Δηλώσεις στη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου της ΕΕΤΤ για την Ευρυζωνικότητα

Το νέο διακύβευμα της πολιτικής μας, είναι η γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος και η προώθηση της οπτικής ίνας σε κάθε ελληνικό σπίτι. Ότι αξία είχε ο εξηλεκτρισμός στη χώρα μας τις προηγούμενες δεκαετίες, τόση αξία, και ίσως μεγαλύτερη, αποκτά, η σύνδεση της Ελληνίδας και του Έλληνα με τον διαδικτυακό τόπο.

 Και γενικότερα με τη\ις υπηρεσίες του διαδικτύου. Θεωρούμε ότι σπάει η απομόνωση της περιφέρειας, δίνεται η δυνατότητα ίσων ευκαιριών με τις εφαρμογές της τηλειατρικής, της τηλεεκπαίδευσης, της τηλεπιχειρηματικόητας, της τηλεδιοίκησης. Αλλάζουν τα δεδομένα και μπαίνουνε στο παιχνίδι οι κοινωνικές ομάδες που ήταν αποκλεισμένες, ενώ την ίδια στιγμή η ελληνική περιφέρεια αποκτά μεγαλύτερη σημασία και μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης».
 
ΕΡΩΤΗΣΗ: Πάντως οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν, ενόψει των ευρωεκλογών τις επόμενες μέρες. Ένα σχόλιο για τις ευρωεκλογές και αν τα καταφέρει η «Νέα Δημοκρατία» να συσπειρώσει τον κόσμο της, κάτι που μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης. Πως θα τα καταφέρει;
 
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Πιστεύω ότι ο επιθετικός και ξεκάθαρος πολιτικός λόγος, και η αναφορά στην πραγματική πολιτική αναδεικνύει το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα, όπως είναι το ξεκαθάρισμα των μεταρρυθμιστικών προτεραιοτήτων που έχουμε μπροστά μας, είναι ικανές παράμετροι να ανατραπεί το σκηνικό και να καταγράψουμε νίκη στις ευρωεκλογές.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
24 Φεβρουάριος 2020 - 9:37πμ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού του Κοινοβουλίου εκλήθησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ν. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας καθηγητής κ. Καζάζης προκειμένου να παρουσιάσουν το σημαντικό έργο που κάνουν στο εξωτερικό τα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε με τους Έλληνες Βουλευτές αίσθησή έκανε η ουσιαστική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ροδόπη την οποία συμμερίστηκαν και αρκετοί συνάδελφοι του. Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης τόνισε:
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:40πμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:18πμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."