Δείπνο με Συνεργάτες του ΥΜΕ

Δείπνο στους συνεργάτες του στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών παρέθεσε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010, ο Βουλευτής Ροδόπης και τ. Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντές της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου, εκπρόσωποι επαγγελματικών ενώσεων, οι διοικήσεις των εποπτευομένων φορέων καθώς και συνδικαλιστές. Στο δείπνο ήταν επίσης παρών ο αρμόδιος τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση καθώς και για την άριστη συνεργασία που είχανε στο Υπουργείο. Αναφέρθηκε στην επιτυχή ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής και στην άψογη συνεργασία που είχε με τους εργαζομένους οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία του εγχειρήματος. Επεσήμανε δε την απαράδεκτη υπαναχώρηση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της κατοχύρωσης των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων με την άρνηση κύρωσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που κατέθεσε ο ίδιος, υιοθετήθηκε από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια η ίδια η Κυβέρνηση δήλωσε πως δεν πρόκειται να την κυρώσει. Αναφέρθηκε επίσης στο ολοκληρωμένο σχέδιο για την εξυγίανση του ΟΣΕ που είχε αρχίσει ήδη να υλοποιείται και να αποδίδει καρπούς, το οποίο η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αρνείται να συνεχίσει, καθώς και στο σχέδιο νόμου για την Οπτική Ίνα στο Σπίτι που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις για όλους του Έλληνες την οποία δυστυχώς πάγωσε η Κυβέρνηση.

Τέλος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συστρατευθούν γύρω από την νέα ηγεσία της ΝΔ και να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στη νέα προσπάθεια που ξεκινά.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:35μμ

7 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Στο πλαίσιο της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης είχε την ευκαιρία να θέσει στον Υπουργό Ψηφιακής Σύγκλισης κ. Πιερρακάκη σειρά ζητημάτων που αφορούν την περιοχή.