Δήλωση κατα την τελετή παραλαβής του Υπουργείου Μεταφορών

Έχουμε δημιουργήσει μια θετική παράδοση με τον Κωστή Χατζηδάκη, στο να διαδέχεται ο ένας τον άλλον. Και το θετικό, δεν αναφέρεται σε αυτή καθεαυτή την διαδοχή, όσο στις αρχές βάσει των οποίων γίνεται αυτή η διαδοχή, που είναι η συμπληρωματικότητα, η συνέχιση του έργου και η συνέπεια σ’ αυτά που από κοινού πιστεύουμε και κατά καιρούς έχουμε διακηρύξει από οποιονδήποτε ρόλο, από οποιαδήποτε θέση.

Θέλω -και επιτρέψτε μου γι’ αυτό- πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, τον Κώστα Καραμανλή για την εμπιστοσύνη που δείχνει για ακόμα μια φορά στο πρόσωπό μου, με το να μου εμπιστευθεί αυτό το κρίσιμο και σημαντικό Υπουργείο, το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Παραλαμβάνω από έναν άξιο συνάδελφο και φίλο, τον Κώστα Χατζηδάκη, που γνωρίζω ότι όλο το προηγούμενο διάστημα μαζί με τους συνεργάτες του, πολλοί εκ των οποίων είναι κοινοί φίλοι, αγωνίστηκε δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό για να παράξει αποτελέσματα. Το έργο αυτό που ξεκίνησε, είμαστε αποφασισμένοι κι εγώ και ο Μιχάλης Μπεκίρης να το συνεχίσουμε συντονισμένα, σεβόμενοι ιδιαίτερα και την Ολυμπιακή Αεροπορία που είναι και το επίμαχο ζήτημα και τις διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα που έχουν ανακοινωθεί.

Θέλω πρώτα απ’ όλα να τον συγχαρώ και να τον ευχαριστήσω ως Έλληνας πολίτης για την δουλειά που προσέφερε σ’ αυτό το κρίσιμο Υπουργείο. Παράλληλα θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό ρόλο που αναλαμβάνει τις επόμενες μέρες και για όλο το επόμενο διάστημα στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Καλή επιτυχία Κωστή στον νέο σου ρόλο.

Παραλαμβάνουμε σήμερα μαζί με τον άξιο συνάδελφο και φίλο, τον Μιχάλη Μπεκίρη, σε μια κρίσιμη στιγμή, τη συνέχιση ενός σημαντικού έργου. Αγαπητοί νέοι συνεργάτες, ζητώ η προσπάθεια που τώρα όλοι μαζί ξεκινούμε, να είναι κοινή προσπάθεια. Ζητώ την γνώμη σας, την συμπαράσταση όλων σας και δεσμεύομαι κι εγώ και ο Υφυπουργός, που μαζί μου αναλαμβάνει σήμερα καθήκοντα, ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να συνεχίσουμε ό,τι έχει γίνει, για να συμπληρώσουμε στο μέτρο του δυνατού ό,τι μπορεί να γίνει ακόμα, με κύριο κριτήριο, γνώμονα και στόχο το πώς θα προσφέρουμε περισσότερα στον τόπο μας, στην ελληνική κοινωνία, πώς θα διαμορφώσουμε μέσα και απ’ αυτό το Υπουργείο και απ’ αυτό τον ρόλο τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια Ελλάδα που δικαιούμαστε και μας αξίζει.


Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.