Θέμα χρόνου να αποτελέσουμε την εναλλακτική πολιτική λύση

Δημοσιεύθηκε στις 14/11/2010 στο naftemporiki.gr.

«Η Δευτέρα θα είναι μια διαφορετική ημέρα για την Ελλάδα. Διαμορφώνεται ένα παντελώς διαφορετικό πολιτικό τοπίο. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει αποδοκιμάσει την κυβερνητική πολιτική και έχει δώσει βήμα για αλλαγή οικονομικής πολιτικής. Αυτό το οποίο έχει σημασία είναι να ακούσει η κυβέρνηση αυτό το μήνυμα και να προσαρμόσει με διορθωτικές κινήσεις την πολιτική της σε αυτό».

Τα παραπάνω δήλωσε μιλώντας στο naftemporiki.gr ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Στυλιανίδης υπογράμμισε παράλληλα ότι «σχηματοποιείται μια νέα δυναμική στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διαμορφώνεται ένα γαλάζιο κύμα το οποίο ξεκινά από το βορρά και κατευθύνεται προς το νότο. Αυτό σε επίπεδο περιφερειών αλλά και σε επίπεδο μεγάλων δήμων της χώρας».

Όπως τόνισε, «η ΝΔ ένα χρόνο μετά από μια οδυνηρή εκλογική ήττα έχει ανασυγκροτηθεί, έχει μειώσει εξαιρετικά τη διαφορά που τη χώριζε από την κυβερνητική πλειοψηφία και έχει δημιουργήσει τα απαιτούμενα ερείσματα κυρίως στην ελληνική περιφέρεια προκειμένου να αρχίσει πια να βρίσκει απήχηση η εναλλακτική πολιτική της πρόταση».

«Με σκληρή δουλειά και με στοχευμένη προσπάθεια που θα απευθύνεται κυρίως στις Ελληνίδες και τους Έλληνες που δεν συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές είναι θέμα χρόνου να αποτελέσουμε την εναλλακτική πολιτική λύση», εκτίμησε καταλήγοντας.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.