Επίσκεψη στους οικισμούς Ασωμάτων, Σώστη, Πολυάνθου και Αμαξάδων


«Η Θρακιώτικη κοινωνία μόνο αν ενώσει τις δυνάμεις της μπορεί να πάει μπροστά»

     Στους Ασώματους, τον Σώστη, τον Πολύανθο και τους Αμαξάδες μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ. και υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Σε μεικτά ακροατήρια που αποτελούνταν από χριστιανούς και μουσουλμάνους, παρουσίασε ολοκληρωμένη την πολιτική του στην ευρύτερη περιοχή δηλώνοντας ότι: «Ποτέ δεν κάναμε διακρίσεις  μεταξύ πλειονότητας και μειονότητας. Όποιος μας χτύπησε την πόρτα μας δεν τον ρωτήσαμε τι Θεό πιστεύει για να τον εξυπηρετήσουμε. Όταν μοιράζαμε τα κονδύλια για την ανάπτυξη του τόπου, δεν ξεχωρίσαμε χριστιανικούς ή μειονοτικούς οικισμούς, αλλά απλώσαμε την ανάπτυξη παντού γιατί η αντίληψη μας είναι ότι η Θρακιώτικη κοινωνία μόνο αν ενώσει τις δυνάμεις της και αν λειτουργήσει ως ανοικτή δημοκρατική κοινωνία μπορεί να πάει μπροστά. Δεν ακούμε τις φωνές που προσπαθούν να χτίσουν στο μίσος, δεν παρασυρόμαστε από ιδιοτέλειες και σκοπιμότητες, οι οποίες συχνά προσπαθούν να επενδύσουν πάνω στις προσωπικές πικρίες για να μας διασπάσουν και να μας πάνε πολλά χρόνια πίσω. Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε μια ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία-πρότυπο και αυτό επιδιώκουμε με τα έργα μας».

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλώντας για τα έργα που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή αναφέρθηκε στα 47,5 εκ. ευρώ που δόθηκαν για το φράγμα του Ιάσμου, στο εμπορικό πάρκο και τις 1200 νέες θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν καθώς και στο νέο οδικό άξονα Ιάσμου- Ξάνθης. Επίσης, αναφέρθηκε στις εργατικές κατοικίες, στη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, στη μέριμνα για τους αδύναμους και τους συνταξιούχους, στη βοήθεια προς τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, πολιτικές που τονώνουν την κοινωνία της περιοχής σε μια δύσκολη διεθνή οικονομική συγκυρία και δημιουργούν νέα προοπτική για τη Ροδόπη και τους ανθρώπους της.

Όλα αυτά θα ήταν διαφορετικά αν τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε εκπρόσωπο δικό μας στις κεντρικές κυβερνήσεις και αν δεν είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος πιστεύει στη Ροδόπη και στις δυνατότητές της και αποδεικνύει εμπράκτως την αγάπη του για την περιοχή μας, στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».