είναι μόνο εξαιρετικός φίλος και συμμαχητής από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ αλλά και ένας πολιτικός με μέλλον και προοπτική για την παράταξη αλλά και τον τόπο μας ….» συμπλήρωσε προσφωνώντας ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.
«Όσοι δημιουργούν κατασκευασμένες τηλεοπτικές εντυπώσεις για να βάλουν την Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά στο ίδιο κάδρο ευθύνης με το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε πλήρη δυσαρμονία με την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα. Σύντομα ο λαός θα δώσει την απάντηση επαναφέροντας την Ν.Δ. στην Κυβέρνηση κάνοντας τον Α. Σαμαρά Πρωθυπουργό και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη Υπουργό», δήλωσε ο αν. Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. και στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά Κώστας Τσιμάρας.
«Ευχαριστώ τους Κυκλαδίτες για την αγάπη τους που εκφράζεται σήμερα με την μαζική συμμέτοχη τους στις εκδηλώσεις μας . Είναι για μένα σημαντικό και μου δίνει δύναμη το να μη λησμονείται και να αναγνωρίζεται το έργο μας στα δύο αυτά νησιά …..» υπογράμμισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.
21 Ιουνίου 2020 - 10:32μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η Επιτροπή Ελληνοκορεατικής Φιλίας συναντήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας στην Ελλάδα και αντάλλαξαν απόψεις για την εντατικοποίηση των διμερών σχέσεων επ´ ευκαιρία των 60 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων.
18 Ιουνίου 2020 - 12:41μμ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.