Επίσκεψη σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ, στους οικισμούς οικισμούς Κόσμιο, Ροδίτη και Θρυλόριο και συνάντηση με τους ιδιοκτήτες οδηγούς ταξί

Tην Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την ΕΜΑΚ, επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ και υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης, προκειμένου να συζητήσει με τους ένστολους της περιοχής ζητήματα που τους απασχολούν.  Τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για τα αποτελέσματα της έως τώρα δουλειάς τους.

Αναφέρθηκε στη συμβολή του όσον αφορά στη δημιουργία έδρας ΕΜΑΚ στην Κομοτηνή και την προώθηση του προγράμματος ΣΔΙΤ για την κατασκευή νέου σταθμού, υπογράμμισε την προοπτική κατασκευής νέας πυροσβεστικής υπηρεσίας ώστε η παλιά να απομακρυνθεί από το κέντρο της πόλης και να αξιοποιηθεί το συγκεκριμένο ακίνητο από το δήμο Κομοτηναίων, καθώς επίσης και τη δημιουργία του υπερσύγχρονου πυροσβεστικού σταθμού που λειτουργεί στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής.

Κατά την επίσκεψη του στην αστυνομία συζήτησε με τους αξιωματικούς και τους αστυνομικούς για τη μείωση της εγκληματικότητας στην περιοχή και την αποτελεσματική δράση των σωμάτων ασφαλείας ώστε να προστατεύεται η ασφάλεια των κατοίκων.

Το απόγευμα επισκέφθηκε και μίλησε στους κατοίκους του Κοσμίου, του Ροδίτη και του Θρυλορίου περιγράφοντας τις παρεμβάσεις που έχει κάνει για τη στήριξη της ανάπτυξης στον τόπο και ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης για να μπορέσει να συνεχιστεί αυτό το εποικοδομητικό έργο για το νομό Ροδόπης.

Τέλος, συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες οδηγούς ΤΑΞΙ, συνοδευόμενος από τον τοπικό πρόεδρο και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΑΞΙ. Ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον κλάδο των ΤΑΞΙ και εκείνοι με τη σειρά τους τον συνεχάρησαν για τα μέτρα που έλαβε προκειμένου να αναδείξει τον συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο και να ενισχύσει το εισόδημά του, εκσυγχρονίζοντας τον παράλληλα.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
8 Σεπτέμβριος 2020 - 4:55μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ

Με δεδομένο το πρόβλημα που προέκυψε στη Ροδόπη και πανελλαδικά με τη λειτουργία τον ΚΔΑΠ λόγω της αυξημένης ζήτησης από οικογένειες που έχουν ανάγκη για τα παιδιά τους, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε παρέμβαση στο αρμόδιο υπουργείο ενημερώνοντας για την ένταση του προβλήματος στο νόμο Ροδόπης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να αντιμετωπίσει το ζήτημα.
3 Σεπτέμβριος 2020 - 2:41μμ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 2019 ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα παραδόθηκε η νέα επιστημονική μελέτη του Βουλευτή Ροδόπης και Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
24 Αύγουστος 2020 - 6:09μμ

Ευριπίδης Στυλιανίδης προς Πρυτανικές Αρχές ΔΠΘ: «Οι φοιτητές πρέπει να έλθουν πάλι στην Κομοτηνή»

Σημαντική συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρώην Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Καθηγητή κ. Αλέκο Πολυχρονίδη και τους Αντιπρυτάνεις κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και κ. Φώτη Μάρη.
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.