Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH 96»

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 19/02/2011 στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH 96».

Για την Ιδεολογία της ΝΔ

«Η σημερινή ΝΔ, πέρα από την ιδεολογία και πέρα από τις διακηρυκτικές προσεγγίσεις, είναι προσανατολισμένη στο να δώσει πρακτικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα»

Για την Εκχώρηση της Εξουσίας από την Κυβέρνηση σε Διεθνή Οικονομικά Διευθυντήρια

«Ο δανειστής θέλει να πάρει πίσω τα λεφτά του, δε νοιάζεται για το τι θα αφήσει πίσω του, ενώ μια Κυβέρνηση εκλεγμένη θα ‘πρεπε να ενδιαφέρεται για το μέλλον του λαού της»

Για το ενδεχόμενο Πρόωρων Εκλογών

«Η αστάθεια δεν μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις ασφαλούς πρόβλεψης. Αν η κοινωνική έκρηξη πιέσει υπερβολικά την Κυβέρνηση ενδεχομένως να αποφασίσει να πάει και σε εκλογές, ανεξαρτήτως αν αυτό δε συμφέρει αυτή τη στιγμή τον τόπο, δηλαδή το να έχουμε συνεχώς εκλογές χωρίς να ολοκληρώνεται κάποια πολιτική. Γι’ αυτό και εμείς ζητάμε αλλαγή πολιτικής»

Για την Αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας του Δημοσίου

«Τώρα, επειδή είναι και Απόκριες, πριν να ολοκληρωθεί η περίοδος των Αποκριών, οι Μάσκες έχουν αρχίσει και πέφτουν. Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η αξιοποίηση της μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας του Δημοσίου»

Για την Πρόταση της Εθνικής Τράπεζας για Εξαγορά της Alpha Bank

«Αυτές οι προτάσεις, αν έχουν βάθος, νομίζω ότι κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση»

Για το Σύστημα Προπαγάνδας της Κυβέρνησης

«Χθες ο Γ. Παπανδρέου ήταν στη Θράκη. Η υποδοχή που του επιφύλαξε η τοπική κοινωνία δεν έχει προηγούμενο: αποδοκιμάστηκε από όλες τις κοινωνικές ομάδες που δοκιμάζονται σήμερα. Είδατε τίποτα στις Τηλεοράσεις; Αυτή τη στιγμή το σύστημα προπαγάνδας της Κυβέρνησης είναι τόσο ισχυρό, ώστε γεγονότα τα οποία έχουν να κάνουν με τις πολιτικές εξελίξεις, γεγονότα τα οποία εκφράζουν την αποδοκιμασία της κοινωνίας προς την κυβερνητική πολιτική και τη δοκιμασία κάποιων κοινωνικών ομάδων, καλύπτονται επιμελώς, ενώ σε άλλη περίπτωση, αν ήταν δηλαδή ο Σαμαράς ή παλιότερα ο Καραμανλής, θα ήταν πρώτη είδηση σε όλα τα δελτία. Αυτό το ζήσαμε στην Κομοτηνή χθες»

Για τον Κώστα Καραμανλή ως προς το θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας

«Προσωπικά δεν τοποθετούμε επί του θέματος διότι θεωρώ ότι την αρμοδιότητα να δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα όσον αφορά την πρόταση την έχει ο ίδιος Πρόεδρος του Κόμματος και όσον αφορά την απάντηση την έχει ο πρώην Πρωθυπουργός»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
8 Σεπτέμβριος 2020 - 4:55μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ

Με δεδομένο το πρόβλημα που προέκυψε στη Ροδόπη και πανελλαδικά με τη λειτουργία τον ΚΔΑΠ λόγω της αυξημένης ζήτησης από οικογένειες που έχουν ανάγκη για τα παιδιά τους, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε παρέμβαση στο αρμόδιο υπουργείο ενημερώνοντας για την ένταση του προβλήματος στο νόμο Ροδόπης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να αντιμετωπίσει το ζήτημα.
3 Σεπτέμβριος 2020 - 2:41μμ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 2019 ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα παραδόθηκε η νέα επιστημονική μελέτη του Βουλευτή Ροδόπης και Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
24 Αύγουστος 2020 - 6:09μμ

Ευριπίδης Στυλιανίδης προς Πρυτανικές Αρχές ΔΠΘ: «Οι φοιτητές πρέπει να έλθουν πάλι στην Κομοτηνή»

Σημαντική συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρώην Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Καθηγητή κ. Αλέκο Πολυχρονίδη και τους Αντιπρυτάνεις κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και κ. Φώτη Μάρη.
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.