Δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου

Προσδιορίσαμε τη στοχοθέτηση της νέας περιόδου, που ξεκινά για το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο κεντρικός στρατηγικός μας στόχος είναι να καταστήσουμε την Ελλάδα σημαντικό διεθνές διαμετακομιστικό, εμπορευματικό και επικοινωνιακό κέντρο για την ευρύτερη περιοχή και με την πολιτική μας ουσιαστικά βάζουμε τρεις προτεραιότητες:

Η πρώτη, είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες από το Υπουργείο μας. Η δεύτερη, είναι η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, με στόχο την εναρμόνιση και την εξυγίανση των επιχειρήσεων του Δημοσίου, που παρακολουθούμε με τα νέα ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα και η τρίτη, είναι η συνεχής και συστηματική συνεργασία με τους εργαζόμενους και τους κλάδους των ελευθέρων επαγγελματιών που συνεργάζονται με το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και χρειάζονται τη συνεργασία αυτή για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στην διεθνή οικονομική κρίση που σήμερα αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για την Ολυμπιακή ενημερώσατε τον Πρωθυπουργό;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Έχουν προσδιοριστεί, όπως γνωρίζετε, τα χρονοδιαγράμματα. Αναμένουμε την ημερομηνία κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σε σχέση με τον ΟΣΕ, πότε αναμένεται να ανακοινωθούν τα σχέδια;
 
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Όλες οι προτεραιότητες είναι γνωστές. Κάθε φορά, όταν ωριμάζει ένα ζήτημα, θα σας ενημερώνουμε με λεπτομέρειες.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πότε θα γίνουν εφάμιλλα των ευρωπαϊκών τα ελληνικά τρένα;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Γίνεται συστηματική προσπάθεια.


Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.
22 Απρίλιος 2020 - 12:18μμ

Δημόσιο «Ευχαριστώ» του Ευριπίδη Στυλιανίδη στον κ. Π. Γερμανό, ιδιοκτήτη της Olympia Group για τη μεγάλη χορηγία του στο Ν. Ροδόπης.

Με μια ανοιχτή επιστολή του ο Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του Ομίλου Olympia Group κ. Πάνο Γερμανό για τη μεγάλη χορηγία του στη Θράκη και ειδικότερα στη Ροδόπη, που δείχνει το δρόμο της προσφοράς και προς άλλους Ομίλους της περιοχής και όχι μόνο.