Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97.8» για την Οικονομική Πολιτική της Κυβέρνησης και το ενδεχόμενο Πρόωρων Εκλογών

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 24/05/2011 στο «Real FM 97.8» για την Οικονομική Πολιτική της Κυβέρνησης και το ενδεχόμενο Πρόωρων Εκλογών.

«Η Κυβέρνηση επιμένει σε μία λανθασμένη κατεύθυνση. Η συρρίκνωση της φορολογικής βάσης και οι πρόσθετοι φόροι που εξαντλούν το μέσο Έλληνα και δημιουργούν μία νέα τάξη εξαθλιωμένων πολιτών δεν μας οδηγεί πουθενά. Ούτε το έλλειμμα θα μειωθεί, ούτε ο δανεισμός θα σταματήσει, ούτε τα έσοδα θα αυξηθούν»

«Στο θέμα των εκλογών αν μπορούσαμε να ανατρέψουμε αυτή την κακή πολιτική σήμερα ενδεχομένως να το κάναμε. Η συνταγματική πρωτοβουλία όμως αυτή ανήκει στην Κυβέρνηση. Εμείς δεν την έχουμε προκαλέσει θεσμικά σε αυτό το ζήτημα για δύο λόγους: Πρώτον γιατί δεν θέλουμε να λειτουργήσουμε φτηνά και λαϊκίστικα ή να δώσουμε την εικόνα ότι μας ενδιαφέρει η εξουσία για την εξουσία. Εμάς μας ενδιαφέρει το καλό του τόπου. Δεύτερον γιατί αναμφισβήτητα μια εκλογική διαδικασία τώρα θα έχει κόστος»

«Δεν καταλαβαίνουν ότι ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Από πού θα τα πάρουν τα λεφτά; Από τους ανθρώπους που δεν έχουν; Κλείνουν επιχειρήσεις κάθε μέρα, η ανεργία εκτινάσσεται στο 15,9%, η ύφεση είναι τεράστια. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουν αυτό»

«Η Κυβέρνηση πήρε ένα κρατικό δανεισμό που ήταν στον αέρα και τον κατέστησε με το Μνημόνιο ενυπόθηκο εκχωρώντας ένα μεγάλο κομμάτι εθνικής αρμοδιότητας σε διεθνή οικονομικά διευθυντήρια. Διαφωνούμε με την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων. Εμείς πιστεύουμε ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε με τις τις διαρθρωτικές αλλαγές, αποκρατικοποιήσεις και τη μείωση της σπατάλης. Ξεκινήσαμε από την εκτέλεση του ελληνικού λαού. Θυσιάζουμε τους Έλληνες δήθεν για να σώσουμε την Ελλάδα»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.
21 Ιουνίου 2020 - 10:32μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η Επιτροπή Ελληνοκορεατικής Φιλίας συναντήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας στην Ελλάδα και αντάλλαξαν απόψεις για την εντατικοποίηση των διμερών σχέσεων επ´ ευκαιρία των 60 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων.
18 Ιουνίου 2020 - 12:41μμ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.
11 Ιουνίου 2020 - 7:54μμ

ΜΕ 1,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Μακρά και γόνιμη συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης με τον Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργό Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη.
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.