Ένας χρόνος ΠΑΣΟΚ: 15 χτυπήματα για τη Ροδόπη

Δημοσιεύθηκε στις 16/10/2010 στην εφημερίδα «Η ΠΑΤΡΙΔΑ» από τη δημοσιογράφο Ελευθερία Μούκανου.

 

ΓΙΑΤΙ;

 

Μέσα σε ένα χρόνο η Ροδόπη επέστρεψε στον κακό της εαυτό

 

 

Μια μελαγχολική Ελλάδα και μια Ροδόπη που επιστρέφει στο κακό της παρελθόν είναι το αποτέλεσμα ενός χρόνου διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό τόνισε ο βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε χθες το πρωί στην Κομοτηνή.

Ο βουλευτής Ροδόπης περιέγραψε το πώς φτάσαμε ως εδώ: από το «Λεφτά Υπάρχουν», ως την παράδοσή μας στο μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το πώς οδηγηθήκαμε σε ένα αναπτυξιακό πισωγύρισμα της Ροδόπης παραθέτοντας τις προσπάθειες και το έργο της κυβέρνησης Καραμανλή και αντιπαραβάλλοντας τις τακτικές αυτής της κυβέρνησης, υπογράμμισε την ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και δήλωσε πως στις εκλογές του Νοεμβρίου -και για πρώτη φορά- δεν ψηφίζουμε πρόσωπα, αλλά πολιτικές, ανακοινώνοντας παράλληλα και επισήμως τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον περιφερειακό συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση» με επικεφαλής τον Γιώργο Παυλίδη και τον δημοτικό συνδυασμό «Συμμαχία για το νέο Δήμο Κομοτηνής» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δ. Κοτσάκη.

 

«Λεφτά Υπάρχουν»

Ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε ότι προεκλογικά ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωνε: «Λεφτά Υπάρχουν», ενώ από την άλλη, ο Κ. Καραμανλής με υπευθυνότητα περίγραφε το μέγεθος της κρίσης, τις αδυναμίες της Εθνικής Οικονομίας και με ειλικρίνεια περιέγραφε τα μέτρα που έπρεπε να πάρει. «Μήπως δεν γνώριζε ο Γιώργος Παπανδρέου;», επεσήμανε ο βουλευτής. «Όχι. Φυσικά και γνώριζε. Πρώτον, γιατί άκουγε δημόσια τον τότε πρωθυπουργό, δεύτερον διότι τον ενημέρωσε έγκαιρα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος, τρίτον, διότι τα δημοσιευμένα στοιχεία έδειχναν το μέγεθος της κρίσης. Το επιβεβαιώνει και ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Peer Steinbruck στο βιβλίο του ότι το είχαν συζητήσει τον Ιανουάριο του 2009», είπε ο κ. Στυλιανίδης παραθέτοντας τις σελίδες του βιβλίου του Γερμανού πολιτικού (σελ. 121 – 122).

 

Επιχείρηση αποδυνάμωσης της χώρας

Ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ επεσήμανε ότι αμέσως μετά την εκλογή του ο Γιώργος Παπανδρέου άφησε το «Λεφτά Υπάρχουν» και πέρασε σε μια σειρά πολιτικών που ουσιαστικά οδήγησαν τη χώρα στο μηχανισμό του ΔΝΤ:

 • Κατηγόρησε την Οικονομία μας ως «Τιτανικό»
 • Συκοφάντησε την Ελλάδα ως «διεφθαρμένη» χώρα όπως επιβεβαιώνει ο κ. Junker.
 • Απείλησε ότι θα φορολογήσει τις καταθέσεις.
 • Έτσι εκτίναξε τα Spreads από τις 180 μονάδες επί ΝΔ στις 900 μονάδες.
 • Με συνέπεια να φύγουν 29 δις Ευρώ από τις Ελληνικές τράπεζες στο εξωτερικό.
 • Δανείστηκε απ’ τις αγορές 14 δις με χαμηλό σχετικά επιτόκιο … ενώ μας προσφέρονταν 45 δις που τα αρνηθήκαμε αν και μας κάλυπταν.
 • Κατηγόρησε διεθνώς την Ελλάδα για να συκοφαντήσει τη Νέα Δημοκρατία.
 • Έστησε Εξεταστικές Επιτροπές που αναδεικνύονται σε σκευωρία για να σπιλώσει και να καθηλώσει αντιπολιτευτικά τη Νέα Δημοκρατία.
 • Έσυρε τη χώρα στο ΔΝΤ καθιστώντας την «χώρα μειωμένης εθνικής κυριαρχίας»</li>

 

Ο πραγματικός απολογισμός

Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ έχει τραγικές συνέπειες για τους Έλληνες

Όπως τόνισε ο κ. Στυλιανίδης μέσα σε ένα χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ:

 • Έγιναν 150.000 απολύσεις συμβασιούχων και εκπαιδευομένων Stage.
 • Η ανεργία αυξήθηκε από το 9% στο 15%.
 • Καταργήθηκε ο 13ος και 14ος μισθός.
 • Μειώνονται οι συντάξεις – κόβονται τα επιδόματα.
 • 11.500 χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο.
 • Αυξήθηκε ο πληθωρισμός, μειώθηκε τραγικά η αγοραστική δύναμη του Έλληνα.
 • Αυξήθηκαν οι φόροι, μειώθηκαν τα έσοδα κατά 2,1 δις τον Αύγουστο σε σχέση με πέρυσι.
 • Το βιοτικό επίπεδο πέφτει κάθετα.
 • Αυξάνεται ραγδαία η μετανάστευση κυρίως νέων ανθρώπων.

 

Τα δεκαπέντε χτυπήματα για τη Ροδόπη

Ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε στα 15 χτυπήματα που δέχτηκε η Ροδόπη (βλέπε Πίνακα παρακάτω). Πρόκειται για έργα που προγραμματίστηκαν από την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή και σχεδιάστηκαν από τον ίδιο τον Ροδοπίτη βουλευτή που ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος Οικονομικής Διπλωματίας, αλλά και υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και υπουργός Μεταφορών και Συγκοινωνιών, κατάφερε να δώσει ώθηση σε μια σειρά από έργα και δράσεις που η ολοκλήρωση ή συνέχισή τους θα έδιναν την εικόνα που αξίζει να έχει η περιοχή μας. Αντιθέτως, όπως είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, «Μέσα σε ένα χρόνο ΠΑΣΟΚ η Ροδόπη επιστρέφει στο κακό παρελθόν της. Η ανεργία αυξάνεται εκ νέου. Οι επιχειρήσεις κλείνουν. Οι αγρότες πλήττονται. Οι νέοι μεταναστεύουν. ΓΙΑΤΙ;», ήταν το ερώτημα του Ευριπίδη Στυλιανίδη.

 

Η Στρατηγική της Ελπίδας

«Η κυβέρνηση δεν αναφέρεται πλέον στον ελληνικό λαό αλλά στα ξένα οικονομικά κέντρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης, σημειώνοντας ότι η ΝΔ θα μπορούσε να περιοριστεί στην απλή κριτική του αντιπάλου. «Δεν το κάνουμε όμως, γιατί δικό μας κίνητρο στην ενασχόληση με τα κοινά είναι η προσφορά στην πατρίδα».

Ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ εξηγώντας ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο πρόεδρος του κόμματος απλούστευσε, εξειδίκευσε και επεξήγησε την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης που εισηγείται στον ελληνικό λαό η Νέα Δημοκρατία. «Δεν είναι άλλη από τη Στρατηγική της Ελπίδας, με την οποία αποκαθιστά την αλήθεια. Η ΝΔ αποκαλύπτει τα ψεύδη, προεκλογικά και μετεκλογικά του ΠΑΣΟΚ και παράλληλα υποδεικνύει άλλους τρόπους, λιγότερο επώδυνους για τον ελληνικό λαό για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί το δημόσιο χρέος και κυρίως, σε πρώτη φάση, το έλλειμμα χωρίς να πληγούν τα μεσαία και φτωχά εισοδήματα και χωρίς να στεγνώσει από ρευστότητα η αγορά. Πιστεύουμε στην ανάπτυξη που θα έλθει με λιγότερους φόρους μικρότερο και καλύτερο κράτος εάν εμπιστευθούμε τις υγιείς δυνάμεις της αγοράς και επαναφέρουμε την ελπίδα στους Έλληνες και την αυτοπεποίθηση στην Ελλάδα. Η πρόταση μας είναι ρεαλιστική επαρκώς στοιχειοθετημένη, κοστολογημένη και με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Αποτελεί τον δρόμο εξόδου από το Μνημόνιο και τον τρόπο να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας», υπογράμμισε.

 

Η ποιοτική διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι στην πολιτική πάντα τίθενται διλήμματα που τα απαντά ο ελληνικός λαός και πρόσθεσε ότι στην περίπτωση των δύο μεγάλων κομμάτων είναι εμφανή η διαφορά πολιτικών, αλλά και νοοτροπιών. «Η δική μας παράταξη ουσιαστικά πριν από τις εκλογές μίλησε τη γλώσσα της ευθύνης και της αλήθεια. Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ δια του αρχηγού της έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» ενώ ήξερε πως η κατάσταση δεν είναι τέτοια. Η δεύτερη ποιοτική διαφοροποίηση είναι στην περίοδο από την ώρα που το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές και οδήγησε τη χώρα στο Μνημόνιο. Την περίοδο εκείνη το ΠΑΣΟΚ είχε τη δυνατότητα να αποφύγει την υπαγωγή της χώρας στη μέγγενη του Μνημονίου και δεν το έπραξε. Εμείς τοποθετηθήκαμε κατά του Μνημονίου γιατί το μείγμα πολιτικής που συμεπριελήφθη μέσα στο πλέγμα των διατάξεων του Μνημονίου μας βρίσκει αντίθετους. Εμείς θεωρούμε ότι αυτή η πολιτική δεν αποδίδει, ότι βουλιάζει τη χώρα στην ύφεση. Εμείς είχαμε άλλη προσέγγιση στοχευμένων αποκρατικοποιήσεων, αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, μείωση των φορολογικών συντελεστών που θα δημιουργούσαν θέσεις εργασίας, θυμίζω ότι η διακοπή του προγράμματος ΤΕΜΠΜΕ έκλεισε 11.500 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ εμείς είχαμε καταφέρει να τις κρατήσουμε όρθιες και να καθηλώσουμε στο 9% το ποσοστό της ανεργίας που σήμερα ξέφυγε πάνω από 15% και θυμίζω και μια σειρά από άλλες πολιτικές που είχαμε ξεκινήσει και είχαμε σκοπό να τις αυστηροποιήσουμε αλλά μεσολάβησαν οι εκλογές και δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Παραδείγματος χάριν είχαμε πάρει εντολή το Μάιο του 2009 και είχαμε περικόψει τις δαπάνες των υπουργείων κατά 20%, αλλά δεν τις κόβαμε από τους μισθούς των εργαζομένων, αλλά από τις Δημόσιες Σχέσεις, τις Λειτουργικές σπατάλες, από χίλια δυο τέτοια ζητήματα».

 

Η Κυβέρνηση δεν αναφέρεται πλέον στον ελληνικό λαό αλλά στα ξένα οικονομικά κέντρα

Ο κ. Στυλιανίδης συμπύκνωσε τους λόγους για τους οποίους αντιτίθεται η ΝΔ στο Μνημόνιο σε δύο βασικούς: «πρώτον, γιατί δεν πιστεύουμε σε αυτήν την πολιτική που μας υποδεικνύουν τα ξένα οικονομικά κέντρα και δεύτερον, γιατί πιστεύουμε σε μια άλλη πολιτική και θεωρούμε ότι οι Έλληνες πολιτικοί και η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να λογοδοτεί για τις πράξεις της στον ελληνικό λαό, τους Έλληνες πολίτες και όχι στα διεθνή οικονομικά κατεστημένα. Είναι εύλογο ότι και η Γερμανία και η Γαλλία, που οι τράπεζές τους είναι φορτωμένες με ελληνικά ομόλογα θα πίεζαν τον Γιώργο Παπανδρέου να δανειστεί 110 δις για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους. Και καλά έκαναν γιατί κοιτάζουν τα δικά τους συμφέροντα. Τα συμφέροντα του ελληνικού λαού ποιος θα τα κοιτάξει; Εμείς έχουμε την απαίτηση η ελληνική κυβέρνηση να προστατεύει τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και νιώθουμε ότι αυτό δε γίνεται με αποτελεσματικό τρόπο, σε ορισμένες περιπτώσεις βλέπουμε και τη διάθεση από κάποιους να μη θέλουν και να το κάνουν. Η Κυβέρνηση δεν αναφέρεται πλέον στον ελληνικό λαό αλλά στα ξένα οικονομικά κέντρα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Το Δίλημμα των Εκλογών

«Οι εκλογές αυτές έχουν έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά. Αυτή τη φορά δεν ψηφίζουμε πρόσωπα, αυτή τη φορά, επιλέγουμε πολιτικές», τόνισε ο κ. Στυλιανίδης. Παράλληλα, σημείωσε: «Θα δώσουμε πράσινο φως σε νέα μέτρα; Θα επιλέξουμε τη λογική του φόβου που προσπαθεί να μας επιβάλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ; Ή θα βάλουμε φρένο στις αντιλαϊκές, αντιπαραγωγικές και αντιαναπτυξιακές πολιτικές του Γ. Παπανδρέου.

Αν θέλουμε την Ελλάδα πίσω. Αν θέλουμε η Αν. Μακεδονία και Θράκη να επιστέψει στο Μέλλον. Αν θέλουμε να ξαναφέρουμε στη Ροδόπη και στην Κομοτηνή την Ελπίδα, τότε η ψήφος μας θα πρέπει να στείλει μήνυμα στηρίζοντας τις επιλογές που θα υπηρετήσουν τη Στρατηγική της Ελπίδας».

Ο βουλευτής Ροδόπης σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης τον συνδυασμό «Περιφερειάρχη Αναγέννηση» με υποψήφιους περιφερειάρχη τον Γ. Παυλίδη και αντιπεριφερειάρχη τον Κ. Μιχελή και στο Δήμο Κομοτηνής το συνδυασμό «Συμμαχία για το νέο Δήμο Κομοτηνής» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δ. Κοτσάκη, δίνοντας και επισήμως τη στήριξη του κόμματος που εκπροσωπεί στους δύο αυτούς συνδυασμούς.

 

1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΣΟΚ = 15 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ

1 Εμείς δημιουργήσαμε δυο νέα τμήματα του ΔΠΘ στην Κομοτηνή και αυξήσαμε κατά 25% το φοιτητικό πληθυσμό στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη Το ΠΑΣΟΚ αφαίρεσε από το ΔΠΘ 30 εκατομμύρια ευρώ που είχαν εγκριθεί για την ανάπτυξη του
2 Εμείς υλοποιήσαμε το νέο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής και ολοκληρώσαμε τη μελέτη του νέου Πανθρακικού Σταδίου στην Εκτενεπόλ (21 εκατομμύρια ευρώ) Το ΠΑΣΟΚ πάγωσε τον διαγωνισμό του Πανθρακικού Σταδίου και το 2ο Κλειστό Γυμναστήριο του ΟΣΚ στην Εκτενεπολ
3 Εμείς χρηματοδοτήσαμε τον κάθετο άξονα Κομοτηνή – Νυμφαία – Κίρτζαλι με 85 εκατομμύρια ευρώ και υλοποιήσαμε το μεγαλύτερο και πιο δύσκολο μέρος του. Έπρεπε να παραδοθεί αρχές του 2011 Το ΠΑΣΟΚ πάγωσε τις πληρωμές. Καθήλωσε τις εργασίες και μιλά για επαναχάραξη διακυβεύοντας τα έργο αλλά και τα οικοσυστήματα Καρυδιάς και Πανδρόσου
4 Εμείς ολοκληρώσαμε τη μελέτη και εγκρίναμε 7 εκατομμύρια ευρώ απ’ την ΥΠΑ για το αεροδρόμιο και το αεραθλητικό κέντρο Αιγείρου «Μπακάλμπασης» Το ΠΑΣΟΚ ακύρωσε το έργο
5 Εμείς δημιουργήσαμε την ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σάπες Το ΠΑΣΟΚ ακύρωσε το εγκεκριμένο από τον ΟΣΚ Campus για ΑΜΕΑ στο Κόσμιο και τη Διεθνή Βιβλιοθήκη Κομοτηνής
6 Εμείς εγκαινιάσαμε τον Προαστιακό Θράκης και προχωρήσαμε τη μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση με το λιμάνι της Καβάλας Το ΠΑΣΟΚ ακύρωσε τον προαστιακό και κατήργησε πολλά δρομολόγια Θεσσαλονίκης – Βορείου Έβρου
7 Εμείς ολοκληρώσαμε το Συνεδριακό και Μουσικό Μέγαρο Κομοτηνής στη Στρατώνα. Εγκαινιάσαμε το Μουσείο Καραθεοδωρή. Ανασκάψαμε – αναπλάσαμε και επαναλειτουργήσαμε το αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας Το ΠΑΣΟΚ ακύρωσε την εγκεκριμένη απ’ το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης ανάπλαση της Λέσχης Κομοτηναίων, όπως και την εγκεκριμένη απ’ τον ΟΣΚ ανάπλαση της Τσανακλείου
8 Εμείς δημιουργήσαμε Αγροτικά Ιατρεία στον Ορεινό όγκο και διασφαλίσαμε χρηματοδότηση για το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να το αναδείξει ως ζήτημα αν και ευθύνεται 100% για την καθυστέρηση και την απόρριψη της νομαρχιακής μελέτης απ’ το Ελεγκτικό Συνέδριο
9 Εμείς διασφαλίσαμε 80 εκατομμύρια ευρώ για την οικοδόμηση νέων σχολείων ή ανάπλαση παλιών καθώς και γυμναστηρίων στο Ν. Ροδόπης. Πρόσφατα δημοπρατήθηκαν τα τελευταία στον Ίασμο Το ΠΑΣΟΚ πάγωσε, ακύρωσε ή ανέβαλε επ’ αόριστον ότι δεν είχε ήδη δρομολογηθεί
10 Εμείς υλοποιήσαμε τις εργατικές κατοικίες στο Δήμο Μαρώνειας και δρομολογήσαμε αντίστοιχες στον Ίασμο Το ΠΑΣΟΚ τις εγκατέλειψε και καθυστερεί απαράδεκτα την παράδοση ή την ολοκλήρωση τους
11 Εμείς στηρίξαμε θεσμικά και οικονομικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Ν. Ροδόπης χωρίς κομματικές διακρίσεις Το ΠΑΣΟΚ με τον Καλλικράτη εκτελεί το Δήμο Ίασμου, εξαφανίζει τον ιστορικό Δήμο Μαρώνειας και υποβαθμίζει τους ΟΤΑ του ορεινού όγκου περιφρονώντας τη θέληση των Ροδοπιτών
12 Εμείς ολοκληρώσαμε τις νέες μελέτες για το φράγμα Ιάσμου και το εντάξαμε με 54 εκατομμύρια ευρώ στο ΕΣΠΑ Το ΠΑΣΟΚ παγώνει το μεγάλο αυτό έργο και καθυστερεί να πληρώσει και την ολοκλήρωση του φράγματος του Ιασίου
13 Εμείς ολοκληρώσαμε τον πυροσβεστικό σταθμό στη ΒΙΠΕ και δρομολογήσαμε την οδική της σύνδεση με την Εγνατία Όδο Το ΠΑΣΟΚ πάγωσε το έργο
14 Εμείς εφαρμόσαμε ειδικό σύστημα στις εξετάσεις για τις άδειες οδήγησεις για τους αναλφάβητους, τους Παλινοστούντες και τη μειονότητα Το ΠΑΣΟΚ το κατήργησε
15 Εμείς είμασταν συνεπείς απέναντι στους εργαζόμενους της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας , ρυθμίσαμε τα χρέη της ΕΑΣ Ροδόπης και διασφαλίσαμε χρηματοδότηση για τους απλήρωτους εργαζόμενους Το ΠΑΣΟΚ δια του πρωθυπουργού υποσχέθηκε τα πάντα και δεν έκανε τίποτα. Ο αρμόδιος υπουργός εμφανίστηκε ανημέρωτος για το θέμα κατά τη συνάντηση του με την τοπική αντιπροσωπεία. Το θέμα της ΕΑΣ Ροδόπης οξύνεται και η κυβέρνηση αδιαφορεί
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.