Δηλώσεις Ευριπίδη Στυλιανίδη για την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

«Ως Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών συμμετέχουμε ενεργά στον αυριανό εορτασμό της «Ημέρας της Ευρώπης». Με τα ειδικά, επετειακά οχήματα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και με τα έντυπα που θα διανείμουμε στους επιβάτες, στέλνουμε ένα  αισιόδοξο μήνυμα, το μήνυμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ενωμένης Ευρώπης που συμβολίζει την ενότητα, τη συνεργασία και την ειρηνική συνύπαρξη όλων των χωρών της Ευρώπης.
 
Η «Ημέρα της Ευρώπης» γιορτάζεται με ιδιαίτερη χαρά για εμάς τους Έλληνες, καθώς εκτός από τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα, ημερομηνία που θεμελίωσε τη δημιουργία και οικοδόμηση της  σημερινής Ένωσης, εμείς γιορτάζουμε τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης Προσχώρησης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις 28 Μαΐου 1979, χάρη  στις επίπονες προσπάθειες του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή.
 
Μεταφέρουμε και στέλνουμε λοιπόν σε όλους τους επιβάτες αυτό  το μήνυμα, μήνυμα που παραμένει πάντοτε επίκαιρο. Περισσότερη Ελλάδα στην Ευρώπη, περισσότερη Ευρώπη στην Ελλάδα».
 

-Ερώτηση Δημοσιογράφου: Κύριε υπουργέ, από τις γερμανικές αρχές υπάρχει η έρευνα για μίζες στα τρόλεϊ. Τι γίνεται; Υπάρχει ελληνική εισαγγελική παρέμβαση από χθες το βράδυ;
 
-Υπουργός: « Παρακολουθούμε την υπόθεση αυτή του 2002. Η θέση μας είναι καθαρή: Όλα στο φως! Η ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει ανεξάρτητα τη δουλειά της και να τα φέρει όλα στο φως.


Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.