Δείπνο με Συνεργάτες του ΥΜΕ

Δείπνο στους συνεργάτες του στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών παρέθεσε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010, ο Βουλευτής Ροδόπης και τ. Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντές της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου, εκπρόσωποι επαγγελματικών ενώσεων, οι διοικήσεις των εποπτευομένων φορέων καθώς και συνδικαλιστές. Στο δείπνο ήταν επίσης παρών ο αρμόδιος τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση καθώς και για την άριστη συνεργασία που είχανε στο Υπουργείο. Αναφέρθηκε στην επιτυχή ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής και στην άψογη συνεργασία που είχε με τους εργαζομένους οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία του εγχειρήματος. Επεσήμανε δε την απαράδεκτη υπαναχώρηση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της κατοχύρωσης των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων με την άρνηση κύρωσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που κατέθεσε ο ίδιος, υιοθετήθηκε από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια η ίδια η Κυβέρνηση δήλωσε πως δεν πρόκειται να την κυρώσει. Αναφέρθηκε επίσης στο ολοκληρωμένο σχέδιο για την εξυγίανση του ΟΣΕ που είχε αρχίσει ήδη να υλοποιείται και να αποδίδει καρπούς, το οποίο η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αρνείται να συνεχίσει, καθώς και στο σχέδιο νόμου για την Οπτική Ίνα στο Σπίτι που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις για όλους του Έλληνες την οποία δυστυχώς πάγωσε η Κυβέρνηση.

Τέλος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συστρατευθούν γύρω από την νέα ηγεσία της ΝΔ και να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στη νέα προσπάθεια που ξεκινά.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.
21 Ιουνίου 2020 - 10:32μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η Επιτροπή Ελληνοκορεατικής Φιλίας συναντήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας στην Ελλάδα και αντάλλαξαν απόψεις για την εντατικοποίηση των διμερών σχέσεων επ´ ευκαιρία των 60 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων.
18 Ιουνίου 2020 - 12:41μμ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.