Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH 96» για την Πολιτική Σκευωρία του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Βατοπεδίου

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 27/07/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH 96» στη Ν. Λειβαδάρη για την Πολιτική Σκευωρία του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Βατοπεδίου.

Για την υπόθεση Βατοπεδίου

«Ήρθαν τώρα στο φως 4 διαφορετικές μεταξύ τους εκθέσεις, που έγιναν από εντελώς διαφορετικούς φορείς ή ομάδες εργασίας, οι οποίες όλες συντείνουν στο ίδιο συμπέρασμα, αξιοποιώντας την διεθνώς παραδεκτή μεθοδολογία. Και το συμπέρασμα είναι ένα: ότι δεν προκλήθηκε ζημία. Και αυτές τις εκθέσεις η Κυβέρνηση τις απέκρυπτε και δεν τις είχε θέσει στη διάθεση ούτε της Επιτροπής και από ότι φαίνεται ούτε της Δικαιοσύνης».

«Τα στοιχεία που καθημερινά έρχονται στη δημοσιότητα, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μια καλοστημένη Πολιτική Σκευωρία, που αποκλειστικό στόχο έχει να σπιλώσει τη ΝΔ και να την καθυποτάξει αντιπολιτευτικά και όπως βοήθησε το ΠΑΣΟΚ να έρθει στην εξουσία, έτσι να το βοηθήσει να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού λαού, για τα οποία δεν έχει απαντήσεις».

«Δεν αμφισβητούμε δικαστικές αποφάσεις. Εμείς αμφισβητούμε τις προθέσεις της ίδιας της Κυβέρνησης. Και όταν διαπιστώνουμε ότι η Κυβέρνηση δεν τροφοδοτεί τη Δικαιοσύνη με τα πρέποντα στοιχεία, με τα υπαρκτά στοιχεία, με τα αντικειμενικά στοιχεία, πιστεύουμε ότι δε τη διευκολύνει να κάνει σωστά τη δουλειά της».

Για τη σιωπή του Κώστα Καραμανλή

«Ο πρώην Πρωθυπουργός για θέματα που τον αφορούν και αφορούν και την πολιτική του, πιστεύω ότι θα κρίνει ο ίδιος πότε πρέπει να μιλήσει, δε θα το υποδείξουμε εμείς. Εκτιμώ ότι κάποια στιγμή θα το κάνει, αλλά δε μπορούμε να το υποδεικνύουμε εμείς και εν πάση περιπτώσει υπάρχουν τόσα άλλα ζητήματα, γιατί όλοι ασχολούνται με αυτό; Δε μπορώ να καταλάβω».

Για το αίτημα και τις δηλώσεις του κ. Βουλγαράκη

«Εγώ προσωπικά προσωποπαγή σχόλια δε συνηθίζω να κάνω. Η ΝΔ με τα 2 της πορίσματα και στην πρώτη και στη δεύτερη Εξεταστική, για την ουσία του θέματος μίλησε ξεκάθαρα και στήριξε το δίκιο του κ. Βουλγαράκη. Αυτό όμως είναι άλλο ζήτημα και άλλο να προσπαθούμε για λόγους πολιτικών εντυπώσεων να βάζουμε στο κάδρο τον Πρόεδρο της ΝΔ».

«Εγώ δε θα ήθελα να σχολιάσω περαιτέρω αυτό που είπε ο κ. Βουλγαράκης. Θα ήθελα όμως να πω, επειδή ζούμε σε πονηρές μέρες ότι κανένα σχόλιο και κανενός δεν μπορεί να είναι ασύνδετο με κουβεντούλες που μπορεί να έχουμε με μικρά κόμματα…».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.