Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97.8»

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 18/04/2011 στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97.8» στο δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου.

Για τη φημολογία περί Αναδιάρθρωσης του Χρέους

«Τέτοιου είδους οικονομικά μέτρα έχουν τα χαρακτηριστικά του ανασχηματισμού, δεν προαναγγέλλονται»

«Η δημοσιοποίηση τέτοιων σκέψεων, αυτή τη στιγμή, δεν βοηθά την οικονομία, η οποία βρίσκεται σε μια φάση αναδιοργάνωσης. Γίνεται μια προσπάθεια να σταθούμε στα πόδια μας αξιοποιώντας ό,τι εργαλεία έχουν απομείνει. Η αντιμετώπιση της οικονομικής κατάστασης από την Κυβέρνηση έχει κάποιες βασικές θεμελιώδεις αδυναμίες. Θα σας πω μία εξ αυτών: Είναι η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων»

Για την εκτίμηση του Γιώργου Καρατζαφέρη ότι μια καλή λύση, μετά από εκλογές, θα ήταν η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ

«Καλή λύση δεν είναι η λύση που βολεύει κάποιους, αλλά η λύση που συμφέρει τον τόπο. Κι αυτή τη στιγμή τον τόπο τον συμφέρει μία Κυβέρνηση στιβαρή, η οποία θα γνωρίζει πού θα πάει και θα τολμάει να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα, χωρίς να κρύβεται πίσω από το φόβο του πολιτικού κόστους. Η σύγχρονη μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας αποδεικνύει ότι κάθε φορά όταν έγιναν κομματικές συμπράξεις χωρίς στόχευση προγραμματική, δεν πέρασε καλά η Ελλάδα»

Για το ενδεχόμενο εκλογών

«Εμείς ζητούμε καθαρή εντολή από τους Έλληνες για να μπορέσουμε να επαναδιαπραγματευτούμε, έστω και εκ των υστέρων, μερικούς εκ των όρων του Μνημονίου. Αν υπάρχουν κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που μπορούν να δεχθούν αυτή τη φιλοσοφία κι αυτή την ιεράρχηση στόχων, ας έρθουν να στηρίξουν τη δική μας πολιτική. Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις σε πολιτικές, σε θέματα αρχής και σε θέματα που πιστεύουμε ότι ταυτίζονται με το εθνικό και το λαϊκό συμφέρον. Κι ας μείνουμε έξω από τον οποιοδήποτε κυβερνητικό σχηματισμό, αν χρειαστεί»

Για τις αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση στο χώρο της Παιδείας

«Όπως και σε όλους τους άλλους τομείς, έτσι και στην παιδεία, δυστυχώς, η προσέγγιση της Κυβέρνησης είναι λογιστική. Όλοι οι άλλοι λαοί που αντιμετώπισαν δεινή οικονομική κρίση επένδυσαν στην εκπαίδευση για να βγουν από αυτήν και δεν κατέστησαν την εκπαίδευση θύμα της περιοριστικής τους πολιτικής»

«Παρότι θα έπρεπε να γίνει εργαλείο η Παιδεία μας για να φύγουμε από την κρίση τώρα που ο κόσμος ξανασκέφτεται να φύγει στην Περιφέρεια, η Κυβέρνηση αντί να στηρίξει αυτή τη ροή προς την Περιφέρεια, την αποθαρρύνει με μια σειρά από μέτρα»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:40πμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:18πμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.