Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «NET 105.8» για τις Κινητοποιήσεις των Ιδιοκτητών Φορτηγών

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 29/09/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «NET 105.8» για τις Κινητοποιήσεις των Ιδιοκτητών Φορτηγών.

«Η ΝΔ ζήτησε παράταση της μεταβατικής περιόδου για να μην καταστραφούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι περίπου 110.000 οικογένειες και θα δημιουργηθεί και μείζον κοινωνικό ζήτημα και την ίδια στιγμή τους κάναμε και έκκληση να σταματήσει η παύση εργασιών και να αποκατασταθεί η κανονική ροή της μεταφοράς των προϊόντων».

«Η απελευθέρωση δεν πρέπει να σημαίνει την καταστροφή ενός κλάδου, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει περίπου 33.000 άδειες και αντιστοιχεί σε 110.000 οικογένειες που ζουν από αυτόν. Ζητήσαμε επίμονα κάποια αιτήματα του κλάδου αυτού να ικανοποιηθούν, ώστε να μην απαξιωθεί το επάγγελμα και να μπορέσει η μετάβαση να γίνει ομαλά, όπως έγινε σε όλα τα υπόλοιπα κράτη».

«Όταν μονομαχήσαμε με τον κ. Ρέππα στη βουλή, του είπα ότι εγώ έδωσα τη μάχη και σε πολιτικό και σε δικαστικό επίπεδο, όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσω τις πιέσεις της Κομισιόν. Αντιθέτως, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά υπαγόρευσε στο κείμενο του Μνημονίου κάποιες δεσμεύσεις και τώρα κρύβεται πίσω από αυτές για να μπορέσει να επιβάλλει την πολιτική του».

«Η Κυβέρνηση θα πρέπει αυτή τη στιγμή να ικανοποιήσει με συνέπεια κάποια από τα αιτήματα του κλάδου, για να μπορέσει να οδηγήσει σε λύση όλη αυτή την κατάσταση. Είναι και πολιτικά αλλά και εθνικά λάθος να προσπαθούμε να σπάσουμε τον κοινωνικό ιστό και να στρέψουμε τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης. Αυτό δυναμιτίζει τη συνοχή απόλυτα».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:40πμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:18πμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.