Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH 96» για την Αποχώρηση της ΝΔ από την Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπέδι

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 31/08/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH 96» στη Ν. Λειβαδάρη για την Αποχώρηση της ΝΔ από την Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Βατοπεδίου.

«Θέσαμε ορισμένα θεμελιώδη ερωτήματα πάνω στα οποία θα βασιζόταν ο προσανατολισμός της έρευνας για την αποκάλυψη της αλήθειας.
Τα βασικά ερωτήματα ήταν: Ποια είναι η αποτίμηση των αξιών των ακινήτων, για να δούμε αν υπάρχει διαφορά στην τιμή, άρα σκάνδαλο. Ποια είναι η διαδρομή του χρήματος, το οποίο μετακινήθηκε και ποια είναι η σύνθεση των offshore εταιρειών, οι οποίες ενεπλάκησαν στην υπόθεση αυτή. Δυστυχώς, με διάφορες προφάσεις, η κυβέρνηση και κατά τη διάρκεια της δεύτερης Εξεταστικής αλλά και κατά την μέχρι τώρα διάρκεια της Προανακριτικής Επιτροπής, δεν έδωσε την παραμικρή ουσιαστική απάντηση στα ερωτήματα αυτά».

«Ρητή άρνηση δεν υπήρξε ποτέ, αλλά υπήρξε πάντοτε υπεκφυγή και όταν κάθε φορά αγανακτούσαμε και ρωτούσαμε τις αρμόδιες αρχές, πάντοτε βρίσκανε προφάσεις αλλά ποτέ δεν μας δίνανε την ουσία των πληροφοριών που έπρεπε να μας δώσουν, για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε αν υπάρχει και τι μέγεθος σκανδάλου υπάρχει στη συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό μας αγανακτεί και δείχνει ότι ουσιαστικά βρισκόμαστε ενώπιον της διαμόρφωσης μιας προειλημμένης απόφασης, η οποία έναν μόνο στόχο υπηρετεί, τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά μεγάλα προβλήματα του κόσμου».

«Εμείς ως ΝΔ στηρίξαμε τη δεύτερη Εξεταστική γιατί θέλαμε να πέσει άπλετο φως, μπήκαμε στην Προανακριτική παρόλο που δεν συμφωνούσαμε γιατί δεν προέκυπταν ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, για να διευκολύνουμε τη διαδικασία και συμβάλλαμε όσο μπορούσαμε. Δεν μπορούμε όμως να είμαστε θύματα εμπαιγμού και κάθε φορά όταν φθάνουμε στο διαταύτα και ζητούμε την ουσία της πληροφορίας να εισπράττουμε αδιαφορία ή να μην εισπράττουμε κανένα ουσιαστικό στοιχείο».

«Η κυβέρνηση με αυτό το θέμα έγινε κυβέρνηση και νομίζει ότι με αυτό το θέμα θα κυβερνήσει ανενόχλητη, χωρίς να δίνει λογαριασμό στους Έλληνες πολίτες για τις λάθος πολιτικές που εφαρμόζει λόγω Μνημονίου. Εμείς δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε τέτοιες συμπεριφορές».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.