Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου στην ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Κατερίνη

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Σε εντυπωσιακή συγκέντρωση της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Κατερίνης μίλησε ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο πρώην Υπουργός υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να σταθεί μία πολιτική, που ισχυριζόμενη ότι δήθεν σώζει την Ελλάδα, ουσιαστικά καταστρέφει του Έλληνες». Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης άσκησε δριμεία κριτική στο ΠΑΣΟΚ για τις παλινωδίες του παρελθόντος αλλά και τα λάθη της σημερινής του πολιτικής. Θύμισε ότι «το κυβερνών κόμμα εμπόδιζε αρχικά τη ΝΔ να ιδιωτικοποιήσει την Ολυμπιακή Αεροπορία με συνέπεια την απαξίωση της. Εμπόδισε την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας με συνέπεια τα χρέη των ΔΕΚΟ. Πάγωσε το σχέδιο εξυγίανσης του ΟΣΕ και το πρόγραμμα οπτικής ίνας στο σπίτι με απώλεια για το Ελληνικό δημόσιο 400 εκ. στην πρώτη και 2,5 δις ευρώ στη δεύτερη περίπτωση. Εμπόδισε την αναθεώρηση του άρθρου 16 και τη λειτουργία Μη Κρατικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, που μπορεί να εξελιχθεί σε διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο. Παρά το νόμο φαστ τρακ έχασε τις επενδύσεις του Αστακού και του Ελληνικού. Δικαίωσε την οικονομική διπλωματία της ΝΔ στο θέμα της εξαγοράς της Τούρκικης Finans Bank από την Εθνική που παλιότερα θεωρούσε σκάνδαλο. Ακύρωσε την ενεργειακή διπλωματία Καραμανλή στην περίπτωση του Burgas-Αλεξανδρούπολη

«Η Νέα Δημοκρατία», όπως τόνισε ο Βουλευτής Ροδόπης, «σήμερα δεν αρκείται στη κριτική. Ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε εναλλακτική πρόταση Τη Στρατηγική για την Ελπίδα, επιβεβαιώνοντας στοιχειοθετημένα την πεποίθηση μας ότι το «Μέλλον ανήκει στους Έλληνες» και δουλεύουμε συστηματικά για την εδραίωση μιας νέας Εθνικής Αυτοπεποίθησης…».

Κατά την παραμονή του στην Πιερία, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε συναντήσεις εργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη κα Μαυρίδου, το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, το Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Β. Πολύζο, τις ΔΑΚΕ Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, τις ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών και την ΕΛΜΕ, τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, το Σύλλογο Διεθνών Μεταφορέων, το Δικηγορικό Σύλλογο κ.α.

Επίσης παραχώρησε, μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Μ. Γιαλένιο, τον Γραμματέα κ. Φ. Μπαραλιάκο και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ. Συναντήσεις συνεργασίας είχε επίσης με το Βουλευτή κ. Κώστα Κουκοδήμο, τον πρ. Υπουργό κ. Γ. Κωνσταντόπουλο και τους πρώην Βουλευτές και Πολιτευτές του Νομού.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».