Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «NET 105.8» μετά την ανάληψη του ρόλου του «Γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ»

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 04/08/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «NET 105.8» μετά την ανάληψη του ρόλου του «Γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ».

«Αυτό το οποίο η ΝΔ μέχρι τώρα ίσως δεν τόνισε όσο θα έπρεπε, είναι ο δικός της διαφορετικός, πολιτικός και ιδεολογικός λόγος. Είναι η προσπάθειά μας να μην νιώθουμε ενοχικά σύνδρομα γι’ αυτά που πιστεύουμε, για τις αξίες μας, για τις ιδέες μας, αλλά η προσπάθειά μας να πείθουμε με αυτές τις αξίες και με αυτές τις ιδέες την κοινωνική πλειοψηφία να μας ακολουθήσει. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, λόγο με γωνίες. Χρειαζόμαστε λόγο σύγχρονο που να δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών».

«Οι πολίτες, εγώ πιστεύω ότι έχουν βαρεθεί να ακούνε τις μεγαλοστομίες τις πολιτικές που δεν τεκμηριώνονται και δεν απηχούν εφαρμόσιμες πολιτικές και αυτό είναι και το στοίχημα το δικό μας. Να μιλήσουμε με τη γλώσσα μιας άλλης γενιάς και μιας άλλης εποχής και να μας κρίνει η κοινωνία. Όχι ισορροπίες, όχι προκάτ σχήματα, πράγματα τα οποία πρέπει να είναι απλά, ξεκάθαρα και αληθινά».

«Όταν π.χ. στην οικονομία υποστηρίζουμε μια ξεκάθαρη πολιτική και καταφέρνουμε με την επιχειρηματολογία μας αυτή να την πείσουμε ως ορθή, να πείσουμε την κοινωνία ότι αυτή η πολιτική είναι ορθή, από εκεί και μετά οι προσωποπαγείς τοποθετήσεις πάνε στην άκρη».

«Η ΝΔ είναι κόμμα εξουσίας, έχει υπηρετηθεί από πολύ μεγάλα στελέχη, έχει όμως να προσφέρει αυτή τη στιγμή μια ολοκληρωμένη πρόταση για το μέλλον. Όταν, λοιπόν, αυτή την πρόταση ξέρει να την υπερασπιστεί σωστά και να την προβάλλει, είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών».

«Ο Αντώνης Σαμαράς, ουσιαστικά, ρίχνει τα ταμπού αυτή τη στιγμή. Λέει η ΝΔ είναι ενιαία, είναι μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θέλει να πείσει την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Δεν μετρούν σε αυτήν ούτε οι «σαμαρικοί», ούτε οι «καραμανλικοί», ούτε οι «μητσοτακικοί», ούτε κανένας. Δεν υπάρχουν τέτοιοι διαχωρισμοί, υπάρχου θέσεις, τις θέσεις τις υπηρετούν άνθρωποι, οι θέσεις πρέπει να είναι ξεκάθαρες και συγκεκριμένες και πρέπει να απαντούν στην αγωνία των κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.