Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου στην ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Κατερίνη

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Σε εντυπωσιακή συγκέντρωση της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Κατερίνης μίλησε ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο πρώην Υπουργός υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να σταθεί μία πολιτική, που ισχυριζόμενη ότι δήθεν σώζει την Ελλάδα, ουσιαστικά καταστρέφει του Έλληνες». Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης άσκησε δριμεία κριτική στο ΠΑΣΟΚ για τις παλινωδίες του παρελθόντος αλλά και τα λάθη της σημερινής του πολιτικής. Θύμισε ότι «το κυβερνών κόμμα εμπόδιζε αρχικά τη ΝΔ να ιδιωτικοποιήσει την Ολυμπιακή Αεροπορία με συνέπεια την απαξίωση της. Εμπόδισε την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας με συνέπεια τα χρέη των ΔΕΚΟ. Πάγωσε το σχέδιο εξυγίανσης του ΟΣΕ και το πρόγραμμα οπτικής ίνας στο σπίτι με απώλεια για το Ελληνικό δημόσιο 400 εκ. στην πρώτη και 2,5 δις ευρώ στη δεύτερη περίπτωση. Εμπόδισε την αναθεώρηση του άρθρου 16 και τη λειτουργία Μη Κρατικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, που μπορεί να εξελιχθεί σε διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο. Παρά το νόμο φαστ τρακ έχασε τις επενδύσεις του Αστακού και του Ελληνικού. Δικαίωσε την οικονομική διπλωματία της ΝΔ στο θέμα της εξαγοράς της Τούρκικης Finans Bank από την Εθνική που παλιότερα θεωρούσε σκάνδαλο. Ακύρωσε την ενεργειακή διπλωματία Καραμανλή στην περίπτωση του Burgas-Αλεξανδρούπολη

«Η Νέα Δημοκρατία», όπως τόνισε ο Βουλευτής Ροδόπης, «σήμερα δεν αρκείται στη κριτική. Ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε εναλλακτική πρόταση Τη Στρατηγική για την Ελπίδα, επιβεβαιώνοντας στοιχειοθετημένα την πεποίθηση μας ότι το «Μέλλον ανήκει στους Έλληνες» και δουλεύουμε συστηματικά για την εδραίωση μιας νέας Εθνικής Αυτοπεποίθησης…».

Κατά την παραμονή του στην Πιερία, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε συναντήσεις εργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη κα Μαυρίδου, το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, το Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Β. Πολύζο, τις ΔΑΚΕ Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, τις ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών και την ΕΛΜΕ, τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, το Σύλλογο Διεθνών Μεταφορέων, το Δικηγορικό Σύλλογο κ.α.

Επίσης παραχώρησε, μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Μ. Γιαλένιο, τον Γραμματέα κ. Φ. Μπαραλιάκο και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ. Συναντήσεις συνεργασίας είχε επίσης με το Βουλευτή κ. Κώστα Κουκοδήμο, τον πρ. Υπουργό κ. Γ. Κωνσταντόπουλο και τους πρώην Βουλευτές και Πολιτευτές του Νομού.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.