Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97.8» για την Κυβερνητική Προπαγάνδα εναντίον της ΝΔ

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 30/03/2011 στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97.8» για την Κυβερνητική Προπαγάνδα εναντίον της ΝΔ.

«Κάθε φορά, όταν είναι να υποβαθμιστεί η ελληνική οικονομία από τους διεθνείς οίκους, τα φώτα στρέφονται στην ενδεχόμενη εσωστρέφεια της ΝΔ»

«Η ΝΔ ξαφνικά που δεν απασχολεί την επικαιρότητα συχνά όταν κάνει ουσιαστικές πολιτικές προτάσεις, απασχόλησε όλα τα δελτία ειδήσεων, την ημέρα ακριβώς που γινόταν η υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας. Και αυτό θέλετε να το θεωρήσουμε τυχαίο;»

«Ένας άνθρωπος ο οποίος κάθεται αντικειμενικός παρατηρητής απέναντι στον τρόπο με τον οποίον χτίζεται το ειδησεογραφικό περιβάλλον θα δει, το διαπιστώνει και το ίδιο το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, ότι ο χρόνος που δίδεται για την ανάδειξη των εναλλακτικών προτάσεων της ΝΔ είναι ελάχιστος. Αντιθέτως, η ΝΔ απασχολεί σημαντικά την ειδησεογραφία με αρνητικό τρόπο, συγκεκριμένων μέσων όχι όλων, να μην αδικούμε το χώρο σας, όταν συμβαίνει κάτι τραγικό στην κεντρική πολιτική σκηνή εξαιτίας της κακής επιλογής της κυβέρνησης. Δηλαδή, αν σας δείξω τις χρονικές στιγμές στις οποίες προσπάθησαν να πέσουν αρνητικά τα φώτα πάνω στη ΝΔ, όλως τυχαίως είναι οι στιγμές εκείνες που ή υποβαθμίζεται η οικονομία μας ή μπαίνουμε στο ΔΝΤ ή αποτυγχάνει το πρώτο Μνημόνιο και πρέπει να φέρουμε το τρίτο κλπ»

«Θεωρώ ότι η κυβερνητική προπαγάνδα, η οποία έχει τις προεκτάσεις της και στο μιντιακό σύστημα, έχει καταφέρει να κατακτήσει μια τέχνη απόλυτα, την «τέχνη του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης». Διότι την ώρα που εμείς έπρεπε να συζητούμε για το αν η Ελλάδα έπρεπε να διαπραγματευτεί συγκεκριμένους όρους ενόψει της ένταξής της στο Μηχανισμό, για το αν ο Νταβούτογλου άνοιξε εθνικά θέματα επισκεπτόμενος τη Θράκη, για το αν η τουρκική φρεγάτα απαίτησε από το ιταλικό ερευνητικό πλοίο στο Καστελόριζο να πάρει άδεια από την Τουρκία, εμείς συζητάμε αν οι Τομεάρχες της ΝΔ είπαν ή δεν είπαν… Αυτό εμένα με πονηρεύει»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
3 Απρίλιος 2020 - 3:48μμ

Ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση στο αίτημα των Πρυτανικών Αρχών του ΔΠΘ και στην παρέμβαση του Ε. Στυλιανίδη για νέες εστίες στη Θράκη

Παρά τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργεί η εκτεταμένη κρίση στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Σε σημερινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Ανάπτυξης και μετά από διαδικτυακή επικοινωνία με τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, αποφασίστηκε η έγκριση Φοιτητικών Εστιών για 350 άτομα στην Κομοτηνή και 350 άτομα στην Αλεξανδρούπολη.

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.
24 Φεβρουάριος 2020 - 10:37πμ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού του Κοινοβουλίου εκλήθησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ν. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας καθηγητής κ. Καζάζης προκειμένου να παρουσιάσουν το σημαντικό έργο που κάνουν στο εξωτερικό τα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε με τους Έλληνες Βουλευτές αίσθησή έκανε η ουσιαστική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ροδόπη την οποία συμμερίστηκαν και αρκετοί συνάδελφοι του. Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης τόνισε:
17 Φεβρουάριος 2020 - 12:40μμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης